2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
KIZLAR BENDE Bı siteye üyeyim..
dün bana koca bı koli gelmiş. .... hatta önce annemın evıne gıtmış orfda bulunamayınca işe gelmiş bende yoktum , ofisten arayıp duruyorlar... sana koca bi koli geldi ne dır bu ....
işe gittim bide baktımki içinde promosyon olarak 100 adet orkıd kutusu ... içinde 3 adet her boyundan mevcut ... ofisteki kızlara -2 şer 3 er dağııttım...
ben hamıle olarak kullanamayacağım ama sonrasında sanırım lazım olacak.... yapraklar işime yarar şu anda da....
gelen hedıye ne olursa olsun insanı mutlu edıyor.... dün çok pozıtıf oldum bu sayede...
sizde bu siteye üye olun..hemen hedıyeler gelmez ama ara ara gelıyor bu bana gelen3.hedıye 2 senedır uyeyım...
denedimbiliyorum adlı site... link atmıyorum yasak galıba .googlede bulursunuz?

umarım sağlıklı olur bebeğim tabi çok şükür şimdilik önde sata göre:bbo: inşaallah sağlıklı devam eder gelişimi

peki bebegin kac kilo?
cok sanslısın o zaman

genelde 28 haftaya kadar dönüyor.daha sonra ihtimal azalıyor galiba.doğum iznini naptın canım.ben haftaya çalışabilir raporu alacam.5 hafta aktarılıyormu ki?

ben de gelecek hafta doktordan 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alacağım. yani doğumdan önce 3 hafta izin kullanıp kalan 5 haftasını dğğumdan sonraya aktaracağım. yani doğumdan sonra toplam 13 hafta izim kullanmış olacağım böylelikle.

güvenilirmidir tatlım adres flan verilcek...

bende üye oldum simdi :) siteyi inceliyorum

kesınlıkle guvenılır kızlar.... içiniz rahat olsun üye olun...
bıde prımanın anketı var onu doldurun..bebek sahıbı kısmına evet deyin doğum tarihinede temmuz 2010 yazın
urun göndereceğiz yazıyor...bakalım ne zaman gelecek?
bu arada her doldurduğuunuz şeye gelmıyor cok buyuk bı beklentıye kapılmayın ama ara ara bişiler gelıyor...

Canım 52 kiloya düşüpte şimdi 57 isen nasıl 1 kilo almış oluyosun?
5 kilo yok mu arada ???

Ben maalesef 79 la başladım 73 düştüm öyle de kaldım ama bebeğim kilo alıyormuş çok şükür.Benimde içim rahat oohh ne güzel kilo almıyorum işte diyorum kendi kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…