2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin canımmmm...
saadetim değerlendir canım bu geceyi :)
okudum bitirdim dualar ettim hepimize sağlıkla ve kolay doğuralım diye :)

lilacigim kanal d kuran dinledim evde okuyamam kuranim yok hafta sonu bir tane cami varmis iki saat arabayla esimle giderim bir tane alirim ezberimdeki her seyi unuttum bari arada ozel gunelrde bari okiyimda okumayida unutmiyim 1 senem bosa gitmesin bilip yapmamak daha kotuymus bari unutmiyim sayfalarca ezberim vardi ya universiteydi sonrasi isti sonra yurtdisina gelisti falan hepsi gitti bari olan kalsin sagolc anim hayirli geceler hepinize ..

bu sabah ben açıyorum burayı :)
şimdiden günaydın kızlar...
hayırlı cumalar.
biz uyandık kahvaltımızı ettik.
gece uykuları haram sabahın kör saatinde de gözlerim fal taşı gibi açılıyo...
şimdi sersemim birazdan yatıp yine uyumaya çalışacağım 9 da eşim gelir...
adam ben hamile kalınca bi tuhaf oldu bacağında kasılmalar oluyo kramplar giriyo :)))))))
psikolojik hamilelikmidir nedir :)))
hastaneye gidicez onun için muhtemelen magnesyum verirler öğleden sonrada benim için gidicez bakalım...
bu günümüz hastanelerde geçecek.
akşamda ablamda kalıcam oradan girer yazarım gelişmeleri size...
öpüyorum sizleri.
dikkat edin kendinize ve meleklerimize...

günaydın bugün bende erkenciyim
nasılsınız
şekercik neyaptıkı arkadaşlar çok merak ettim 11 de tekrar gideceğim demiş
gelse yazardı heralde geçte olsa buraya demi
allahım korusun inşallah bugün hep onu düşündüm

hoşgeldiniz kızlar.
bende kimse yok diye bir derdim varda takılıyodum :)

benimde aklım şekerde haber yok inşallah iyilerdir...

günaydın kızlar
bende dğn doktora gittim. guatırıma ve kızıma baktık. baska bir doktora gittim. profasör cok tatlı birisiydi. kardesimde geldi. kızım 2100gr olmus. beyin gelişimi ve kalbi cok iyi dedi. esnerken dilini gördük kocaman acmıstı agzını. doktor mesanesi dolu birazdan kakasını yapacak dedi :))

günaydın herkese..
ayyyy yirim ben onu kaka mı yapacakmış.benim kızım da son kontrolde çişini yapmıştı gördük yaparken.

Günaydın güzel anneler... dün akşam yağmur vardı istanbulda.. Uzun zamandır ilk kez deliksiz sabaha kadar uyudum.. HAva serin olduğu için heralde....
Ama bugün yağmur çamur işe gelmek çok zor oldu..
Eşim artık araba kullandırtmıyor bana... Trafikte bişey olursa diye korkor...
Servisle geliyorum işe...

günaydın kızlar
dün gece geç geldik halimde yoktu yazamadım rahimde yumşama var pembe akıntı yine oldu
iğnemi oldum dr yatış dedi sewgili eşimi anlamadıım bi şekilde izin vermedi birazdan tekrar gidip kendi druma görünmek istiyorum paşa gelcekmi benle bilmiyorum dün sabah yalnız yolladı beni uykusu varmış ağrıyı çekip oturan ben uykusuz kalan o ahhh şu erkkler

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar bende uygu falan yoak gece uyuyamıyorm 2 3 sat uygu bide nasıl bi terlemektir o sanki üzerimde kovayala su başaltıyolar gece saat 3 duşa girdim sabah 5 de uyumşum 8 de uandım sol tarafıma yatamıyom sağ tarafıma yattım biraz uyuyrm

kızlar chıcco nun ürünleri Çinde yapılıomuş.alan var mı öle mi gerçekten

canm geçmiş olsun öncelikle inş vaktimde gelir ya eşin seni nasıl yanlız gönderebiliyo anlamadım sadece senin çocuğnmu o ay neyse sen takma kafana ben sinirleniyorm kendime yaplmış gi oluyo allah yardımcın olsun canm bu erkekler çocuğu doğsum bi babalık moduna giriyolar bak sen ozaman sen sanki hiç eziyet çekmemişin gibi davranırla benciller ne olacak

ççooooooooook zaruma gitti orada tüm gün ağladım o gelene kadar herkes karısıyla gelmiş ebem çok kızdı ağlıorum de ama napım dedim imdi gidince dra anlatıcam böle böle die drumdan çekinio az azarlayıversin drum onuda görsün bakalım ya dr yatış dedi neymiş ev yakınmış gelirmişiz bişi olursa....
şimdi kardeşinin düğünü va asıl derdimiz ona ben gidemicem yatarsamda özelde yatıcaz ya dünya bi para kardeşinin düğününe paa lazm ennem aradı gelelimmi dedi yok mok dedim ama olurmu fln desin die bekledim allah bilio belki yola çıkmış geliolardır bile dedim gelmediler...

canım gecmiş olsun... inşallah bebiş biraz daha dayanır... sende çok zorlanmadan atlatırsın bu zamanları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…