günaydın kızlar
bende dğn doktora gittim. guatırıma ve kızıma baktık. baska bir doktora gittim. profasör cok tatlı birisiydi. kardesimde geldi. kızım 2100gr olmus. beyin gelişimi ve kalbi cok iyi dedi. esnerken dilini gördük kocaman acmıstı agzını. doktor mesanesi dolu birazdan kakasını yapacak dedi :))
günaydın herkese..
ayyyy yirim ben onu kaka mı yapacakmış.benim kızım da son kontrolde çişini yapmıştı gördük yaparken.
günaydın kızlar
dün gece geç geldik halimde yoktu yazamadım rahimde yumşama var pembe akıntı yine oldu
iğnemi oldum dr yatış dedi sewgili eşimi anlamadıım bi şekilde izin vermedi birazdan tekrar gidip kendi druma görünmek istiyorum paşa gelcekmi benle bilmiyorum dün sabah yalnız yolladı beni uykusu varmış ağrıyı çekip oturan ben uykusuz kalan o ahhh şu erkkler
günaydın kızlar
dün gece geç geldik halimde yoktu yazamadım rahimde yumşama var pembe akıntı yine oldu
iğnemi oldum dr yatış dedi sewgili eşimi anlamadıım bi şekilde izin vermedi birazdan tekrar gidip kendi druma görünmek istiyorum paşa gelcekmi benle bilmiyorum dün sabah yalnız yolladı beni uykusu varmış ağrıyı çekip oturan ben uykusuz kalan o ahhh şu erkkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?