2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şimdi temmuz annelerine baktım doğum yapanlardan bazıları bebeklerinin fotolarını koymuşlar çok tatlılarr, çaok heyecanlandım yaa, kim bilir ne kadra güzel bir duygudur, birileri beni de bu listeye eklese artık lilaaaa sen mi ilgileniyorsun özelden mesaj attım ama gelmedi sanırım

nasıl doguracaz ya of gene en kolayı normal dogum gibi geliyo bana ben ameliyattan çok korkuyorum

saadet nerdesinnnnn

iş yerine bir dergi alıyorduk içinden the magıcal million diye bir kazı kazan cıktı kazıdım para ödülü cıktı diyor ama sadece ingilterede yasayanlar için.... sana resmini yollayım incele istersen. eger dogruluk payı varsa bebişine biseyler alırsın....

günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl?benim geceleri çokkkkk midem bulanıyor yatakta sağa sola dönmeyi bırak kafamı bile çeviremiyorum bu ne şimdi hiç anlamadım ilk üç ayda hiç bulantı yaşamamıştım

her hamile bulantıyı tadacak herhalde, ister ilk trimester ister son trimesterde olsunkaydirigubbakcemile3
ben 9. haftadan 13. haftaya kadar yaklaşık 4 kg verdim bulantı ve tiksinmeden, sonra bitti çok şükür..
seninki de geçer umarım...

günaydın kızlar.doğumdan konuşmaya başlamışsınız yine.yaklaştıkça insanın içine korku basıyorbilmiyorumkismile Mospy senin bebeğinde ters duruyordu değil mi?Benimki düzelmedi hala seninki ne durumda??

kızlar benim de oğlum ters duruyor. dönmemiş yani. acaba doğuma kadar döner mi ne dersiniz...

teşekkür ederim canım inşallah geçer

kızlar benim de oğlum ters duruyor. dönmemiş yani. acaba doğuma kadar döner mi ne dersiniz...

bende de gecen ay ters duruyordu bu sefer dönmüş.
bende de kordon sorunu var. ilk zamanlardan beri kordonu boynuna dolanmıs durumda doktor böyle devam ederse 38. haftadan sonra sezeryanla alınır dedi

29 haftalıksın nasıl 1 kilo aldın?

56 ile başladım hamileliğime ilk trimesterde 52,5 kiloya kadar düştüm bulantıdan, şuan itibariyle 57 kiloyum..
herşey yiyorum, sadece hergün yumurta yemiyorum. günde 1 lt tam yağlı süt içiyorum, çikolata dondurma vs. elevit, ferrum fort ve balık mevsimi olmadığı için 3 günde 1 ocean balık yağı kapsülü alıyorum.meyve yiyorum hergün böyle işte..
çevremdeki herkes şaşırıyor Allaha şükür ödem vs hiçbişey olmadı bende maşaallah diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…