2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar siz nasıl kilo almıyorsunuz ben 12 kilo aldım bebeğimde öle aman aman kilolu değil sizin bebeklerinizn kilosu nasıl yemiyomusunuz ben anlamadın benmi abartıyorm yemeyi yoksa vücudummu yapıyo aldığm kiloları sorun yapmıyorm ama babeğim de als gam yamayaceğim neyse sağlıklı olsunda oğlum veririm k,loları

var işte canım da hamiş kaldığım kilodan sadece 1 kilo fazlam var..
sadece göbeğim var dolayısıyla başka hiçbir yerimde fark yok bu güzel bişeybayanssulusmile

gunaydin kizlar :)
sekerp pembe canim gecmis olsun aklimiz sende kalmisti insallah bebek erken gelmez canim dualarimiz seninle kendine dikkat et....
kilo dediniz aklima geldi hemen bende bakiyim kac olmusum tartima :)
arkadaslar hic kilo naisl alinmaz benim aklim cidden varmiyor yani bebegin sivisi var bebek var insan az alir ama hic almamak cidden normalmidir o zaman ebru salli icin zararli bebege diyorlardi o bile 4 kilo almisti ben anlamadim yine masallah bizde hic almasak keske ama yani sivisiydi lkilosuydu yine insanda bir kac kilo oynar normal olarak degilmi ?

kilo doğumla gidiyor, herkes farklı tabi ama mesela yengem 20 kilo aldı doğumla uçtu gitti hepsi.
sezeryan olmuştu bu arada doğum sonrası hep ben kaldım yanında, hemen ertesi gün ayaktaydı. göbek vs hiçbirşey de kalmadı, bebeği de 3,5 yaşına kadar meme emdi şuanda 4 yaşında.
biz de 3,5 yaşına kadar emmişiz, benim bebeğim de emer inş.

evet buyuk an tartildim 63 kiloyum halen iki haftadir 63 ilk hamile kaldigim ayalrda 53 kilo idim simdi 63 kiloyum ekmek cok yemem kahvalti yapiyorum hamile degilkende yapiyordum ogle yemegi salata yerim sadece peynir salata aksam normal yiyorum balik brokoli sebze falan yine fazla ekmek yemem eismde yemez bazen canim cekerse cikolata hergun dondurma yiyorum hamile degilkende yerdim yani cok bir degisiklik yok aslinda daha sik acikiyorum galiba tek fark 10 kilo aldim 31. haftadayim...

meloscugum uzulme simdi bakiyorum internete normal hamile kilo alimi 12-13 kilo gayet normalmis yani bunun 3-4 kilosu suyla gidicek birde bebek kilolari var goguslerde buyudu bizde dogumdan sonra eger bunu asmazsak 3 kilo falan kalirmis oda kalsin 3 kiloyuda spora gider veririm olmem 3 kilodan fazla zaten yemiyorum ac yatip acmi kalkiyim ..

Canım benim,moralini bozma doğumdan sonra verirsin inşallah.Ve öyle çokmu abartıyorum diyede düşünme yiyebilsem bende yerdim valla bebeğimi besleyemiyorum diye canım çok sıkılıyor.
Benim bulantı dönemim çok uzun sürdü 5. aya kadar süründürdü beni ve hala da devam ediyor aslında iki gün iyiysem üçüncü gün kusuyorum yada aşrıı midem bulanıyor.
Bu yüzden aşırı yemek yiyemiyorum ki zaten canımda istemiyor.
Ama kilo kilo meyve yiyorum diye bilirim.
Daha dün gittim dr ye 28. haftanın içindeyiz ve bebişim 1090 gr mış dr normal dedi.

vallahi saadetciğim bende anlamadım insan nasıl kilo almaz tam siz almadınız bebek alıyo diyelim tartı babağin kilosunu gösterir ilginç bi konu bu bebğin sıvısı eşi kendisi tahim ağırlığı nereye gidiyo?????

hamilelikte kilo alimi yazin arkaadslar google sonra eski kilonuzu girin sisteme yeni kilo ve ayinizi ortalamayi veriyor benim 31.haftamda 9-13 kilo arasi normalmis bende 10 kilo aldim..

doktora gideceğim bugün soracağım bunu, hem bebeğin kilosuna bir bakalım.
4 hafta oldu gitmeyeli..

yok tatlım moralimi bozmuyorm yavrum saglıklı olsun ben veririm kiloları drm bana ayda 2 buçuk kilo alabilirsin dedi ben irdeliym verim dğmdan sonra kiloları sağlık olsun canm

melos canim sende normalsin bu durumda 9-13 kilo arasi normal kilo diyor ben 10 kilo aldim sende 12 normal yani bunyeden bunyeye degisiyor demkki ama almasam kendimi yerdim niye almiyorum diye ortalama gidiyim icim rahatlasin cok almakta hos degil bence almamakta hersey kuralina normaline gore gitsin bebekler gelsin ..

ben zaten doğmdan sonra eski kiloma düşmek istemiyom çok zayıftım bi 3 4 kalbilir isterim yani eşim istiyo

bende bebegimin kilosunu bilmiyorum iki hafta once 1.250 grdi oyle hatirliyorum iki hafta sonra yeniden gidicem doktor randevulari bir aylik vermeye basladi bende bebek kac kilo ogrenicem yani elimden geldigi kadar vitamin vermeye calisiyorum bebek icin dikat ediyorum buyuksede kucuksede allahtan yapacagim cok sey yok ins sagliklidir hepsi ben ayrintili usgye girmedim testleri doktora sormadim bile o ne isterse yapiyo onu yaptinmi bunu yaptinmi diye bile sormadim ilk zaman kan aliyordu sonra hic almadi sadece idrar testi yapiyo ultrasonda bakiyo kilomu olcuyo ben cok pimpirikli degilim eger sorun varsa zaten dogdusugunda gorurum yapilacak sey varsa yapilir sorun yoksa kendimi bebegi niye sikiyim aylarca yasarsada olursede alllahtan mani olma engelim yok doktor hangi testi yapti hangisini yapmadi bilmiyorum bile :)

dogumdan sonra eski kiloma gelmek istiyorum havuza basladim gecen hafta sonrasida evimizin hemen arkasindaki bina kadinalr icin spor salonu aksam bir saat gitsem haftada iki gun gider burdaki kadinalr o kadar kiloluki takmiyorlar bile pembe pembe miniler giyiyorlar bazilari ben ufacigim esim arkadan normalsin sadece karnin gogsun buyuk diyo onalr gidince birde spordu bebekle ugras gider herhalde ..

Evet haklısınız bu konuda ben 79 la başladım sonra 73 e düştüm evet ama ben size sabit kilomu yazıyorum yani bazen 74 yada 75 bile çıktığı oluyor tartıda ama genelde 73 çıkıyor.Bu yüzden bende kilo almadım diyorum.arkadaşlar ben naapıyım yalan söylemiyorum ki.
Hem ben bu durumdan hiç memnun değilim kilo almak istiyorum neden bu konuda yalan söyleyeyim ??mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…