Canım 52 kiloya düşüpte şimdi 57 isen nasıl 1 kilo almış oluyosun?
5 kilo yok mu arada ???
Ben maalesef 79 la başladım 73 düştüm öyle de kaldım ama bebeğim kilo alıyormuş çok şükür.Benimde içim rahat oohh ne güzel kilo almıyorum işte diyorum kendi kendime.
bende kilo aldım bebekte olsa olsa 1500 kilo olmuştur heralde
meloscugum uzulme simdi bakiyorum internete normal hamile kilo alimi 12-13 kilo gayet normalmis yani bunun 3-4 kilosu suyla gidicek birde bebek kilolari var goguslerde buyudu bizde dogumdan sonra eger bunu asmazsak 3 kilo falan kalirmis oda kalsin 3 kiloyuda spora gider veririm olmem 3 kilodan fazla zaten yemiyorum ac yatip acmi kalkiyim ..kızlar siz nasıl kilo almıyorsunuz ben 12 kilo aldım bebeğimde öle aman aman kilolu değil sizin bebeklerinizn kilosu nasıl yemiyomusunuz ben anlamadın benmi abartıyorm yemeyi yoksa vücudummu yapıyo aldığm kiloları sorun yapmıyorm ama babeğim de als gam yamayaceğim neyse sağlıklı olsunda oğlum veririm k,loları
kızlar siz nasıl kilo almıyorsunuz ben 12 kilo aldım bebeğimde öle aman aman kilolu değil sizin bebeklerinizn kilosu nasıl yemiyomusunuz ben anlamadın benmi abartıyorm yemeyi yoksa vücudummu yapıyo aldığm kiloları sorun yapmıyorm ama babeğim de als gam yamayaceğim neyse sağlıklı olsunda oğlum veririm k,loları
gunaydin kizlar :)
sekerp pembe canim gecmis olsun aklimiz sende kalmisti insallah bebek erken gelmez canim dualarimiz seninle kendine dikkat et....
kilo dediniz aklima geldi hemen bende bakiyim kac olmusum tartima :)
arkadaslar hic kilo naisl alinmaz benim aklim cidden varmiyor yani bebegin sivisi var bebek var insan az alir ama hic almamak cidden normalmidir o zaman ebru salli icin zararli bebege diyorlardi o bile 4 kilo almisti ben anlamadim yine masallah bizde hic almasak keske ama yani sivisiydi lkilosuydu yine insanda bir kac kilo oynar normal olarak degilmi ?
vallahi saadetciğim bende anlamadım insan nasıl kilo almaz tam siz almadınız bebek alıyo diyelim tartı babağin kilosunu gösterir ilginç bi konu bu bebğin sıvısı eşi kendisi tahim ağırlığı nereye gidiyo?????
Canım benim,moralini bozma doğumdan sonra verirsin inşallah.Ve öyle çokmu abartıyorum diyede düşünme yiyebilsem bende yerdim valla bebeğimi besleyemiyorum diye canım çok sıkılıyor.
Benim bulantı dönemim çok uzun sürdü 5. aya kadar süründürdü beni ve hala da devam ediyor aslında iki gün iyiysem üçüncü gün kusuyorum yada aşrıı midem bulanıyor.
Bu yüzden aşırı yemek yiyemiyorum ki zaten canımda istemiyor.
Ama kilo kilo meyve yiyorum diye bilirim.
Daha dün gittim dr ye 28. haftanın içindeyiz ve bebişim 1090 gr mış dr normal dedi.
vallahi saadetciğim bende anlamadım insan nasıl kilo almaz tam siz almadınız bebek alıyo diyelim tartı babağin kilosunu gösterir ilginç bi konu bu bebğin sıvısı eşi kendisi tahim ağırlığı nereye gidiyo?????
ay gıcık oldum ben üye olamıyorum bi türlü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?