2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar dun doktorumla yasadigim durum icin form actim insanlara soruyorum iki tane ufak kedim var biliyorsunuz yani cok yumusak olsalarda bir tanesi arada farketmeden elimi ciziyor benimde lanet oldum cok pis bir cildim var ellerimde ufak ufak izler birakiyor eski keidmdende kollarimda vardi tabi dun doktorun ilgisini cekti ama sorun adam benim bagimli oldugumu falan dusundu elimdede ufak yaralar tam damarin yaninda gozukuyor izah ettim tabi ama cok moralim bozuldu yani ikna olmasa polisiydi kan testiydi bagimli yerine konmakta gucume gitti nasil gecer bu izler nasil doktorun dikkatini cekti anlamadim cidden bende form actim sizdede bilgisi olan varmi insanalr kantaron yagi diyorlar faydasi olurmuki ?

kızlar bende hamileliğimin başından beri 10 kilo aldım..doktorum en başında 16 kiloya kadar izin veriyorum demişti..ee kaldı 2 ay herhalde geçmem 16 yı..bence hiç takmayın bu durumu..bebişlerde kilosuz falan diye üzülmeyin..görüyorumki herkesin haftasıyla bebişlerin kilosu uymlu kaç kilo olsunlar istiyosunuz anlamadım ben..zaten bebişler için 3-3,5 kilo arası normal..aldığımız her kilo elbeytte bebişler için değil..yani plesanta zaten eşdeğer kiloda ee aylardır vücüdumuzda kirli kan birikiyor bunlarıda hesap edin..sağlıklı olsunlarda en öenmlisi o bence..zaten en çok bu iki ayda alıcaklar kiloyu..lütfen üzmeyin artık bu konuda kendinizi..

canim katiliyorum yani bakiyorum 9-13 arasi kilo alimi normal deniliyor zaten bende 10 kilo aldim ayni senin gibi normal yiyorum yani abarti yedigim hic bir sey aslinda hamile degilken cerezler falan yiyodum onu bile kestim artik alirsamda aliyim ne yapiyim acmi kaliyim :)

kahvaltimi yapiyim dicsiye randevum var bir aydir yine hic oralid egildim gitmeye esim ihmal etme dedi bir disim daha var gecici dolgu yapicak yine hamilelikte zarari olmasin diye yapsin bari cok korkuyorum ama

yani canım bende hiç abartmıyorum valla..çok dikkat ediyorum sağlıklı besinler almaya..hayatımın hiçbir dönemi bu kadar sağlıklı beslenmemişimdir herhalde:)) ama hamiellik bu elbette kilo alıcaz çok normal değilmi takmamak lazım..yapıcağımız bi kaç aylık diete ve spora bakar..bu kadar bebek hasretiyle yanıp tutuşan varken kilo olayını takmak biraz şımarıklık gibi geliyor bana dürüst olmak gerkirse...

mopshy sen kac kilo aldin kilolardan konusuyorduk ?

14 kg aldım..ama 1 aydır 1 kg alıp almamakta kararsız gibiyim.tartıda bi çıkıyor bi düşüyor...
ben ilk aylar çok hızlı aldımson 2 aydır aynı kilodayım..bakalım bundan sonra neolacak kilo meselesi...
zaten doğumdan sonra hemen diyet..çok kararlıyım..hemen kurtulacağım kilolardan...

denedimbiliyorum.com a üye olduk kızlar anketler var dolduruyorsun hediyeler falan geliyormuş..heroine arkadaşımız önerdi sağolsun dün ona bi kutu orkid gelmiş:)) eee lazım olcak bi kaç ay sonra:)))

estefurlah aşk olsun canm neden yalan söleyesinki sadece bebek nasıl kilo alıyo ona şaşırıym bünyeden bünyeye fark var canm sen tartılmazmısn eveinde ben her sabah ve yemeklerden sonra tartılırm

Son düzenleme:
kahvaltimi yapiyim dicsiye randevum var bir aydir yine hic oralid egildim gitmeye esim ihmal etme dedi bir disim daha var gecici dolgu yapicak yine hamilelikte zarari olmasin diye yapsin bari cok korkuyorum ama

geçmişolsun .yaptakurtul bari..
bende şu ebru şallı salağını bekliyorum atv de.hala çıkmadı..
1.5 kg almış kompleksli kemik torbası))))heheheh:roflol:

Kızlar bende 31+5 im geçen hafta kontrolümde bebişim daha dönmemişti.Dr um son haftaya kadar dönebilir dedi.Bebek büyüdükçe dönmesi zorlaşırmı.

geçmişolsun .yaptakurtul bari..
bende şu ebru şallı salağını bekliyorum atv de.hala çıkmadı..
1.5 kg almış kompleksli kemik torbası))))heheheh:roflol:

sende gayet normalsin mosphy merak etme birlikte diyet formuda acariz bebeklerden sonra verdigimiz kilolari yazariz :)

ebru salli allahim o kaidn cok cirkin ya insan bu kadar zayif olurmu bunu birde hos bir sey gibi algiliyorlar anlamiyorum kadin dedigin ele gelicek derlerya ne oyle kemik toprbasi gibi kadin asiri zayif onu gordukce afrikadaki ac kisiler geliyo aklima hani onalr bulamiyo yemiyo bu buluyo yemiyo cirkin sevmiyorum boyle kadin..

tum unluler kilo aliriz diye erken dogum yapiyor zaten hepsi ne hikmetse erken geldi bebek diyor ebru salli ,zeynep tokus,eski sabah sekeri hepsi dikkat edin 6 aylik 7 aylikken doguruyo hepte bunlara geliyo erken dogum ne hikmetse..

Kızlar bende 31+5 im geçen hafta kontrolümde bebişim daha dönmemişti.Dr um son haftaya kadar dönebilir dedi.Bebek büyüdükçe dönmesi zorlaşırmı.

arkadaşlar benm bebeğim dömüşmü dönmemişmi hiç bişey sormadım drmda sölemedi bişey ayın 26 sında rendevun var ozaman unutmazsam sorarm kızlar tam 40 haftadamı doğuyo bebekler eğer benmki 40 haftayı tamamlarsa eylül 5 oluyo eğerki 41 hafta oluesa tam bayarana den geliyomalkisalkisalkis

bende 10 kilo aldım...geçen ayki randevumda dr dikkat et dedi...bakalım haftaya ne diyecek kadın kiloyu hiç sevmiyoo yaa..ama elimde değill öğün aralarında sadece meyve yiyorumm akşamları da ekmek sadece 1 dilim kepek ekmeği...dün mesela pilav yedim diye hiç ekmek yemedim...şimdi öğlen yemeğinden geldim makarna aldım diye yemeğin yanına yine ekmek hiç yemedimm.... benim sorunum aslında kiloyu doğumdan sonra verememek değill doğumda kilonun bana sıkıntı vermesiiimafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…