kızlar bende hamileliğimin başından beri 10 kilo aldım..doktorum en başında 16 kiloya kadar izin veriyorum demişti..ee kaldı 2 ay herhalde geçmem 16 yı..bence hiç takmayın bu durumu..bebişlerde kilosuz falan diye üzülmeyin..görüyorumki herkesin haftasıyla bebişlerin kilosu uymlu kaç kilo olsunlar istiyosunuz anlamadım ben..zaten bebişler için 3-3,5 kilo arası normal..aldığımız her kilo elbeytte bebişler için değil..yani plesanta zaten eşdeğer kiloda ee aylardır vücüdumuzda kirli kan birikiyor bunlarıda hesap edin..sağlıklı olsunlarda en öenmlisi o bence..zaten en çok bu iki ayda alıcaklar kiloyu..lütfen üzmeyin artık bu konuda kendinizi..
bende canım
ay sonunda bende üye oldum butterflycım bende anket dolduruyorum:))
canim katiliyorum yani bakiyorum 9-13 arasi kilo alimi normal deniliyor zaten bende 10 kilo aldim ayni senin gibi normal yiyorum yani abarti yedigim hic bir sey aslinda hamile degilken cerezler falan yiyodum onu bile kestim artik alirsamda aliyim ne yapiyim acmi kaliyim :)
mopshy sen kac kilo aldin kilolardan konusuyorduk ?
Evet haklısınız bu konuda ben 79 la başladım sonra 73 e düştüm evet ama ben size sabit kilomu yazıyorum yani bazen 74 yada 75 bile çıktığı oluyor tartıda ama genelde 73 çıkıyor.Bu yüzden bende kilo almadım diyorum.arkadaşlar ben naapıyım yalan söylemiyorum ki.
Hem ben bu durumdan hiç memnun değilim kilo almak istiyorum neden bu konuda yalan söyleyeyim ??mafoldumben
kahvaltimi yapiyim dicsiye randevum var bir aydir yine hic oralid egildim gitmeye esim ihmal etme dedi bir disim daha var gecici dolgu yapicak yine hamilelikte zarari olmasin diye yapsin bari cok korkuyorum ama
geçmişolsun .yaptakurtul bari..
bende şu ebru şallı salağını bekliyorum atv de.hala çıkmadı..
1.5 kg almış kompleksli kemik torbası))))heheheh:roflol:
Kızlar bende 31+5 im geçen hafta kontrolümde bebişim daha dönmemişti.Dr um son haftaya kadar dönebilir dedi.Bebek büyüdükçe dönmesi zorlaşırmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?