2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmişolsun .yaptakurtul bari..
bende şu ebru şallı salağını bekliyorum atv de.hala çıkmadı..
1.5 kg almış kompleksli kemik torbası))))heheheh:roflol:

kaydirigubbakcemile3 hahahahah ben de onu bekliorumm...bu arada ben de 11 kilo aldımmmm

Melos cum benim doğumda takvimde 5 eylül görünüyor.Canım doğum 38-40 hafta arasında gerçekleşiyor.Belki bizimkiler ağustos sonunda bile gelebilir.Zaten sezeryan olunca 40 beklemiyor dr lar 38. haftada alıyor.

canım bende seninle aynıyım. ilk zamanlar cok aldım ama 2 aydır normal gidiyor

estefurlah aşk olsun canm neden yalan söleyesinki sadece bebek nasıl kilo alıyo ona şaşırıym bünyeden bünyeye fark var canm sen tartılmazmısn eveinde ben her sabah ve yemeklerden sonra tartılırm

Canım hergün tartılmıyorum moralim bozulmasın diye.
Ama tartıldığımda kilom çok oyank çıkıyor bi bakıyorum 75 olmuşum bi bakıyorum yine 73.
Galiba ben 73 tende aşağıya düştüm haberim olmadan mesela 69-70 falan sonra kilo aldım 73 oldum ama ara sıra tartıldığım için bu farkı farkedememiş olabilirim.
Bilmiyorum karışık oldu biarz ama anlata bilmişimdir umarım.
Bundan başka mantıklı bi açıklaması olamaz sizin dediğiniz gibi.

hamilelikten önce bende cok zayıftım ve hiç memnun değildim. kilo almak için yemediğim sey kalmıyordu. düğün telası sırasında 45 kiloya düşmüştüm boyumda 1.65. hamileliğin ilk zamanları kilo almaya baslayınca nasıl seviniyordum :))) simdi 65 kilo oldum ama bakanlar pek almadın galiba diyor. nasıl olsa veriler o yüzden kiloyu hiç takmıyorum. dogumdan sonra 55 olsam istediğim kilo

kızlar ben azcık çıkayımda öğle yemeği yapam siz yaptınızmı karnımda aç değil ama yemek zorndayım

Selam güzel annelera.s.
Kızlar gerçi sizin derdiniz kilo almak, verememek vs. ama ben de araya kara kedi gibi gireyim de şu aydınlatıcı bilgileri paylaşayım. Malum hepimiz son 3 aya, yani en önemli son aylara girdik. buyrunnnnnnnnn
Mineraller Kalsiyum (kemik ve dişlerin yapı taşı) ve demir (kan hücresi oluşumunu sağlar), şu andan itibaren beslenme programınızın en önemli vitaminleri.
Hamileliğin son aylarında bebeğinizin kemikleri ve dişleri oluşurken, kalsiyum ihtiyacınız artar. Bu nedenle, öğünlerinizde bolca kalsiyum almaya çalışın. Unutmayın, vücudunuzun ayrıca kalsiyumu özümsemek ve kullanmak için D vitaminine de ihtiyacı vardır. Bu nedenle öğünlerinize yumurta, güçlendirilmiş kahvaltı tahılları, tütsülenmiş ringa balığı, uskumru veya diğer konserve balıklar gibi besinleri de ekleyin. Tabii ki güneş altında kaldığınız için vücudunuz da D vitamini üretecektir. Gerekli miktarda kalsiyum alabilmek için, öğünlerinizde aşağıdaki besinlerden bulunmasına özen gösterin: Herbirinin kalsiyum değeri 300 miligramdır.
Bunlardan her gün dört öğün yemeğe çalışın.
• 250 ml. süt ve 250 ml. yoğurt
• 40 gr. peynir
• 350 gr. pişmiş taze yeşil sebze

Aşağıdaki demir yüklü besinlerden günde dört öğün yemeye çalışın:
• 125 gr. kayısı, kuru üzüm veya kuru erik gibi kuru meyveler (taze erikler de iyidir)
• 250 gr. pişmiş kuru fasulye, kuru bezelye veya mercimek
• 250 gr. ıspanak gibi koyu yeşil yapraklı sebzeler
• 1 dilim tam buğday ekmeği veya yaklaşık 30 gr. tam taneli tahıllar
• 60 gr. kadar badem veya ceviz
• 60 gr. kadar kırmızı et

saaedetciğim bizm babamızda eylül 7 doğmlu ğluyla aynı olack yni babalı oğllu çekeciğim ellerndendelikafadulden

esim 30 agustos dogumlu. doktor dün normal dogum olursa 30 agustosta gelir dedi. o zaman basak olacak babası gibi. eger sezeryan olursa aslan burcu olacak benim gibi :))

manyak ya o kadın cidden kafadan yani.kendini güzel buluyor bide..
ya koltukaltlarına dikkat edin çok çirkin zayıflıktan kırış kırış yani(benim içim kalkıyor..çocuk gibi heryeri kemik.iskeletorr:roflol:
ben hiç sevmiyorum gerçekten yani kıskançlıktan değil kaydirigubbakcemile3
güzele güzel derim allah için:lepi:

evt bide çocukları prematüre doğuruyorlar yani.sağlıklıymış..peehhh:umursamaz:

geçen akşam bi programda demet şener çıktı ebru şallının yanlış yaptığını falan söledi,,,demet şener 2 hamileliğinde de 22-23 kilo almış ve hepsini verdim dedi,,,ben az kilo alıp sağlıklı çocuk doğucağına pek inanmıorum doğruda bulmuorum dedi..bence de haklı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…