geçmişolsun .yaptakurtul bari..
bende şu ebru şallı salağını bekliyorum atv de.hala çıkmadı..
1.5 kg almış kompleksli kemik torbası))))heheheh:roflol:
arkadaşlar benm bebeğim dömüşmü dönmemişmi hiç bişey sormadım drmda sölemedi bişey ayın 26 sında rendevun var ozaman unutmazsam sorarm kızlar tam 40 haftadamı doğuyo bebekler eğer benmki 40 haftayı tamamlarsa eylül 5 oluyo eğerki 41 hafta oluesa tam bayarana den geliyomalkisalkisalkis
14 kg aldım..ama 1 aydır 1 kg alıp almamakta kararsız gibiyim.tartıda bi çıkıyor bi düşüyor...
ben ilk aylar çok hızlı aldımson 2 aydır aynı kilodayım..bakalım bundan sonra neolacak kilo meselesi...
zaten doğumdan sonra hemen diyet..çok kararlıyım..hemen kurtulacağım kilolardan...
estefurlah aşk olsun canm neden yalan söleyesinki sadece bebek nasıl kilo alıyo ona şaşırıym bünyeden bünyeye fark var canm sen tartılmazmısn eveinde ben her sabah ve yemeklerden sonra tartılırm
kaydirigubbakcemile3 hahahahah ben de onu bekliorumm...bu arada ben de 11 kilo aldımmmm
bizde eylul ayi dogum gunu ayi olucak baba eylul 24 dogumlu ben eylul 1 dogumluyum bebekte eylul 12 dogumlu parti ayi :)
sende gayet normalsin mosphy merak etme birlikte diyet formuda acariz bebeklerden sonra verdigimiz kilolari yazariz :)
ebru salli allahim o kaidn cok cirkin ya insan bu kadar zayif olurmu bunu birde hos bir sey gibi algiliyorlar anlamiyorum kadin dedigin ele gelicek derlerya ne oyle kemik toprbasi gibi kadin asiri zayif onu gordukce afrikadaki ac kisiler geliyo aklima hani onalr bulamiyo yemiyo bu buluyo yemiyo cirkin sevmiyorum boyle kadin..
doktora yurusemmi taksiyemi binsem yagmur yok doktorda yarim saati bulur yurusem ne yapsam acaba
saaedetciğim bizm babamızda eylül 7 doğmlu ğluyla aynı olack yni babalı oğllu çekeciğim ellerndendelikafadulden
kızlar ben azcık çıkayımda öğle yemeği yapam siz yaptınızmı karnımda aç değil ama yemek zorndayım
seyrettiniz mi ne diyorlar ebru sallı için?
sende gayet normalsin mosphy merak etme birlikte diyet formuda acariz bebeklerden sonra verdigimiz kilolari yazariz :)
ebru salli allahim o kaidn cok cirkin ya insan bu kadar zayif olurmu bunu birde hos bir sey gibi algiliyorlar anlamiyorum kadin dedigin ele gelicek derlerya ne oyle kemik toprbasi gibi kadin asiri zayif onu gordukce afrikadaki ac kisiler geliyo aklima hani onalr bulamiyo yemiyo bu buluyo yemiyo cirkin sevmiyorum boyle kadin..
manyak ya o kadın cidden kafadan yani.kendini güzel buluyor bide..
ya koltukaltlarına dikkat edin çok çirkin zayıflıktan kırış kırış yani(benim içim kalkıyor..çocuk gibi heryer kemik.iskeletorr:roflol:
ben hiç sevmiyorum gerçekten yani kıskançlıktan değil kaydirigubbakcemile3
güzele güzel derim allah için:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?