tedirginlik bende de var. birde bu aralar geriniyor galiba canım acımaya basladı
evet canim super kankalar demekki kara kedi gecmis hahahaha :)
ya kiskanma degil demissin zaten niye kiskanalim guzele guzel valla cirkine cirkin kadin cidden cirkin gorunuyor victoria beckham mesela oda aynen kaburgalari sayiliyor her seyin bir normali var tamam cok sismanlikta hos degil cok zayiflikta ama kadin bence balik eti derlerya o tarzda olmali bu benim zevkim tabi kupkuru kemikleri sayilan kadindan hoslanmam tabi bu demek degilki balik balina normal kadins everim olucak hafif kilosu hos durucak insanin yuzu bile bir baska guzel oluyor normal kiloda ..
kasıklarına ağrı/sancı giren var mı?dün ara ara sağ kasığıma sancı girdi durdu, neden oluyo acaba, normal mi
kızlar şekerpembeden bi haber varmı diye sordum cevap verecek yokmu
Merhaba kızlar.Pazartesi doktora gittik oğlumla.doktor doğumun muhtemelen bayramda olacagını ve kendisininde bayramda izinli olacagını söyledi ama nöbetçi doktor olur dedi.benim bayram şekeri oğlum ve benim canımız sıkıldı.doktor eger istersem bayramdan önce sezeryanla alabilecegini söyledi.ama kafam karıştı,ne yapsam bilmiyorum.başka doktor fikri canımı sıkıyor.
yaa birde o sorun var. benim bir arkadasımın o yüzden strese girmş normol dogum süresinden 10 gün sonra dogum yapmsıtı bebek burusuk burusuk dogmus.
bozacığm en son ne zaman gittin dr a ben 31 haftada gittim 1700 gr olmuş bebeğim haftasına göre biraz zayıf geldi bana ben almışım kiloları
Çok enteresan,gercektenmi 10 gün sonra doğmuş.sanırım son haftalarda sürekli kontrol ediyorlar,süresi gecince hemen alıyorlar diye biliyorum ben.
benim sat a göre 30.09 oluyo bayram 9-12 arası ama ben yine de haftaya randevuya gittiiğimde sorucam druma bayramda burada mı gidecekmii diye ne olur ne olmaz dimii erken gelir bi de allah korusunn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?