2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tedirginlik bende de var. birde bu aralar geriniyor galiba canım acımaya basladı

acaba diyorum kiloları arttığı için mi öyle oluyor.Bazen öyle hareket ediyordu belimden çıkacak zannediyorum.Kasıklarımda da garip ağrılar oluyor hareket ettiğindebilmiyorumkismile

saclarimi topladim bu gun uzeridme bir cirkinlik var anlamadim gitti makyajimida yaptim kedilerimde benim seffaf sutyen askimi bulmuslar cilginca oynuyorlar artik yola koyiliyim yariya kadar yuriyim yorulursam taksiye biniyim en iyisi cidden hem yuruyus olur hem zaman gecer ufff sacimi acsamda cirkin duruyo bu gun toplasamda bir tuhaflik var aksam 12de yattim gec oldu biraz uykumumu alamadim acaba o0ndanmi tuhaf duruyorum nedir kafami yastiga koysam simdi uyurum ..

kasıklarına ağrı/sancı giren var mı?dün ara ara sağ kasığıma sancı girdi durdu, neden oluyo acaba, normal mi

ben cikiyorum kizlar dau edin bana disciden saglam cikiyim kendinize iyi bakin yine basim agriyor bir agri kesici aliyim yola koyiliyim bye bye..

Merhaba kızlar.Pazartesi doktora gittik oğlumla.doktor doğumun muhtemelen bayramda olacagını ve kendisininde bayramda izinli olacagını söyledi ama nöbetçi doktor olur dedi.benim bayram şekeri oğlum ve benim canımız sıkıldı.doktor eger istersem bayramdan önce sezeryanla alabilecegini söyledi.ama kafam karıştı,ne yapsam bilmiyorum.başka doktor fikri canımı sıkıyor.

victoria bekham'da aynı ebru sallı gibi bacakları zaten carpuk zayıf olunca daha da belli oluyor. bencede kadın dedigin yuvarlak hatlı olacak. tanıdıgım cogu erkekde aynı seyi söylüyor

kasıklarına ağrı/sancı giren var mı?dün ara ara sağ kasığıma sancı girdi durdu, neden oluyo acaba, normal mi

Benimde oluyor.Aslında geçmişti.Salı günü hastaneden dönerken otobüste kaza tehlikesi atlattık.Bütün millet çığlık çığlığa bi görseniz..Ben millete bakmaktan kendimi unuttum.Tabi sonrada ağrı başladı.Ertesi gün hafifledi ama sabahları yürüyüş yaparken zorlanıyorum artık.3 km yakın yürüyorum.son turu atarken artık ağrılar başlıyor

yaa birde o sorun var. benim bir arkadasımın o yüzden strese girmş normol dogum süresinden 10 gün sonra dogum yapmsıtı bebek burusuk burusuk dogmus.

Çok enteresan,gercektenmi 10 gün sonra doğmuş.sanırım son haftalarda sürekli kontrol ediyorlar,süresi gecince hemen alıyorlar diye biliyorum ben.

yaa birde o sorun var. benim bir arkadasımın o yüzden strese girmş normol dogum süresinden 10 gün sonra dogum yapmsıtı bebek burusuk burusuk dogmus.

benim sat a göre 30.09 oluyo bayram 9-12 arası ama ben yine de haftaya randevuya gittiiğimde sorucam druma bayramda burada mı gidecekmii diye ne olur ne olmaz dimii erken gelir bi de allah korusunn...

Çok enteresan,gercektenmi 10 gün sonra doğmuş.sanırım son haftalarda sürekli kontrol ediyorlar,süresi gecince hemen alıyorlar diye biliyorum ben.

sancım gelmedi bekledik dedi. suyuda azalmıs. kendi doktoru yurt dısından gelince o yapmıs dogumu.

suni sancı vermişler. hayatımd yasadıgım en berbat sey diyor. Allah hiç birimize suni sancıya maruz bırakmasın

benim sat a göre 30.09 oluyo bayram 9-12 arası ama ben yine de haftaya randevuya gittiiğimde sorucam druma bayramda burada mı gidecekmii diye ne olur ne olmaz dimii erken gelir bi de allah korusunn...

benimki bayramda kucakta olacak :) seninkinden 1 ay önce bekliyoruz. insallah saglıcakla dogarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…