2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet bende hiç beğenmiyorum ebru şallı,şarkıcı gülşen vs. zayıflıktan kaburgaları görünüyor ve onlarda sanki çok güzelelrmiş gibi heryerlerini teşshir ediyorlar tv de.Bence çok çirkinler.Mesela ben deniz akkayayı çok beğenirim etli butlu kadın göze daha hoş geliyor.

evt annemde izlemiş bana anlatmıştı...
onlar iyi arkadaş değilmiydi...

bende beğeniyorum deniz akkayayı..bide tvde biraz iri duruyor .öyle at gibi değil yani ben 1 kere gördüm yüzüde bebek gibi.estetik gibi durmuyor.ondan sonra daha çok beğendim kendisini gerçekten

aaaa bu program bittiii ..allah allah ebru şallıya noldu çıkmadııkaydirigubbakcemile3

bizimki kitap bile yazmıs kilo almadan saglıklı dogum yaptım diye

bende de gecen ay ters duruyordu bu sefer dönmüş.
bende de kordon sorunu var. ilk zamanlardan beri kordonu boynuna dolanmıs durumda doktor böyle devam ederse 38. haftadan sonra sezeryanla alınır dedi

canım benim bebişiminde kordonu boynuna dolanmış durumda.Ama drum normal doğum için sıkıntı olmaz diyor.Çok rahat maşallah.Sadece biraz dikkat edilmesi lazım dedi.Ben onun kadar rahat ı-olamıyorum.Hareketleri 1 haftadır azaldı.Bazen çok tedirgin oluyorum

anam konuşa konuşa kaçırttık karıyı...

hahahahah)))yok ya çıkmadı .çıksa görürdüm ben hep tv karşısındaydım.amann markete bile gitmedim bu salak çıkacak diye....
ben bi markete gideyşm çok eksik var .mrketleri hiç sevmiyorum nedense...3 gündür giicem..bugun gideyim bari.öptüm kızlar sizi.byy

tedirginlik bende de var. birde bu aralar geriniyor galiba canım acımaya basladı

ben zayıfken esim sürekli kilo al diye tuttururdu. simdiki halimden bile memnun :)

evt annemde izlemiş bana anlatmıştı...
onlar iyi arkadaş değilmiydi...

evet canim super kankalar demekki kara kedi gecmis hahahaha :)
ya kiskanma degil demissin zaten niye kiskanalim guzele guzel valla cirkine cirkin kadin cidden cirkin gorunuyor victoria beckham mesela oda aynen kaburgalari sayiliyor her seyin bir normali var tamam cok sismanlikta hos degil cok zayiflikta ama kadin bence balik eti derlerya o tarzda olmali bu benim zevkim tabi kupkuru kemikleri sayilan kadindan hoslanmam tabi bu demek degilki balik balina normal kadins everim olucak hafif kilosu hos durucak insanin yuzu bile bir baska guzel oluyor normal kiloda ..

arkadasla rbenim bebegimin harekerleride asiri derece artti surekli tekmeliyo doktor dun eger hareketlerinde azalma olursa bir agri sanci asiri bas agrisi ve kanama gibi bir sey baslarsa hemen hasteney gel dedi cidden iki gundurde hafif bas agrilarim var ne alaka anlamadim ama ..

evt bide çocukları prematüre doğuruyorlar yani.sağlıklıymış..peehhh:umursamaz:

6 aylikken dogururlarsa olacagi bu hangisi tam 9 aylikken dogum yapiyorki bebek erken geldi diyorlar his yemiyorum son ayalrda kilo aliriz diye kendileri doguruyorlar zeynep tokusun zaten kocasi doktordu 6 aylik o\lem yildiz 6 aylik bakin ogu 6 aylik doguruyo saglikli iste kaliyo hastanede bebek makinede sonra cikiyo olmedikce saglikli oluyo ismi ..

ben zayıfken esim sürekli kilo al diye tuttururdu. simdiki halimden bile memnun :)

:roflol: :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile
Keşke benimkide öyle düşünse...kafamçokkarıştı
Ben tedaviyle hamile kaldım.Tedavi sırasında çok kilo aldım.78 ile hamile kaldım şimdi 93 kiloyum.Eşimde aksine kilodan nefret eder.eyvahedigeldismile Doğumdan sonra başlarız artık ufak ufak.Bebişe ek gıdalara başlayıncaya kadar azcık toparlansam sonra daha sıkı tutarım.Evlendiğimizde 62 kiloydum boyumda 171cm

3. ayimda iki disim yemek yerken kirildi bide ayni disler alt ust demekki dedim icleri sorunluydu ben anlamadim birde kalsiyum gerekince bebege gittiler birini yaptirdim gecici dolgu bu gun ikincisinde yani gunde 2 bardak sut 1 yumurta anca yiyip icebiliyorum iki disten oldum ne kadar yicem iccem ya buda mide sonucta diger dislerimde gitmesinde disciden korkuyorum zaten..

ben de 10 kilo aldım ve 10 kiloda kaldım, 2 aydır 10 kiloyum, normalde şeker hastalığında kilo fazla oluyormuş ama.. diyetisyen öyle bir program yaptı ki kilo almak mümkün değil, 2 gün önce gittim bebek bile doğru düzgün kilo alamamış..bir önceki gittiğimizde 6 günde 350 gr almıştı, şimdi 2 haftada 250 gr almış, doktorum diyetisyenden diyeti genişletmesini istedi,inşallah bu sefer kilo alır.2 gün önce 1750 gr dı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…