kızlar ben azcık çıkayımda öğle yemeği yapam siz yaptınızmı karnımda aç değil ama yemek zorndayım
geçen akşam bi programda demet şener çıktı ebru şallının yanlış yaptığını falan söledi,,,demet şener 2 hamileliğinde de 22-23 kilo almış ve hepsini verdim dedi,,,ben az kilo alıp sağlıklı çocuk doğucağına pek inanmıorum doğruda bulmuorum dedi..bence de haklı....
Evet bende hiç beğenmiyorum ebru şallı,şarkıcı gülşen vs. zayıflıktan kaburgaları görünüyor ve onlarda sanki çok güzelelrmiş gibi heryerlerini teşshir ediyorlar tv de.Bence çok çirkinler.Mesela ben deniz akkayayı çok beğenirim etli butlu kadın göze daha hoş geliyor.
geçen akşam bi programda demet şener çıktı ebru şallının yanlış yaptığını falan söledi,,,demet şener 2 hamileliğinde de 22-23 kilo almış ve hepsini verdim dedi,,,ben az kilo alıp sağlıklı çocuk doğucağına pek inanmıorum doğruda bulmuorum dedi..bence de haklı....
bende de gecen ay ters duruyordu bu sefer dönmüş.
bende de kordon sorunu var. ilk zamanlardan beri kordonu boynuna dolanmıs durumdadoktor böyle devam ederse 38. haftadan sonra sezeryanla alınır dedi
anam konuşa konuşa kaçırttık karıyı...
canım benim bebişiminde kordonu boynuna dolanmış durumda.Ama drum normal doğum için sıkıntı olmaz diyor.Çok rahat maşallah.Sadece biraz dikkat edilmesi lazım dedi.Ben onun kadar rahat ı-olamıyorum.Hareketleri 1 haftadır azaldı.Bazen çok tedirgin oluyorum
Evet bende hiç beğenmiyorum ebru şallı,şarkıcı gülşen vs. zayıflıktan kaburgaları görünüyor ve onlarda sanki çok güzelelrmiş gibi heryerlerini teşshir ediyorlar tv de.Bence çok çirkinler.Mesela ben deniz akkayayı çok beğenirim etli butlu kadın göze daha hoş geliyor.
tedirginlik bende de var. birde bu aralar geriniyor galiba canım acımaya basladı
evt annemde izlemiş bana anlatmıştı...
onlar iyi arkadaş değilmiydi...
evt bide çocukları prematüre doğuruyorlar yani.sağlıklıymış..peehhh:umursamaz:
ben zayıfken esim sürekli kilo al diye tuttururdu. simdiki halimden bile memnun :)
Selam güzel annelera.s.
Kızlar gerçi sizin derdiniz kilo almak, verememek vs. ama ben de araya kara kedi gibi gireyim de şu aydınlatıcı bilgileri paylaşayım. Malum hepimiz son 3 aya, yani en önemli son aylara girdik. buyrunnnnnnnnn
Mineraller Kalsiyum (kemik ve dişlerin yapı taşı) ve demir (kan hücresi oluşumunu sağlar), şu andan itibaren beslenme programınızın en önemli vitaminleri.
Hamileliğin son aylarında bebeğinizin kemikleri ve dişleri oluşurken, kalsiyum ihtiyacınız artar. Bu nedenle, öğünlerinizde bolca kalsiyum almaya çalışın. Unutmayın, vücudunuzun ayrıca kalsiyumu özümsemek ve kullanmak için D vitaminine de ihtiyacı vardır. Bu nedenle öğünlerinize yumurta, güçlendirilmiş kahvaltı tahılları, tütsülenmiş ringa balığı, uskumru veya diğer konserve balıklar gibi besinleri de ekleyin. Tabii ki güneş altında kaldığınız için vücudunuz da D vitamini üretecektir. Gerekli miktarda kalsiyum alabilmek için, öğünlerinizde aşağıdaki besinlerden bulunmasına özen gösterin: Herbirinin kalsiyum değeri 300 miligramdır.
Bunlardan her gün dört öğün yemeğe çalışın.
• 250 ml. süt ve 250 ml. yoğurt
• 40 gr. peynir
• 350 gr. pişmiş taze yeşil sebze
Aşağıdaki demir yüklü besinlerden günde dört öğün yemeye çalışın:
• 125 gr. kayısı, kuru üzüm veya kuru erik gibi kuru meyveler (taze erikler de iyidir)
• 250 gr. pişmiş kuru fasulye, kuru bezelye veya mercimek
• 250 gr. ıspanak gibi koyu yeşil yapraklı sebzeler
• 1 dilim tam buğday ekmeği veya yaklaşık 30 gr. tam taneli tahıllar
• 60 gr. kadar badem veya ceviz
• 60 gr. kadar kırmızı et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?