2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimki bayramda kucakta olacak :) seninkinden 1 ay önce bekliyoruz. insallah saglıcakla dogarlar

Benimkide bayramda kucağımda olucak inşallah.5 eylül görünüyor normal doğum ama sanki içimden bir ses hep ağustosun son haftası olucak diyor nedense

butterflyy desene senin kız benim oğlumun ablası olcakk a.s
amin canımm o kucağımıza alacağımız ilk an o anııı var yaa düşünemiyorumm yaa acayip heyecanlanırım benn :dance: allahım hepimize sağlıkla yaşatsın o anları...

cornelia canım hoşgeldin... burası 2 gündür iyi yaaa serinledi birazzzhihoyyyt

hani şu pc ye takılan şeyler var hem vantilatör hem aydınlatma ilaç firmalarını promosyonu oluyo yaaa alla evden getirdim taktım pc ye ohh hem çarpmıyoda çok iyi olduu valla serinletiyoo az da olsa..klimayı ara ara açıp kapatıyorum yoksa çarpıyoo oo..

Doğum iznine ayrılan varmı?Benim normalde 29+2 günlük ama gelişimi 30. haftanın sonuymuş,doktor 15 i ne gel raporu yazalım dedi.ama sata göre 15 inde 31. haftada olucam.normalde izin 32. hafta sonunda yazılıyomuş öyle degilmi.anlamadım.

benimde son gün 5 eylül ama doktor agustos sonu dogurusun diyor

Benimde içime öyle doğuyor.Seninki kızmı erkekmi.Hani erkek çocuğu geç gelir derler yaa benimki erkek ben bekletmeyecek diye hissediyorum ama birde geç gelirse oğlum nasıl sabrederim bilmiyorum.

Sanırım 32 haftada yazılıyor ama benim dr um geçen hafta tatile çıktı 20 günlük o yüzden benim raporu 31 haftalıkken yazdı.

aYNI sorun bende de var canım ya...bebiş 2 hafta önde gıdıyor o yüzden bende riske etmeyeceğim ve 31.haft6ada doktoroa gıdeceğim... ilk USG kağıtlarınıda getır dedıler... ona göre hesaplama yapacaklarmıs.bebek son aylarda gelışırse sat-aynı ama önceden de hep önde gıdıyorsa döllenme erken demekmiş..bu arada raporumu ben devlet hast. açtıracağım problem yaşamak istemıyorum...

öznurcum hb canım saolll ...serınlemesıne sevndım ızmır cok sıcak ynıozz vallaa actım klımayıı oturuom napim..
yaa kızlar benım 2 gundurr bıkını bölgemde sızlama var ıcı deıll böle kemıklerım sızlıo yururknden sızlıo basınc varmıs gıbı bı agrı sızdede varmıı??bıde bnm kız cok yukrdaa kaburgalrımmm agrıo nefes alamıommm tam göğsümün altında bayadır cekıorumm bu agrıyııı hamılelıkcok zor gecıo bnm ıcın bzen dgursam kurtulsam dıom bukezde daha erken dıyomm ama bekleyecek halım kalmadı her gecen gun kendımı daha kötu hıssedıorumm((

Özel hastanede benim doktorum,raporu ordan alınca sorunmu oluyormuşki.

seninki kaç haftalık

Benimki 31+5.Az kaldı sayılır.İnan hamilelik dönemi o kadar uzun geliki bana.Sanki 3 yıldır hamileyim ve hep böyle kalıcam gibi.Çok sabırsızım, sanki zaman hiç geçmiyor gibi.Hayırlısıyla zaman su gibi akıp geçsede oğlumu kucağımı alsam diye bekliyorum işte.

Ben dogumdan korkuyorum,o yüzden halimden memnunum böyle,oğluşumda tekmeleyip duruyor,cok hosuma gidiyor:) sadece gece uyuyamıyorum o kadar.bence böyle iyi,dogumu düsününce tuhaf oluyorum.

Özel hastanede benim doktorum,raporu ordan alınca sorunmu oluyormuşki.

canım genel olarak özel hastane raporlarını sorun edebiliyorlar
kimi yer kabul bile etmiyor özel olunca
bence işini sağlama al devlet ten al rapor alacaksan

onlardan arkadasım bana almıs. cok güzel. alıstım gelince hemen acıyorum.70 dk sonra mesaim bitiyor sonraaaa 2 gün tatil cok sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…