2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

az kaldı sayılır mı kız seninki bayaaa az kalmış
ben 30 lu haftalara bi girsem
zaman hiç geçmiyor sanki oturup ağlicam artık oğlumu kucağıma almak istiyorum
tabii henüz erken daha çok küçük Allahım vakti zamanında almayı nasip etsin hepimize ama o kadar büyük özlem var ki içimde...

Ben dogumdan korkuyorum,o yüzden halimden memnunum böyle,oğluşumda tekmeleyip duruyor,cok hosuma gidiyor:) sadece gece uyuyamıyorum o kadar.bence böyle iyi,dogumu düsününce tuhaf oluyorum.

biraz önce iş yerindekilerle konusuyorduk içim daralmıs dinlerken ben birde korkmuyorum diyordum aslında içten içe korkuyormusum

bizde 30lu haftalar gelse derken 33'e giriyoruz

butterfly, sevsevil+, bullancak, melos97, sunset_nur, zelcan, bozo85+, iipekk, suray, TOMTOMM, sevcankaya82+, sunyyy_06 baya üye aktif ama yazan yok

bizde 30lu haftalar gelse derken 33'e giriyoruz

maşallah tü tü tü
ee sıra da bi doğursam kalıyor artık :)
bende korkmuyor değilim doğumdan ama sanki yıllardır hamileymişim gibi
zaman hiç geçmiyor
bide tüm gün evde vakit HİÇ geçmiyor
Allahım hakkımızda hayırlı neyse onu versin yaa
ben hep dua ediyorum bu yönde

ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum kızlar
kendimi regli olucak gibi hissediyorum
halsizim
bebekte kasılıyor sanki
ağırlaşıyormuyum acaba

bozo: bu hafta bende öyleyim kolum kalkmıyor heryerim ağrıyor mevsimden mi
hormondan mı bende anlamadım ama hiç hoş değil
bide kuzucuklar büyüyor yerleri küçülüyor hepsini topla
ve havaları da unutma normaldr sanırım

gözümü kaldıramıyorum yatıyım diyorum uyuyamıyorum

mrb kızlar en zor haftalardayız gece uykusu yok yırtıklar basladı kılo aldı basını gıdıyo dısarıya cıkınca zevk alamıyosunuz dımı hemen wc gelıyo oğlumu kucağıma alınca hepsını unutacam emınım anne olmak cok zormus cokkk

Evde vakit gecmiyor demissin ama isyerindede gecmiyor,cok sıcak ve sütyen falan daralıyorum artık,eve gidip atsam sunları diyorum:)bence calısmak daha zor bu halde.

merhaba kizlar disciden geldim yine gecici dolgu yapti disime iki hafta once bir disime yapmisti bu gunde hemen ustune yaptiu yanliz dis kirilinca yanindaki diside engelmemis yani bir dolgu beklerken iki dolgu yapti ama ne igneyi hissettim ne dolguyu igne yapmadan ilac koydu yustu oyle igne yapti neyse buda bitti bebek gelince gecici dolgular cikicak normal dolgu maddesi koyicak ama naisl korkuyorum doktor her makineyi eline aldiginda tek tek izah etti ellerimi siktim aciyomu diyo yok dedi ter ter terledim cidden adamda merak etti bebek dogurmaktan korkuyomusun ahhh dedim hemde nasil geceleri ruyama giriyo guldu ama cok iyiydi doktor hemsirede cok sirin bir genc kiz bunuda atlattim disciden acayip korkuyorum neyse artik bebek gelince normal dolgu koyar biter bu is bir bebek uc disten etti beni resmen

burdayız canım okuyodum yazılanları gece uykusu nasıl sende sanırım daha calısıyosun allah kolaylık versın ben hıc uyyamıyorum(

evettttt bencede çalışmak zor bu halde evdekiler kıymetini bilin durumunuzun. eve gider gitmez yarı çıplak oluyorum resmen ohhhh be diyom dünya varmış. kıyafetler öyle bunaltıyor ki beni anlatamam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…