2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu gun evde hic temizlik yapmadim biraz dinleniyim soyle guzel temizlik yapiyim hafta sonu evde durmayiz bebek alisverisine gidecegiz bu gunden iyice temizliyimki hafta sonu is cikmasin bana esim ev temizlicem deyince skain camasir suyu kullanma diye yeniden hatirlatma yapti gecen sefer banyoda cok kullanmisim kapida kapali bunaldim bir an soylemedim soylesem deli olur olduruceksin bu bebegi karninda her gun detol camasir suyu kullanilmazki annene benzemeye basladin dikkat et diyo :)

burdayız canım okuyodum yazılanları gece uykusu nasıl sende sanırım daha calısıyosun allah kolaylık versın ben hıc uyyamıyorum(

allah allah bende uykudan gozumu acamiyorum cidden baygin sarhos gibi saat 10da uyuyorum dvdler hep yuarim kaliyo sonra esime soruyorum film sonunda ne oldu diye oda alisti yazik anlatiyo sabahta kalkamiyorum ..

ne uykusu kızlar ya deli gibi oldum resmen. bide rüya üstüne rüya resmen kabuslardayımmm.

Saadetciğim geçmiş olsun tatlım.

kızlarr bizde 2.doz tetanoz aşımızı olduk geldikk oğlumlaa...inşallah ağrı sızı olmasss...

sunny 06 sana katılıyorum yaa işyerinde daha zor vallaa...üstümdeki kıyafetler yapışıyoo artık..eve gidince ilk iş bunlardan kurtulmakkkk oluyoo ve duşşşş alkisalkisalkis

sen

bu sıcakta alışveriş bile çekilmiyor ayaklarım hemen ağrıyor
ayaklar şişti iyice ayakkabılarda olmamaya başladı

evet ya şimdi markete gittim servis olmasa nasıl gelecektim bilmiyorum gezinirken ayaklarım acıyor

eşimin vakti yok mecbur gidiyorum
servisine güvenip gidiyorum zaten
ama 2 gündür hava serin oooooohhhhhhh

kizlar zelcan hakli bende okuldan sonra hep calistim hamileyken tabiki calismak zor ama alismis birinin evde vakit gecirmeside cok zor bazen cok bunaliyorum turkiyeden geldigimde ayalrca okula gittim burda zaman gecti sonra is buldum hamileyim deyince red aldim isyerinde oyalaniyorsun kendi parani kazaniyorsun guvenin oluyor zaman geciyor evde televizyon sikiyor disari ciksan nereye gidiceksin surekli alisveris yapiyordum ilk ayalr ne alicam baktim ayni makyaj malzemesinden sikintidan 3 tane aldigim zaman olmus ya temizlige sariyosun ya alisverise oda olmuyor malum evde olmakta cok sikici esime diyorumki bebek 6 aylik gibi olunca is basvurulari yapiyim artik cok sikildim part time bile olsa calisiyim yoksa kafayi yiyicem turkiyede iyi bir isim vardi maddi durumum iyiydi burdada baya getirisi olan is buldum hamile oldugum icin red aldim artik ne is olursa olsun part time der duruma geldim bunalimdan yani magaza falan hic farketmez calisicam yarim gun veya hafta bir kac gun sirf zaman gecsin diye ..

ne uykusu kızlar ya deli gibi oldum resmen. bide rüya üstüne rüya resmen kabuslardayımmm.

Ayy bende öyle,manyadım:) sabaha kadar kabus gibi rüya görüyorum,gece 3 sefer wc ye kalkıyorum,süreklide yön degistiriyorum.sabah hiç uyumamış gibi kalkıyorum.doktora söyledim,şimdiden şikayete başladın,oğlun seni alıştırıyor dedi ve güldü.

aynen canım ayaklar başlıyor ağrımaya şişmeye
eşim diyor noldu sen hemen yeter bu kadar gezmek demezdin :))
ama ayaklarım şişip ağrıyor aynı penguen oluyorum sallana sallana
ayy diyor eşim dalga geçiyor beninmle

geçmiş olsun canım, benim de yaklaşık 10 yıllık dolgum deforme olmuş çok ağrı yaptı geçenlerde. eşim doktora götürdü, doktor hiçbişey yapamam morfin vuramam riske giremem, uyuşturmadan da işlem yapamam dedi hamile olduğum için,
2 ay sabret dedi eve gönderdi ama kanal tedavisi bile yaptıranlar duydum etrafımda hamileyken...
bazı doktorlar müdahale etmiyo hamilelere, atlatmışsın geçmiş olsun tekrar...

Sunny Cım bu rapor durumu tercıh meselesi..şahsen ben devlet hast. daha guvenılır buluyorum bu konuda , oyüzden devleti secıyorum ama özelden de alan çok...

suraycigim sagol canim bol bol sut iccem artik bir iki bardak yeterli gelmiyor demekki yani 4.disimide kaybetmek istemiyorum agzim dolgu oldu resmen ya hamilelik suresince 3.dis dolgum

daha sağımızın solumuzun mantar olmadıgına şükretmek lazım:)

Evde vakit gecmiyor demissin ama isyerindede gecmiyor,cok sıcak ve sütyen falan daralıyorum artık,eve gidip atsam sunları diyorum:)bence calısmak daha zor bu halde.

haklı olabilirsin ama bende çalıştığımda hasta olsam dahi vakit daha çabuk geçiyordu
kolay demiyorum ama onunla uğraş bunu yetiştir onu yap derken bi bakmışım akşam olmuş
eve gel yemek yap ye derken hopp yatma saati zaman daha hızlı akıyordu sanki
şimdi bi o koltukta otur değişiklik olsun diye öbür koltuğa geç :))
uyuyabilsem keşke evde olmak güzel rahat ama bu ara ne uyku var ne bişey

o sen rüya görüyorsun ben yatamıyorum ki rüya görsem sabaha kadar bir elimde yastık bir elimde tel geziyorum telefonuda uyursam eşimi koymıyayım diye gittiğim yere taşıyorum
ama uyku tok sabaha kadar balkonda oturuyorum martılarla

bugün biraz uyudum serindi başka güne bakınca yağmur yağdıya

canim bana morfin vurdu cok korktugum icinde daha once pamukla bir ilac surdu hic ama hic hisstemedim ama bana doktor gecici dolgu yaptiki o dolgu maddesi bebege zarar verebiliyormus kalici olanlari bu sebebten gecici yapiyo yani bebekten sorna dusucek kalici madde koyucak icine uzman tvde izledim dolguda hamileler icin hic bir sorun yok dahada kotusu asil aci cekmek bebege zararli diyordu doktor hadi 2 ay icinde dahada kotu oldun ne yapicaksin burdaki doktorlar gecici yapiyor bebekten sonrada kalici maddeyi koyuyorlar dise hic bir sey yapmadan gondermesine sasirdim ins aci olmaz canim iki ay bende son ay agrir sizlar diye gittim aslinda hic agrim yok sadece kirildi son ay sizlarsa ugrasamam dedim yani yanindaki disi bile etkilemis ona bile dolgu koyduki haberim yoktu sanada gecmis olsun canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…