burdayız canım okuyodum yazılanları gece uykusu nasıl sende sanırım daha calısıyosun allah kolaylık versın ben hıc uyyamıyorum(
kızlar doktordan geldik,
28+1 yani bugün 1137 gram.
sağlıklıymış Allaha çok şükür, sevindim..
bu sıcakta alışveriş bile çekilmiyor ayaklarım hemen ağrıyor
ayaklar şişti iyice ayakkabılarda olmamaya başladı
ne uykusu kızlar ya deli gibi oldum resmen. bide rüya üstüne rüya resmen kabuslardayımmm.
Saadetciğim geçmiş olsun tatlım.
kızlar doktordan geldik,
28+1 yani bugün 1137 gram.
sağlıklıymış Allaha çok şükür, sevindim..
mrb kızlar en zor haftalardayız gece uykusu yok yırtıklar basladı kılo aldı basını gıdıyo dısarıya cıkınca zevk alamıyosunuz dımı hemen wc gelıyo oğlumu kucağıma alınca hepsını unutacam emınım anne olmak cok zormus cokkk
merhaba kizlar disciden geldim yine gecici dolgu yapti disime iki hafta once bir disime yapmisti bu gunde hemen ustune yaptiu yanliz dis kirilinca yanindaki diside engelmemis yani bir dolgu beklerken iki dolgu yapti ama ne igneyi hissettim ne dolguyu igne yapmadan ilac koydu yustu oyle igne yapti neyse buda bitti bebek gelince gecici dolgular cikicak normal dolgu maddesi koyicak ama naisl korkuyorum doktor her makineyi eline aldiginda tek tek izah etti ellerimi siktim aciyomu diyo yok dedi ter ter terledim cidden adamda merak etti bebek dogurmaktan korkuyomusun ahhh dedim hemde nasil geceleri ruyama giriyo guldu ama cok iyiydi doktor hemsirede cok sirin bir genc kiz bunuda atlattim disciden acayip korkuyorum neyse artik bebek gelince normal dolgu koyar biter bu is bir bebek uc disten etti beni resmen
suraycigim sagol canim bol bol sut iccem artik bir iki bardak yeterli gelmiyor demekki yani 4.disimide kaybetmek istemiyorum agzim dolgu oldu resmen ya hamilelik suresince 3.dis dolgumne uykusu kızlar ya deli gibi oldum resmen. bide rüya üstüne rüya resmen kabuslardayımmm.
kızlarr bizde 2.doz tetanoz aşımızı olduk geldikk oğlumlaa...inşallah ağrı sızı olmasss...
sunny 06 sana katılıyorum yaa işyerinde daha zor vallaa...üstümdeki kıyafetler yapışıyoo artık..eve gidince ilk iş bunlardan kurtulmakkkk oluyoo ve duşşşş alkisalkisalkis
sen
Evde vakit gecmiyor demissin ama isyerindede gecmiyor,cok sıcak ve sütyen falan daralıyorum artık,eve gidip atsam sunları diyorum:)bence calısmak daha zor bu halde.
ne uykusu kızlar ya deli gibi oldum resmen. bide rüya üstüne rüya resmen kabuslardayımmm.
geçmiş olsun canım, benim de yaklaşık 10 yıllık dolgum deforme olmuş çok ağrı yaptı geçenlerde. eşim doktora götürdü, doktor hiçbişey yapamam morfin vuramam riske giremem, uyuşturmadan da işlem yapamam dedi hamile olduğum için,
2 ay sabret dedi eve gönderdi ama kanal tedavisi bile yaptıranlar duydum etrafımda hamileyken...
bazı doktorlar müdahale etmiyo hamilelere, atlatmışsın geçmiş olsun tekrar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?