2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sunny Cım bu rapor durumu tercıh meselesi..şahsen ben devlet hast. daha guvenılır buluyorum bu konuda , oyüzden devleti secıyorum ama özelden de alan çok...

benim arkadasımda benim hastaneden almıştı,sanırım sorun cıkmadı.1800 lira göstermisler asgarisini ve 5500 lira almış ssk dan.hayırlısı olsun,doktor 15 inde gel dedi,bi gidiyim bakalım ne diyecek.

nagihan o ruya sorunu bende 6.aya kadar cok feciydi yani resmen korku filmi moduna giriyordum her gece gece olicak ta uyucam korkusu vardi her gece elimde bicak kac kisiyi oldurdum onalr bebegimi parcaladi neler gordum neler annem okunmus su gonderdi turkiyeden sonra bir sure sonra kesildi allahtan her gece artik ter icinde uyaniyordum allah korusun bizi allah banada yeniden yasatmasin insallah..

selam kızlar bir kaç gündür mobilya beşik araştırıyoruz büyüyebilen kardeş yatağı olan bir tane beşik beğendim ama sallanmıyor istersem olabilir ama salllanma rayı eklendiği zaman kenarına ek parça girdiği için kenarındaki korkuluklarında boyu kısalıyor sallanma özelliğini çıkarmak istediğimiz zamanda korkuluklarıda çıkarmak zorunda kalıyoruz çünkü boyut olarak uymamış oluyor o zamanda çocuk uyurken düşme ihtimali oluyor tabi sallanma olsun mu olmasın mı kullanışlı olur mu karar veremedim bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz? ay anlatabildim mi bilmiyorum :)

Son düzenleme:

aman allah korusun ben öyle rüyalar görmedim allahta göstermesin bende doğum yaptığımı görüyorum bazen

bende bebek parasi iocind evlete basvuru yaparken issizlik parasi icinde basvurucam esim o kadar vergi oduyorki sasarsiniz neden almiyim beklerim bir kac ay toplu alirim nasil olsa yine bebek 6 ayina girene kadar ben calisamam is bulana kadar o parayi aliyim ayda 800 euro az parada degil bebek parasida 166 euro ayrica issizlik oarasi zamanla kisitli degil burda 4 sene calisma devlet 4 sene oduyor yanlizca arada kurslar duzenliyo is edinmek icin ama bulmaazsanda kesmiyo parani bari ona basvuruyim is bulana kadar babasinin odedigi vergileri geri aliriz bebegimle sonrada bebek biraz buyur ben calisirim sikintim gider en azindan part time is bulurum cok canim sikiliyor evde cunku belki bebekten sonra bu kadar sikilmam ..

bizim bebek odası hafta içi gelicek acayip merak ediyorum dedemiz yapıyor odayı

Büyüyebilen beşiklerin sallanmayanını tavsiye ediyor herkes.sallananda sıkıntı oluyormuş. ayrıca ufak bişey alıp yatak odasına koyuyorlarmış ilk 6 ay. bende oyun parkı aldım yatak odasına koymak için 160 tl ye. bebek odasına alacagım büyüyebilen beşigi ve sallanmayan almayı düsünüyorum.

aman allah korusun ben öyle rüyalar görmedim allahta göstermesin bende doğum yaptığımı görüyorum bazen

nagihan ne ruyalar ne ruyalar gozlerim fal tasi gibi aciliyodu esim bebege bakmiyo ben tecavuze ugruyorum falan elimde bicak her gece farkli kabus her gece birini olduruyordum pesimde birileri okudum ufledim gecmedi annem su gonderdi 40 yasin okunmus onu ictim 15 gun sonra falan bitti allaha sukur yoksa devam etse cok feci olurdum allah korusun hepimizi ..

bizim bebek odası hafta içi gelicek acayip merak ediyorum dedemiz yapıyor odayı

ooo hayırlı olsun bizim daha net odamız varrrrr ne beşiğimiz
ananemiz gelecek haftaya o ben alcam dedi bizde saldık iice
ama çok pahalı odalar ya bi tane beğendim sade beşik ve gardırp 1750
komple oda 2700 dedi ki nunun perdesi yorganı vs hariç
umarım anam kaçmaz fiyatları duyunca hahahaha

Aynen canım ilk aylar için yatak odasına küçüklerden alıcaz bizde o da büyük ihtimalle sallanan olucak onuda beğendim ama şimdi orda sallanmaya alışırsa büyük beşiğe geçtiğimizde zorluk çekermiyiz onu düşünüyorum ....

ben şanslıyım o konuda beşiğine kadar babam kendisi yapıcak
rengi beyaz olucak
ben hazırları fazla beğenmiyorum dolapları küçücük oluyor özellikle söyledim babama dolabı büyük olsun diye

benimde bebegimin ne odasi var ne besigi ne arabasi bu hafta sonu gidicez bakicaz yavas yavas alicaz artik simdilik ilk arabasini yatagini falan alalimda artik sirayla telsiziydi diger akseuarlara gecicem liste yaptik eismle sirayla alicaz artik listede farkettimki ufacik bebegin ne kadar cok ihtiyaci varmis sastim kaldim bir sayfa yapti ya inanamadim ..

ben 1 hafta daha calısacam sonra izne ayrılacam. artık gözüm kararıyor işte

haklısın bunu düşünmemiştim,alışırmıki sallanmaya:) benim yigenim kendi kendini sallardı:)

ben şanslıyım o konuda beşiğine kadar babam kendisi yapıcak
rengi beyaz olucak
ben hazırları fazla beğenmiyorum dolapları küçücük oluyor özellikle söyledim babama dolabı büyük olsun diye

benim gördüğüm ayşen bebe nin di dolabı 3 kapı büyüktü yani
yatalkta büyüyebilen ama çok pahalı yaa
evet sen şanslısın olmazsa ikeada var beyaz takım (bende beyaz istiyorum)
250 dolap o arada yatağı büyümüyor ama şart değil bence büyümesi
zaten 3sene sonra filan 2numarayı düşünüyoruz ozaman oğluma güzel bişey alırım bu takımda 2.numaraya kalır 3senede o kullansa ooo 6sene Allah bereket versin :)))

biz 800 e bulduk mdf kaplama, lake boya, büyüyebilen , kardeş yatağı olan (ama orayı çekmece olarak kullanıcam) ,uyku seti, yatağı (yatağını beşiği büyüttüğün zamanda kullanıyosun büyük yani ) cibinliği ve dönencesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…