Sunny Cım bu rapor durumu tercıh meselesi..şahsen ben devlet hast. daha guvenılır buluyorum bu konuda , oyüzden devleti secıyorum ama özelden de alan çok...
o sen rüya görüyorsun ben yatamıyorum ki rüya görsem sabaha kadar bir elimde yastık bir elimde tel geziyorum telefonuda uyursam eşimi koymıyayım diye gittiğim yere taşıyorum
ama uyku tok sabaha kadar balkonda oturuyorum martılarla
bugün biraz uyudum serindi başka güne bakınca yağmur yağdıya
haklı olabilirsin ama bende çalıştığımda hasta olsam dahi vakit daha çabuk geçiyordu
kolay demiyorum ama onunla uğraş bunu yetiştir onu yap derken bi bakmışım akşam olmuş
eve gel yemek yap ye derken hopp yatma saati zaman daha hızlı akıyordu sanki
şimdi bi o koltukta otur değişiklik olsun diye öbür koltuğa geç :))
uyuyabilsem keşke evde olmak güzel rahat ama bu ara ne uyku var ne bişey[/QUO
bende 15 inden sonra evde olucam,cidden o kadar kötümü yaa.raporu almasamda dogum sonrasına mı bıraksam.şimdi kafam karıştı.
nagihan o ruya sorunu bende 6.aya kadar cok feciydi yani resmen korku filmi moduna giriyordum her gece gece olicak ta uyucam korkusu vardi her gece elimde bicak kac kisiyi oldurdum onalr bebegimi parcaladi neler gordum neler annem okunmus su gonderdi turkiyeden sonra bir sure sonra kesildi allahtan her gece artik ter icinde uyaniyordum allah korusun bizi allah banada yeniden yasatmasin insallah..
haklı olabilirsin ama bende çalıştığımda hasta olsam dahi vakit daha çabuk geçiyordu
kolay demiyorum ama onunla uğraş bunu yetiştir onu yap derken bi bakmışım akşam olmuş
bende 15 inden sonra evde olucam,cidden o kadar kötümü yaa.raporu almasamda dogum sonrasına mı bıraksam.şimdi kafam karıştı.
canım sen bayadır çalışıyorsun ve bedenin yorulmuştur iice
ama ben hamile kalmadanda evdeydim yani 14aydır çalışmıyorum şu an
ki ben 16 yaşında başladım çalışmaya okullardan sonra part-time
okul bitince normal
şu an dinleneceğimi dinlendim :)))
ama sana ii gelebilir bide benim burda ne annem var ne eş dost akraba
yani tüm gün evde kapalıyım o yüzdende benim için zor geçiyor
yani sen gurbette değilsen ve o kadar çalışmadan sonra sana ii gelebilir
bence ayrıl sen izne çünkü ikimizin durumu farklı ben zaten yata yata hamile kaldım haha
sende şimdi yat dinlen yavrunla
selam kızlar bir kaç gündür mobilya beşik araştırıyoruz büyüyebilen kardeş yatağı olan bir tane beşik beğendim ama sallanmıyor istersem olabilir ama salllanma rayı eklendiği zaman kenarındaki korkuluklarıda çıkarmak zorunda kalıyoruz o zamanda çocuk uyurken düşme ihtimali oluyor tabi sallanma olsun mu olmasın mı kullanışlı olur mu karar veremedim bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz?
aman allah korusun ben öyle rüyalar görmedim allahta göstermesin bende doğum yaptığımı görüyorum bazen
ben açıkçası doğumdan sonra kullanmak taraftarıyım iznimi tabii eğer son zamanlarda bi problem yaşamazsam...ağustos ilk haftası başlıyo iznim ama ben ağustos sonuna kadar çalışmak istiyorum..tabii çalışmak zor şikayet ediyoruz ama bi gün evde kalsak eminim o daha da sıkar..hem ben hiç alışkın değilim evde oturmaya yani hem çok sıkılırım hemde çok obur olurum sanırım habire sıkıntıdan bişeyler yerim...yerimseniben
bizim bebek odası hafta içi gelicek acayip merak ediyorum dedemiz yapıyor odayı
Büyüyebilen beşiklerin sallanmayanını tavsiye ediyor herkes.sallananda sıkıntı oluyormuş. ayrıca ufak bişey alıp yatak odasına koyuyorlarmış ilk 6 ay. bende oyun parkı aldım yatak odasına koymak için 160 tl ye. bebek odasına alacagım büyüyebilen beşigi ve sallanmayan almayı düsünüyorum.
ooo hayırlı olsun bizim daha net odamız varrrrr ne beşiğimiz
ananemiz gelecek haftaya o ben alcam dedi bizde saldık iice
ama çok pahalı odalar ya bi tane beğendim sade beşik ve gardırp 1750
komple oda 2700 dedi ki nunun perdesi yorganı vs hariç
umarım anam kaçmaz fiyatları duyunca hahahaha
kızlarr bizde 2.doz tetanoz aşımızı olduk geldikk oğlumlaa...inşallah ağrı sızı olmasss...
sunny 06 sana katılıyorum yaa işyerinde daha zor vallaa...üstümdeki kıyafetler yapışıyoo artık..eve gidince ilk iş bunlardan kurtulmakkkk oluyoo ve duşşşş alkisalkisalkis
sen
Aynen canım ilk aylar için yatak odasına küçüklerden alıcaz bizde o da büyük ihtimalle sallanan olucak onuda beğendim ama şimdi orda sallanmaya alışırsa büyük beşiğe geçtiğimizde zorluk çekermiyiz onu düşünüyorum ....
ben şanslıyım o konuda beşiğine kadar babam kendisi yapıcak
rengi beyaz olucak
ben hazırları fazla beğenmiyorum dolapları küçücük oluyor özellikle söyledim babama dolabı büyük olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?