2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar benim ufak bir kavanozum var alisverislerimden kalan bozukluklarimi atiyorum bakiyorum simdi ciddi param olmus chritsmas veya yilbasi hedilerimi alirim bu parayla biriki birike gol olur derlermisya aynen oyle cidden hic onemsemedigim bozukluklarim kocaman olmus yoldan bulmus gibi oluyorum saydigimda hemde zaman geciyo simdiden esimin hediye parasi coktan cikmis :):)bebegimede yaptiricam bunu sabretmeyi ogrenir hemde tutumlu olur ben tutumlu sayilmam ama insallah bebegim olur :)

hayırlı olsun canım
kompğle oda mı sade beşik mi ?

haklısın bunu düşünmemiştim,alışırmıki sallanmaya:) benim yigenim kendi kendini sallardı:)

harbiden ya bende hem odasını alıcam hemde yatak odamıza park yatak alıcam sallananlardan.6.ayında odasına geçiricem.ama ya alışırsa bunu hiç düşünmemiştim.bilmiyorumkismile

Çok ucuza bulmuşsun,ankarada 1500 tl den başlayıp 2600 tl ye kadar degişiyor cok abartı bişey istemezsen.ben o fiyata bulsam hemen alırım.

kizlar benim odalarimda gomme dolaplarim var ayrica bebege dolap alsam tuhaf durmazmi yani gomme duvar boyu dolaplarim var beyaz yatak alsam bebege yeter herhalde bide kucuk sifonyer ..

ben temizlige basliyim artik odalar beni bekliyo kedimlerimde uyuyorken bitireyim ayagima takilmasinalr gerci supurge sesinden cok korkuyorlar :) gorusuruz kizlar ..

Bizimkinide dedesi alıyor ama oda takımları pahalı gerçekten kıyamam babama o kadar... odasınıda boyuycak zaten bizim beşiği koyucağımız odada dolabımız fln var gerek yok zaten beşiğin yan tarafında 2 tane komidinde oluyor altta üç tane büyük çekmecede var yeter diye düşünüyorum ama sallanmaması kafamı karıştırıyor????

bazı yerlerde gelenek bebek beşiğini kız tarafı yapıyor sizde de var mı öyle şey kızlar

kızlar chıcco nun ürünleri Çinde yapılıomuş.alan var mı öle mi gerçekten

valla açıkçası kullandığım puma ürünlerin de çinde üretildiğini bildiğimden sadece markalara güveniyorum artık..
markasız çin malı şeyler kullanmıyorum, bebeğime de kullanmam.
ama çinde üretilmiş olsa da puma, chicco vs kullanırım.

bizimkilere kalsa daha dur daha dur diye diye dogum olacagı gün alacaklar. bende yavas yavas almaya basladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…