ben 1 hafta daha calısacam sonra izne ayrılacam. artık gözüm kararıyor işte
biz 800 e bulduk mdf kaplama, lake boya, büyüyebilen , kardeş yatağı olan (ama orayı çekmece olarak kullanıcam) ,uyku seti, yatağı (yatağını beşiği büyüttüğün zamanda kullanıyosun büyük yani ) cibinliği ve dönencesi var
haklısın bunu düşünmemiştim,alışırmıki sallanmaya:) benim yigenim kendi kendini sallardı:)
biz 800 e bulduk mdf kaplama, lake boya, büyüyebilen , kardeş yatağı olan (ama orayı çekmece olarak kullanıcam) ,uyku seti, yatağı (yatağını beşiği büyüttüğün zamanda kullanıyosun büyük yani ) cibinliği ve dönencesi var
Çok ucuza bulmuşsun,ankarada 1500 tl den başlayıp 2600 tl ye kadar degişiyor cok abartı bişey istemezsen.ben o fiyata bulsam hemen alırım.
ben temizlige basliyim artik odalar beni bekliyo kedimlerimde uyuyorken bitireyim ayagima takilmasinalr gerci supurge sesinden cok korkuyorlar :) gorusuruz kizlar ..
canım bu sadece beşik senın dediğin fiyatlara oda takımları var burda bilmiyorumkismile
kızlar chıcco nun ürünleri Çinde yapılıomuş.alan var mı öle mi gerçekten
bazı yerlerde gelenek bebek beşiğini kız tarafı yapıyor sizde de var mı öyle şey kızlar
bazı yerlerde gelenek bebek beşiğini kız tarafı yapıyor sizde de var mı öyle şey kızlar
valla biz eşimle haftasonu cıktık, park yatak,uyku seti, hastane cıkışı,puset,bebek arabası,bornoz vs. aldık.gelenek falan yok bizde.
ben temizlige basliyim artik odalar beni bekliyo kedimlerimde uyuyorken bitireyim ayagima takilmasinalr gerci supurge sesinden cok korkuyorlar :) gorusuruz kizlar ..
benimde bebegimin ne odasi var ne besigi ne arabasi bu hafta sonu gidicez bakicaz yavas yavas alicaz artik simdilik ilk arabasini yatagini falan alalimda artik sirayla telsiziydi diger akseuarlara gecicem liste yaptik eismle sirayla alicaz artik listede farkettimki ufacik bebegin ne kadar cok ihtiyaci varmis sastim kaldim bir sayfa yapti ya inanamadim ..
bizimkilere kalsa daha dur daha dur diye diye dogum olacagı gün alacaklar. bende yavas yavas almaya basladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?