2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebeğin eksikleri kalmadı sayılır annemde aldı kayınvalidem de bakım ürünleri var onları biz alıcaz heralde küçük beşiğide beğendim ama kayınvalide alıcak sanırım kesin bilgi yok:) büyük beşik annemler alıcak benim eksiklerim kalıyor daha hiç bişi almadık bana

bzmde hıcc soran yok onu alalım bunu alalım dıyen yok bız Alıncada ancaa konusrllarrr daha erken bılmem ne dıyee cocuk dgcak 30 hftadayız erkenımı varrrr heran gelebılr..

BIZ ODASINI aldıkk sayılır 29temmuzdda gelıorr perdesını halısınıda aldım oda bos beklıyooo gelınce herseyı yıkıyıp utuluyup yerleştrcmm yapılck cok iş varr daha temzılık ypılcakk nasıl ustesnden gelıcem bılmıorum ama yavas yaavs baslamak gerek ramazan gelıoo zor oluurr ozaman bzmde bakım urunlerı bıbeon emzık vss.kaldıı...

ayy oku oku sonuna ancak gelebildim herkeses selam :)))

corneliacım bende öyle hevesleniyordum oda gelince hemen eşyalarını yerleştiririrm diyordum ama öyle olmuyormuş, 1 ay kokusunun çıkmasını beklemek gerekiyormuş.

dün modokodaki bütün bebek odası mağazalarını gezdim ama hiç içimin gittiği olmadı ( erkek bebekler için ya sade beyaz ya da gemici modelleri var. fiyatlar 2500-3000 arasında değişiyor. gemici modeller dikkat çekici ama çok mu demeode oldu sizce???

bir tane sade ama çok kullanışlı bi takım buldum dolabı yüklüklü falan. onu mu alsam.. çok kararsızım çok

bzmde hıcc soran yok onu alalım bunu alalım dıyen yok bız Alıncada ancaa konusrllarrr daha erken bılmem ne dıyee cocuk dgcak 30 hftadayız erkenımı varrrr heran gelebılr..

Bizimde hiç soran yok valla annem ufak tefek hastene çıkışını tulumlarını zıbınlarını battaniyesini havlusunu falan aldı sağolsun.Ama kayınvalidenin hiç sorduğu yok 3-5 gün önce görümcem sordu neyi eksik alalım diye.Gerek yok annem herşeyini aldı dedim bir tek beşiği,yatağı falan kaldı onuda beğendim gidip ben alıcam dedim.32 haftadır hiçbişeyine karışmamışlar sormamışlar doğdu doğacak şimdiden sonra bir çöp almasınlar zaten.Herşeyi hazır.

selam kızlar..bizimde mobilya aldığımız yerdekiler hergün deterjanlı suyla silin camlarıda açık kalsın en az 20 gün havalansın dedi..temmuz sonu gelicek mobilya ancak ağustosta hazır oluruz..boya cila işleri bitti Allahtan..perede,tül,halı nasıl düşünüyorsunuz kızlar??

canım bizde modokodan aldık..ben bi kaç mobilyanın karışımı bişey yaptırdım,uyku setine görede kulplarını yapıcaklar..seçme şansın öyle daha çok oluyor,hazırdansa..evet her dükkanda mutlaka gemici var..ben çok düşünmedim bi kaç sene sonra ikinci olursa ve kız olursa aynı odayı paylaşmak durumundalar o yüzden ikisininde kullanabileceği birşey seçmeye çalıştım..kırık beyaz renkte sadece kulpları desenli bir takım..gelince hazırlıklar bitince koyarız inşallah fotolarını...

ewet nazo aynen annm yastık yorgan flnda alıcak bttnıye aldıı yıne alıo ıvır zıvır seyler düşünuyoo yapıo öruyoo bunlrda yokk ki bız 4 sene beklemısız bu bebegıı okdr alınckk varkııı hıc sormuyolar bılee ne lazım dıee anca erken derler... ama cocuk odası takımınıı onlara aldırdımm mcbur alıcklr zatenn iş ortakk oyuzden dukkndan cıkıyoo yanı cocuk odası ondan yırrttım

Alsınlar tabii iyi yapmışsın.Valla benim kaynanalar burda bile değil yazları köye gidiyorlar tatile değil ama çalışmaya.Doğumumda bakalım gelecekmi.En azından gelsin 1 hafta sonra yine gitsin.Eğer gelmezse çok gücenirim valla.Çok merak ediyorum doğrusu gelecekmi diye eşim hatta annesine söyledi doğumda gelmezsen bir daha hiç göstermem bebeği size diye şaka yaptı

aaa ben bunu hiç düşünmemiştim birinin yatağını beğeniyorum birirnin dolabını o şekilde kombin yapabilirim aslında :)) hangi mağazadan aldın canım şimdi hepsini gezdim ya merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…