BIZ ODASINI aldıkk sayılır 29temmuzdda gelıorr perdesını halısınıda aldım oda bos beklıyooo gelınce herseyı yıkıyıp utuluyup yerleştrcmm yapılck cok iş varr daha temzılık ypılcakk nasıl ustesnden gelıcem bılmıorum ama yavas yaavs baslamak gerek ramazan gelıoo zor oluurr ozaman bzmde bakım urunlerı bıbeon emzık vss.kaldıı...
bzmde hıcc soran yok onu alalım bunu alalım dıyen yok bız Alıncada ancaa konusrllarrr daha erken bılmem ne dıyee cocuk dgcak 30 hftadayız erkenımı varrrr heran gelebılr..
dün modokodaki bütün bebek odası mağazalarını gezdim ama hiç içimin gittiği olmadı( erkek bebekler için ya sade beyaz ya da gemici modelleri var. fiyatlar 2500-3000 arasında değişiyor. gemici modeller dikkat çekici ama çok mu demeode oldu sizce???
bir tane sade ama çok kullanışlı bi takım buldum dolabı yüklüklü falan. onu mu alsam.. çok kararsızım çok
biz geldik kızlar ama geri gideceğiz sabah 1.5cm açıklıımız olmuştu
canım bizde modokodan aldık..ben bi kaç mobilyanın karışımı bişey yaptırdım,uyku setine görede kulplarını yapıcaklar..seçme şansın öyle daha çok oluyor,hazırdansa..evet her dükkanda mutlaka gemici var..ben çok düşünmedim bi kaç sene sonra ikinci olursa ve kız olursa aynı odayı paylaşmak durumundalar o yüzden ikisininde kullanabileceği birşey seçmeye çalıştım..kırık beyaz renkte sadece kulpları desenli bir takım..gelince hazırlıklar bitince koyarız inşallah fotolarını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?