2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynı kararsızlık bende de var canım. Normalde gemici modelleri pek beğenmiyodum ama hoşuma gidicek bitane buldum,fiyatıda 1500 tlydi. Bi de aşağıya resmini koyduğum var. En çok bunu beğendim ama ona da 3000 dediler,oldukça fiyat farkı var( eşimle de bi gidelim de son kararı veririz artık

ysm ysm cımm hayırr sallanmıorrr cunku mdf olanlar sallanmazlarmıss osekılde oluoo ötekı kalıtee suntalam fln olanlar sallanırr bnce gerek yokk zaten ılk bır yasına kadr besıkte yatmıcakmıı besıgını sallanırr all benm kı sallanann besıkk ozamandan snraa alıstırcaz artık bı sekıldee

evet nazo ıyı yptımm tbıı bunlara bölee ödesınler hıc umrumda deıl..bıodatakımı almıslar cokmuu bzmklerde yazlıga gdıolr ama ramazan ya ewde dururlar ramazan olmasa kesın orda olurlardı ama emınım..

slm herkese ben daha kıyafet dışında bişey almadım ya bi de herkes oda yapıyo ben erken olduğunu düşünüyorum zaten bi kaç ay yanımızda yatıcak

tamam canım saol olduğu gibi öyle alalım o zaman

biz geldik kızlar ama geri gideceğiz sabah 1.5cm açıklıımız olmuştu

şekercim hem yoruldun hem stres yaptın kayınvaliden ve annenle ilgili. biliyosun stres gebelikte çok tehlikeli, kendini ve bebeğini düşün, pozitif ol, rahat olmaya çalış baksana herkes keyfinde olan sana oluyor. hiiççç takma kendini başka şeylerle oyala. insan düşündükçe kurdukça herşey daha beter oluyor. samimiyetine güvenerek yazıyorum canım. kendine iyi bak. Allah bebişine sağlık versin en hayırlın zamanda gelsin inşallah.

yatıosss hep yatıosss

Canım yaa kusura bakma daha dün katıldım aranıza o yüzden geçmişi bilmiyorum açılman olduğunu nasıl anladınız hani bi şikayetin falanmı vardı,rahatsızmıydın.Sormamın sebebi hepimizin doğuma az kaldı bu gibi durumlarda bir belirti oluyormu onu merak ettim

aaa ben bunu hiç düşünmemiştim birinin yatağını beğeniyorum birirnin dolabını o şekilde kombin yapabilirim aslında :)) hangi mağazadan aldın canım şimdi hepsini gezdim ya merak ediyorum..

mutlu bebeb den aldık canım epey ilgilendiler sağolsun,ama acele edin bence mutlaka bir ay süre veriyorlar..ee bide 20 gün falan havalandırma derken epey az zaman kalıyor gelmesine bebişlerin..

ysm senlee aynıymıss gunlerımızzz dogum bellımı sezerynmı normal dogummu olcakk bnm sezeryn olcakk oyuzden 6 eyluldee dgcak ıns kızım
seker pembemm dedıklerımııı unutmaa bakk yat gerekırse hastanede yatt kendını sıkmaa takma kımseyııı bebegını dusun ınslahh bııkac hafta daha dayanırr acelecı prenses.

canım bu da güzelmiş ancak çok mu köşeli sanki biraz sert duruyor baya da fiyatlı. ben 3000 tl ye beğenmiştim ama o tablo gibi el boyaması vardı markası da kukla baya iyi ve güvenilir bir marka.

1500 tl gerçekten çok uygun. yani benimde beğendiğim gemiciler oluyor fenerden dolapları falan oluyor. yalnız renklerini lacivert klırmızı falan değil de beyaz ve açık mavi yaptırabilirim. keşke gemicinin de resmi olsaydı.

kızlar hepinize iyi akşamlar iyi haftasonları diliyorum. kendinize iyi bakın. opuyorumnanaktan

Şekerpembem sende dikkat et tatlım kendine. sıkma canını hiçbişeye birazda boşverecekcin. hele böyle bir zaman ve durumdayken Allah korusun. Bebeğin için dua edicem. inşallah zamanında gelir kuzun:)

Sevsevil canım söylemeden geçemiyeceğim. bebeklere 2 yaşına gelene kadar koyu renk kıyafet ve mobilya tarzı şeyler önermiyormuş uzmanlar. kişiliğini direk etkiliyormuş. Gemici mobilyalara bende baktım çok kırmızı ve lacivert tonları ağırlıklı bir düşün bu konuyu istersen. en güzeli sade mobilya:) biz öyle aldık henüz gelmedi gelince eklerim kısmetse resmini.

hem sade mobilyalara hertürlü tekstil ürünleri daha iyi duruyor istediğn model çıkartmalarlada süsleyebilme imkanınız oluyor hem:)

tamam canım sizin fikirleriniz benim için önemli o zaman gemicileri eliyorum bende sade bakıyorum. pazar alıcaz kısmetse. acaba modokodakilerden başka güzel bebek odaları satan yerler var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…