dün modokodaki bütün bebek odası mağazalarını gezdim ama hiç içimin gittiği olmadı( erkek bebekler için ya sade beyaz ya da gemici modelleri var. fiyatlar 2500-3000 arasında değişiyor. gemici modeller dikkat çekici ama çok mu demeode oldu sizce???
bir tane sade ama çok kullanışlı bi takım buldum dolabı yüklüklü falan. onu mu alsam.. çok kararsızım çok
valla pek ii hissetmiom
ağrılarım var aceleci sultan gelmesin die uraşıom ama gelcek gibi
ysm ysm cımm hayırr sallanmıorrr cunku mdf olanlar sallanmazlarmıss osekılde oluoo ötekı kalıtee suntalam fln olanlar sallanırr bnce gerek yokk zaten ılk bır yasına kadr besıkte yatmıcakmıı besıgını sallanırr all benm kı sallanann besıkk ozamandan snraa alıstırcaz artık bı sekıldee
evet nazo ıyı yptımm tbıı bunlara bölee ödesınler hıc umrumda deıl..bıodatakımı almıslar cokmuu bzmklerde yazlıga gdıolr ama ramazan ya ewde dururlar ramazan olmasa kesın orda olurlardı ama emınım..
biz geldik kızlar ama geri gideceğiz sabah 1.5cm açıklıımız olmuştu
yatıosss hep yatıosss
aaa ben bunu hiç düşünmemiştim birinin yatağını beğeniyorum birirnin dolabını o şekilde kombin yapabilirim aslında :)) hangi mağazadan aldın canım şimdi hepsini gezdim ya merak ediyorum..
aynı kararsızlık bende de var canım. Normalde gemici modelleri pek beğenmiyodum ama hoşuma gidicek bitane buldum,fiyatıda 1500 tlydi. Bi de aşağıya resmini koyduğum var. En çok bunu beğendim ama ona da 3000 dediler,oldukça fiyat farkı var( eşimle de bi gidelim de son kararı veririz artık
Sevsevil canım söylemeden geçemiyeceğim. bebeklere 2 yaşına gelene kadar koyu renk kıyafet ve mobilya tarzı şeyler önermiyormuş uzmanlar. kişiliğini direk etkiliyormuş. Gemici mobilyalara bende baktım çok kırmızı ve lacivert tonları ağırlıklı bir düşün bu konuyu istersen. en güzeli sade mobilya:) biz öyle aldık henüz gelmedi gelince eklerim kısmetse resmini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?