slm kızlar inş. sizler iyisiniz benim moralim çok bozuk şekerim yine yüksek çıktı diyet listemi aldım haftaya cuma tekrar şeker ölçümüm var düşmezse sanırım düşmeyecek inüsiline başlıyacakmışım inş. bebeğim zarar görmeden kucağıma alırım
yaa kızlar benım 2 gundurr bıkını bölgemde sızlama var ıcı deıll böle kemıklerım sızlıo yururknden sızlıo basınc varmıs gıbı bı agrı sızdede varmıı??bıde bnm kız cok yukrdaa kaburgalrımmm agrıo nefes alamıommm tam göğsümün altında bayadır cekıorumm bu agrıyııı hamılelıkcok zor gecıo bnm ıcın bzen dgursam kurtulsam dıom bukezde daha erken dıyomm ama bekleyecek halım kalmadı her gecen gun kendımı daha kötu hıssedıorumm((
kızlarr su sorum cevapsız kaldıı merak edıyorum sızde olmuyomu?
kızlarr su sorum cevapsız kaldıı merak edıyorum sızde olmuyomu?
inş. saadetcim inş. tüm bebişler saağlıkla gelsin rabbim korusun ama korkuyorum iişte
deemek bebısler baskı yapıo bızee ondan öle oluyoo yadagercekten vajen kaslarımız acılıyoo doguma hazırlnmak ıcın...bnmkıı cunku cok yukrda tam göğsümün altındaa o cok daha zorrr valllaa neler cekıomm yeemek yedıgımde helee bıde otururken oturmak haram oldu bana yatıom hepppp
bnde bozoo aynı sekılde kalkamıorum cok zorlanıommm tekken ..esım olunca o kaldırıo benı desteklee nehallere geldıkk yaaa vallahı zaman gecsın artık dayanamıorumm ben((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?