2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar

bende besık konusunda karar veremedım bır turlu buyuyenmı olsun yoksa normalmı
bız oda yapmayacagız buyuyen olursa cekmecelerı ve o bas ucundakı seylere esya koymak ıyı olur dıyorumama onlarında boyları cok uzun odama zor sıgacak kararsızım sıkıs tepıste olmasın dıyorum

sevılcım belisin takımları da cok guzel ben besıgını ordan sececegım kalıtesıde guzelmıs arastırdım bıraz
yarında bakmaya gıdecegım

mobilyacılarda büyüyen karyola ve normal karyola arasında takım yaptırırken pek fiyat farkı olmuyor bende büyüyen yaptırdım..200 tl dı aradaki fark..

tum evi dip bucak temizledim tertemiz oldu her yer yemegimi salatamida yaptim bu gun hamaratligim uzerimde hazirlaniyim alisverise gidicez esimle onu bekliyorum :)
sizler neler yaptiniz kizlar nasilsiniz?

slm kızlar inş. sizler iyisiniz benim moralim çok bozuk şekerim yine yüksek çıktı diyet listemi aldım haftaya cuma tekrar şeker ölçümüm var düşmezse sanırım düşmeyecek inüsiline başlıyacakmışım inş. bebeğim zarar görmeden kucağıma alırım

ben oda takimi alamiyorum simdilik cunku esim mortgage baska bir eve tasiyor o evde esyali sifir cocuk odasida cok sik degistirmeye gerek yok bankadan haber cikarsa bu gun yarin iki ay sonra tasinirriz yine oda benim dogumuma gelir duruma gore bakarim eski evimizde krizden dolayi kimse ev almadigi icin yan evler bostu korkuyordumk sikiliyordum simdi esimin mortgage tasiyacagi yer kalabalik evde sik gordum begendim tasiniyim zaten odasi var ama bebek odasini cok begendim sevil cok sik canim bebeign gule gule kullansin..

gecmis olsun canim uzulme gecer hepsi surda bir kac ayimiz kaldi cogu gitti azi kaldi bana burda seker yuklemesi kisme yapmadi idrar veriuyorum cubukla bakiyorlar gecen hemsire seker yuksek biraz dedi kan aldi parmagimdan fazlada degil sorun yok dedi yani yukleme falan yapmiyorlar burda sorun olmaz insallah diyetine uy surda bir kac ay kaldi uzulme cok arkadasimiz var diyet yapan ins.alan teks en degilsin bebeginede hic bir sey olmaz merak etme allahtan her sey allah korur bebekleri merak etme ..

kızlarr su sorum cevapsız kaldıı merak edıyorum sızde olmuyomu?

canim benim bikini bolgemde aci olmuyo bazen basinc hissediyorum esimin ablasina sordum bebek hareket ettiginde oynuyo olabilir dedi kadin hemsire o son bebeginde aylarca hastanede kalmis bebek hareket etmis sol bacaginin uzerinde kimildamamais bir sure kadinda bir bacak agrisi kadin inlemis resmen allahtan bizde boyle sikayetler yok acaba bebek hareket ediyorda arada baskimi yapiyor bende sadece baski var arada ama agri sizi yok gecmis olsun..

canım benimde son zamanlarda vajinamda kasılmalar oluyor doktoruma gidince sorucam ..sanırım vücut bi şekilde doğuma hazırlıyor kendini..benimkide aşağıda hep kasıklarımda hissediyorum resmen el hareketlerini..sağlıkla ve zamanında gelsinler inşallah canım..

inş. saadetcim inş. tüm bebişler saağlıkla gelsin rabbim korusun ama korkuyorum iişte

canim endiselenme her sey allahtan de rahat ol bebeklerimizi saglikli alip bir kac ay sonra basimiza ne gelecegini biliyormuyuz bilmiyoruz belki dogacakalr basina allah korusun bebegimin baska bir sey gelicek kader hepimiz emanetiz surda az bir zamanimiz kaldi sabret hepimizin ayri ayri sorunu agrisi sizisi var ben doktora gittiginde ne test yapti diye bile sormuyorum hicde sormadim ayrintili usg ye girmedim doktor idrar aliyo ultrasona bakiyo o kadar ama sorun olsa farkeder diyelimki sorun var ne yapicaz aldiricak degiliz anne karninda yapcak bir seyde yok dogsun zaten allah korusun sorun varsa ne gerekiyorsa yapilir aylarca telas yapip kendimi uzmeye gerek yok dedim cogu seyi sormuyorum bile ultrasonda bakiyo nasil diyorum gayet iyi diyo kalkiyorum hepimiz ins saglikla kucagimiza alir saglikla buyuturuz uzme sikma canini hepimiz emanetiz :):)

zeynepçim üzme canım kendini umarım herşey yolunda gider senin için..dermansız dert olmasın yeter canım.

benimkinin ayakları aşağıda hatta son zamanlarda kalça kemiğime vuruyor sanki
rahmime acayip baskı hissediyorum oturduğum yerden kalkarken çok zorlanıyorum

benim kızım bir aydır doğum pozisyonunda :)) erken gelme tehlikesi yokmuş ama sanırım yolu erken keşfetti doktor değişmez artık dedi normal doğum yolu gözüktü banada

deemek bebısler baskı yapıo bızee ondan öle oluyoo yadagercekten vajen kaslarımız acılıyoo doguma hazırlnmak ıcın...bnmkıı cunku cok yukrda tam göğsümün altındaa o cok daha zorrr valllaa neler cekıomm yeemek yedıgımde helee bıde otururken oturmak haram oldu bana yatıom hepppp

bnde bozoo aynı sekılde kalkamıorum cok zorlanıommm tekken ..esım olunca o kaldırıo benı desteklee nehallere geldıkk yaaa vallahı zaman gecsın artık dayanamıorumm ben((

kizlar benimde sirtimda agri oluyor laptop biraz asagida egiliyorum ondanmi acaba altina yastik falan kiyiyim cidden sirtim kopuyor gibbi hissediyorum goguslerde birer kilo oldu onalrdanda olabilir tabi vucut az yuk tasimiyor :)

benimde sağ göğüs altımda caım 10 dak fazla oturamıyorum resmen batıyor ayıkları sanırım başı aşağıda ayakları üst tarafta kıvrılmış baskı yapıyor artık normal sanırım sende çok endişelenirsen doktoruna danış canım

bnde bozoo aynı sekılde kalkamıorum cok zorlanıommm tekken ..esım olunca o kaldırıo benı desteklee nehallere geldıkk yaaa vallahı zaman gecsın artık dayanamıorumm ben((

hele sabah kalkarken ağlıycak gibi oluyorum resmen bide sıkışık oluyorum iyice bastırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…