2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar benimde sirtimda agri oluyor laptop biraz asagida egiliyorum ondanmi acaba altina yastik falan kiyiyim cidden sirtim kopuyor gibbi hissediyorum goguslerde birer kilo oldu onalrdanda olabilir tabi vucut az yuk tasimiyor :)

herkezde farklı bir sorun var sanırım :) inş. az kaldı allah yardımcımız olsun

egılme sakın saadetcım uzan sende destek koy altına yastıkk benöleyımuzanıom yastık altımda laptopta karsımda aksamakadr yatıom

peki sende mide yanması oluyor mu

benimkide hep başaşağıydı zaten.şu anda herşey normal doğuma uygun diyor doktorum,umarım değişmez son ana kadarda herşey normal sürecinde işler..

mide yanmasi banada oluyor bazen aksam yemeklerinden sonra birde gece ..
ben yataktan falan cok kolay kalkiyorum hatta bazen oynuyorum falan dans ediyorum hic sorunumyok ama bir sey dusurursem egilip kalkarken zor oluyoir yatakten kalkarken falan sorunum yok henuz :)
gecen dans ediyorum esim otur cocuk duscek diyo :)

disarda naisl bir yagmur allahim gokmu delindi kac gundur yaga yaga bitiremedi yagmurlari yaz gelsin artik deniz isinsin denize gidiyim ama ancak agustos bir ay galiba ..

aynenn ölee işte bnmde tam ayaklrıı ykrdaa ddoktora söledımm pzosyonundan kaynaklanıo dedıı ama hıcmıdegısmeezz bu pozısyon öldum bıttım artık yaaa
bozocum ewet 2 gndur mıde yanmasıda vargecelerı özellıkle agzıma gelıo herseyy rennı surup ıc yandıgında cok ıyı gelıorrrr bnm aradaa işte tutuo böle tutuncada onu ıcıomm gecıoo

canım yukarıdaki bebişler ne yazıkki çok mide yanması yapıyorlar..moral bozmak gibi olmasın ama bi arkadaşım son aylarını hep öyle geçirdi poziyonları tabi yer olmadığı için çok değişmiyorda Allah hepimizin yardımcısı olsun tatlım..

bugüm esim gec gelecek. işten geldim uzandım. yemek yapasım yok. karnımda acıktı ne kadar tembellestim

çikolata yağlı yersen bide yemekten sonra hemen yatarsan mide yanması olurmuş dr bana öyle demişti

ohh ne güzell :)
bende fok balıgı gibiyim yuvarlana yuvarlana kalkıyorum-tatlicadiarzu-

cornelia35 benimde gögüs altımda kaburgalarımın orda agrı var. 2 aydır cekiyorum bende.

bugüm esim gec gelecek. işten geldim uzandım. yemek yapasım yok. karnımda acıktı ne kadar tembellestim

bu gun disciye gittim geldim evi dip bucak temizleidm yemegi saltayi yaptim esimi bekliyorum alisverise gidecegiz ins bu gece esim yok abisi ve arkadaslari ile klasik cuma birlesmesi yapicakalr bu hafta arkadaslarindalar haftaya bizdeler yaklasik 10 adam falan oluyo ben odadan cikmiyorum gormuyorum bile hic birini saat 3 e kadar muhabbet oyun muzik zaman geciriyorlar gicik oluyorum ama yapcak bir sey abisi falanda var disari gitmesinden iyidir diyip avunuyorum sadece yani gece 3 gibi anca gelir yemekten sonrada gider canim bu gece cok sikilicak

benim kızım bir aydır doğum pozisyonunda :)) erken gelme tehlikesi yokmuş ama sanırım yolu erken keşfetti doktor değişmez artık dedi normal doğum yolu gözüktü banada

ne güzel bende normal dogum istiyordum ama benim büyük olasılıkla sezeryan olacak kızımın uzun zamandır kordonu boynunda kolye sandı galiba. eger böyle devam ederse sezeryanla alacaklar

bizimkide 12.30 gibi gelir?
yemekte ne yaptın saadetcim. bana bi fikir verin kolay olsun ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…