ne güzel bende normal dogum istiyordum ama benim büyük olasılıkla sezeryan olacak kızımın uzun zamandır kordonu boynunda kolye sandı galiba. eger böyle devam ederse sezeryanla alacaklar
butterflyy bnmdee kaburgalrımm ezılmıs kırılmıs resmennn oturamıom hıc sen nasıl calısıonn
bnde öleyım ısteee ya elım karnımda tutuom acımasın batmasın dıe yada uzanmam gerekıooo
son 58 günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:::::)))))))))))))))))yarınn 57:)))
yarın kızımı görmeye gdıcezzz bakalımm nasıl durumuuu keyfı yerındemıı prensesımınnn cok özledım onu cokkkkkk
saol cnmmm senı dıger topıkte gördumm egepol topıgınde bende dogumu orda yapıcam ve dr um dılek alıhanogluu harıka bı dr..zaten ben hamııle olmadan önce onun esıde kadın dgum dr u ona gdıodumm cok ıyı oldu dılek a-hanımın egepole gelmesııı cok mutluyum yanı trıhmızde bellıı gecen gtmemde verdı 6 eylülde dogucak ınsallah kızım
ayy ne gzl canımmm bende dün egepoldeydim
bende dilek hanıma gidiyorum yani ona gtmeye başladım kendi doktorum bizden .5 milyarla 5 milyar arası fiyat istedi
bizde dilek hanımla devam ediyoruz şimdilik
hastaneden ve dilek hanımdannn çook memnunum
senin sezeryanmı olcak cnm senmi istedin dilek hanımmı istedi
banada 3 ağustosta gittiğimder dermi acaaba şu gün olcak şu şekilde diiyee
ay çok heyecanlanndımmmm
birde egepolde 3 tane özel oda varmış
o konuda napacaksınız bi düşüncen varmı
bnımm dr umda cınarlı hastanesıyle anlasmalıydıı 3 3.5 mılyar demıstııı bndeee bıraktımm artıkk zaten dogumu basından berı egepolde dusunuordummm dılek hanımın gelmesıı cok ıyıolduuu bnde cok memnunumm...bnm sezerynn olcak cnm tup bebek oldugu ıcınn rıske atmıoruzz özel oda konusunda hıc bısy dusunmedık henuzz canımm
rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin tatlım
bende ormal yapamam heralde ama bakalım
çok tşk ederim cvpladığın için
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?