2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne güzel bende normal dogum istiyordum ama benim büyük olasılıkla sezeryan olacak kızımın uzun zamandır kordonu boynunda kolye sandı galiba. eger böyle devam ederse sezeryanla alacaklar

bende sezeryan olurum uyur uyanirim diyordumki dun doktorun sorun olmadigi surece sezeryan yapmiyoruz sezeryandada normaldede epidural islemi uyguluyoruz demesi uzerine hayallerim alt ust oldu simdi kendimi yirtma fikrine alisicam normalden neden bilmem daha cok korkuyorum allah yardimcimiz olsun :)

esimde geldi 5.30 dedi 6.30 da geldi erken gelciektide alisveristen sonra alis harikalar diyarinda dvd izlicektik disari cikmadan yine hayal oldu alisveris yemek der gider ben tek izliyim bari iki gundur bekliyorum kafasina vazo vurucam bu adamin ya sinir ediyo hep gec geliyo neyse iyi aksamalr kizlar alisverise gidiyim gelirim gece cok opt hepinizi kendinize iyi bakin..

butterflyy bnmdee kaburgalrımm ezılmıs kırılmıs resmennn oturamıom hıc sen nasıl calısıonn

bnde öleyım ısteee ya elım karnımda tutuom acımasın batmasın dıe yada uzanmam gerekıooo

son 58 günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:::::)))))))))))))))))yarınn 57:)))
yarın kızımı görmeye gdıcezzz bakalımm nasıl durumuuu keyfı yerındemıı prensesımınnn cok özledım onu cokkkkkk

son 58 günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:::::)))))))))))))))))yarınn 57:)))
yarın kızımı görmeye gdıcezzz bakalımm nasıl durumuuu keyfı yerındemıı prensesımınnn cok özledım onu cokkkkkk

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah cnm
sana bişe sorcam bende ekim ayı annesi olcam inşallah son 96 gün :))
doğumu nerde düşünüyorsun ???

saol cnmmm senı dıger topıkte gördumm egepol topıgınde bende dogumu orda yapıcam ve dr um dılek alıhanogluu harıka bı dr..zaten ben hamııle olmadan önce onun esıde kadın dgum dr u ona gdıodumm cok ıyı oldu dılek a-hanımın egepole gelmesııı cok mutluyum yanı trıhmızde bellıı gecen gtmemde verdı 6 eylülde dogucak ınsallah kızım

ayy ne gzl canımmm bende dün egepoldeydim
bende dilek hanıma gidiyorum yani ona gtmeye başladım kendi doktorum bizden .5 milyarla 5 milyar arası fiyat istedi
bizde dilek hanımla devam ediyoruz şimdilik
hastaneden ve dilek hanımdannn çook memnunum
senin sezeryanmı olcak cnm senmi istedin dilek hanımmı istedi
banada 3 ağustosta gittiğimder dermi acaaba şu gün olcak şu şekilde diiyee
ay çok heyecanlanndımmmm
birde egepolde 3 tane özel oda varmış
o konuda napacaksınız bi düşüncen varmı

bnımm dr umda cınarlı hastanesıyle anlasmalıydıı 3 3.5 mılyar demıstııı bndeee bıraktımm artıkk zaten dogumu basından berı egepolde dusunuordummm dılek hanımın gelmesıı cok ıyıolduuu bnde cok memnunumm...bnm sezerynn olcak cnm tup bebek oldugu ıcınn rıske atmıoruzz özel oda konusunda hıc bısy dusunmedık henuzz canımm

rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin tatlım
bende ormal yapamam heralde ama bakalım
çok tşk ederim cvpladığın için
a.s.

rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin tatlım
bende ormal yapamam heralde ama bakalım
çok tşk ederim cvpladığın için
a.s.

amın cnm hepımızın deee bıran ewwl saglıkla ınsallah....bnde yaapamam normall oyuzden sevınıommm öle olmasınaa senın fıkrın dr onaylarsa sorun yokk...rıca ederım cnm herzaman yazarım sorcagın bısıyy olursa

ipekyol51, butterfly, siir, Yuse, cikolata86

kızlar asagıdasnızz ama nıye yazmıonuz??

kızlar ne habersiniz benm karnım çok geriliyo elimi bile dokunamıyorm sizn bebeğinizn hareketleri nasıl benmki sürekli dalgalanır gibi şekil yapıyo elimi karnıma koyduğmda bi yerlerine dokunuyorm ama elimi ayağım kafasımı analamıyorm baya bi sert oluyo arası

hoş bulduk canım.Geçmişi okumaktan ancak geldim.Eşim aradı şimdi onunla konuştuk.Yurt dışında 20sinden sonra gelecek...Salı günü dr gittik.Bugün aklına gelmiş soruyor sonuçları.alsanaalsanasmile Bende dr yatış yaptı falan dedim biraz salladım.Sonra şaka dedim.Neden böyle yaptın diyor.Biraz önemsesin istiyorum ya hukaydirigubbakcemile kafamçokkarıştı

Kızlar 1750gr. 40cm olmuşuz 31+2 günlük çıktı ultrasonda ve idrar enfeksiyonu çok fazla çıktı idrarda kanda gözüktü antiboyitiğe başladım yine ..:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…