Kızlar 1750gr. 40cm olmuşuz 31+2 günlük çıktı ultrasonda ve idrar enfeksiyonu çok fazla çıktı idrarda kanda gözüktü antiboyitiğe başladım yine ..:sinifsinif:
kızlar ne habersiniz benm karnım çok geriliyo elimi bile dokunamıyorm sizn bebeğinizn hareketleri nasıl benmki sürekli dalgalanır gibi şekil yapıyo elimi karnıma koyduğmda bi yerlerine dokunuyorm ama elimi ayağım kafasımı analamıyorm baya bi sert oluyo arası
Benimde aynen öyle oluyor.Çok merak ediyorum.Nasıl o hareketleri yapıyor acaba.Kafasını anlamıyordum.Dr a gittiğimde anladım neresi kafa neresi ayakkızlar ne habersiniz benm karnım çok geriliyo elimi bile dokunamıyorm sizn bebeğinizn hareketleri nasıl benmki sürekli dalgalanır gibi şekil yapıyo elimi karnıma koyduğmda bi yerlerine dokunuyorm ama elimi ayağım kafasımı analamıyorm baya bi sert oluyo arası
Kızlar 1750gr. 40cm olmuşuz 31+2 günlük çıktı ultrasonda ve idrar enfeksiyonu çok fazla çıktı idrarda kanda gözüktü antiboyitiğe başladım yine ..:sinifsinif:
Kızlar geçmişi okumaya çalşıyorum ama oku oku bitmedi maşallah bizlere ..
İlk bebeğimiz şeker pembenişnkimi olacak
Bu arada eğer normal giderse 30 ağustos gibide sezeryan olabilirmişim arkadaşlar ...
30 ağustos mu erken değil mi?
bakalım bana kaçı diycek ben kesin kararlıyım sezeryan olucam zaten bu akıntıya dr direk sezeryan der
İpekyolum benimde aynı gebelik boyunca ilaç kullandım geçiyor sonra tekrar sırf bu yüzden hastanede bile yattım ama olmuyor erken doğum riskimiz var bu yüzden biliyorsun dimi
valla bazen keşke erken gelse diyorum şöyle 35.haftadan sonra doğsa...doğduğunda sıkıntı olmayacak şekilde...Ama bazende delimiyim diyorumeyvahedigeldismile
bizim kız agustosun 20sinden sonra gelebilirmiş. bakalım ilk kim doguracak
Geçmişi ancak bitirdik zemuszemusipekyol51, butterfly, siir, Yuse, cikolata86
kızlar asagıdasnızz ama nıye yazmıonuz??
kızlarr su sorum cevapsız kaldıı merak edıyorum sızde olmuyomu?
canım senin bebişin kordonu kaç defa dolanmıştı boynuna.Dr tehlikeden dolayı mı sezaryen demişti
Kızlar benim bebeğim devamlı dönüyor içimde hihoyyyt
Hele ayaktaysam..yürüyorsam canım acıyor artık :sinifsinif:
Bukadar dönüyor ama.... acaba bu dönüşte kordona dolanmıyomu.... sempatiksalakcinni
düz mantık soruyorum..bildiğimden değil kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?