2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım aynı şey banada oluyor yerleri daraldığı için hareketleride değişti..Bazen bana da geliyor anlamıyorum neresi diye..

Benimde aynen öyle oluyor.Çok merak ediyorum.Nasıl o hareketleri yapıyor acaba.Kafasını anlamıyordum.Dr a gittiğimde anladım neresi kafa neresi ayak
Kızlar 1750gr. 40cm olmuşuz 31+2 günlük çıktı ultrasonda ve idrar enfeksiyonu çok fazla çıktı idrarda kanda gözüktü antiboyitiğe başladım yine ..:sinifsinif:

Benim enfeksiyonum sürekli var.İlaç falan kullanmıyorum artık.Mesane problemim var benim.Evlendikten sonra başladı.Geçen gittiğimde midemde ağrı oluyor dedim.Akıntın var mı diye sordu.Alakasını anlamadım.Fitilide kullanmıyorum çünkü bıraktıktan sonra tekrar eski haline geri gönüyor

akıntılarla başımız belada benim de hiç geçmiyor deli olucam hele sabah kalktığımda nasıl geliyor akıntı

Kızlar geçmişi okumaya çalşıyorum ama oku oku bitmedi maşallah bizlere ..
ılk bebeğimiz şeker pembenişnkimi olacak

ıpekyolum benimde aynı gebelik boyunca ilaç kullandım geçiyor sonra tekrar sırf bu yüzden hastanede bile yattım ama olmuyor erken doğum riskimiz var bu yüzden biliyorsun dimi

slm kızlarr yürüyüşten geldikk bizde ...

ceylancımm maşallahh paşamızaaa umarım bir an önce düzelir sorunundaa...

Bu arada eğer normal giderse 30 ağustos gibide sezeryan olabilirmişim arkadaşlar ...

İpekyolum benimde aynı gebelik boyunca ilaç kullandım geçiyor sonra tekrar sırf bu yüzden hastanede bile yattım ama olmuyor erken doğum riskimiz var bu yüzden biliyorsun dimi

valla bazen keşke erken gelse diyorum şöyle 35.haftadan sonra doğsa...doğduğunda sıkıntı olmayacak şekilde...Ama bazende delimiyim diyorumeyvahedigeldismile

bende geldim yemegimi yedim babasi gitti artik gece gelir karnim davul gibi gerildi biraz krem surdum bu arada karnimda catlama yok ama kalcam catlamis ya zor goruyorum arkami ama onu foirdum ruhum karardi resmen nefret ederim o kadarda dikkat ediyorum gerci popomu kim gorecek ama ben goruyorum catlamasin ya aaaaaaaa

valla bazen keşke erken gelse diyorum şöyle 35.haftadan sonra doğsa...doğduğunda sıkıntı olmayacak şekilde...Ama bazende delimiyim diyorumeyvahedigeldismile

ha yanliz degilsin bende aynen senin gibi dusnuyorum sikildim sorunalrdan beklemekten hamileligim hep teneke cagi modunda geciyo altin cagi goremedim daha 35 yeter gelsin diyorum ona gore davraniyorum ya terslik gelmez 45.haftayi bulurum :)

ipekyol51, butterfly, siir, Yuse, cikolata86

kızlar asagıdasnızz ama nıye yazmıonuz??
Geçmişi ancak bitirdik zemuszemus
kızlarr su sorum cevapsız kaldıı merak edıyorum sızde olmuyomu?

Cornelia sanırım vücut kendini doğuma hazırlıyor...
Çatı kemikleri ayrılıyor( gibi bişi) bende çok bilmiyorum gerçi kafamçokkarıştı

canım senin bebişin kordonu kaç defa dolanmıştı boynuna.Dr tehlikeden dolayı mı sezaryen demişti

Kızlar benim bebeğim devamlı dönüyor içimde hihoyyyt
Hele ayaktaysam..yürüyorsam canım acıyor artık :sinifsinif:

Bukadar dönüyor ama.... acaba bu dönüşte kordona dolanmıyomu.... sempatiksalakcinni
düz mantık soruyorum..bildiğimden değil kafamçokkarıştı

yuse canim ben ayakta hic hissetmiyorum bebegimin hareketlerini oturdugumda aciktigimda yattigimda ise resmen dans ediyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…