2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimkide agustos 20 si falan gelse aylulde bosa beklemekle gecmese ya erkende sayilmaz eyeter icerde kaldigi bu kadar bunu tek isteyen benim galiba tuhafim bir an once gelsin 3-4 aylik olsun bende anami babami kardesimi gormeye geliyim ..

yalnız renklerini lacivert klırmızı falan değil de beyaz ve açık mavi yaptırabilirim. keşke gemicinin de resmi olsaydı.

sevil bu renkler hoş...ben oda düşünmüyorum şuan..
Kırmızı kullanılmamalı bencede bebek odalarında

Son düzenleme:

yuse canim ben ayakta hic hissetmiyorum bebegimin hareketlerini oturdugumda aciktigimda yattigimda ise resmen dans ediyo :)

Saadet kız ve erkek bebek arasında hareket farkı var derle ya ...ondan mı acaba??
Bugün eşimle alışverişe gittik..
Nasıl rahatsız etti..hiç bişi taşımadığım halde..sadece yürüdüm.devamlı döndü

Böyle dönmeye devam ederse kordonu kopartacak delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

:içelim: Bu arada ilk evini hayırlamadan 2.ye geçiyosun.. Sonra toptanmı hayırlasaydım acaba
Güle güle otur..Darısı bize..ev sahibi olmak isteyenleere :Saruboceq:

canim ben evlendim esim mortgage aldi 25 yil ama 25 yili ayda 500 euro oduyoruz yani turkiye gelirine gore 500 tl oduyoruz burda 40 yila kadar mortgage alan var biz yine iyiyiz evimiz cok hostu ama yandaki tum evelr bosru krizden dolayi kisme almamis kaldi esimde cikari ciksa ev kocaman iki katli ses gelse bakamiyordum surekli soyleniyordum esimde apartman buldu gecici esyali kiralik su an burdayiz sadece kisisel esyalarimizi tasidigimiz halde oldum inan bide bana dememzmi banka ile gorustum mortgage baska eve tasicagiz ev bile bulmus komsualri var burda o kadar korkmazsin bosa niye hem kira hem mortgage odiyelim dedi ev hos esyali sifir iyide bankadan cevap 2 ayi bulur oda benim dogumuma geliyo bakalim ne yapicaz bankadan mortgage tasima karari bekliyo :)
insallah canim allah herkese ev nasip etsin ama evden cok huzur onemli benimkide dusunursen 20 yil pek benim sayilmaz :)

banka evet derse bu ev olcak insallah naisl olcaksa yolda dogurucam galiba tam tasinirken hamileyken 2 kere tasinan tek kadin olarak tarihe gecicem :)

Eklentiler

• $yeni ev.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 48
  • $yeni ev mutfak.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 50
  • $yeni ev oturma odasi.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 38
  • $yeni ev yatak odasi 1.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 36
cikolata bunalr varya bizden beterler o kadar yavaslarki anlatamam buraya gelirken islemlerim 4 ay surmustu bankaya gidiyosun rahat rahat calisiyorlar gorsen verem olursun hic kendilerini uzmuyorlar sikmiyorlar bosuna 90 yasina kadar yasamiyorlar hele develt birimleri acelen varsa yandin bu gun bir sey talep etsen en az 4 ay ..

okuz gibi yavaslar itekliye itekliye is yapiyorlar yapiyorlarmi evet kuralina gore her seyelri ama yavaslar yani gelis islemlerim o zaman 4 ay surmustu simdi bebek parasi icin basvursam biliyorum dogduktan sonra 5 ay beklicem :)

20 yil bana cok geliyo bir arkadas 40 yil almis o kadar yasarmi bilemem kiz ama bunalrin arabalari evleri hep kredi sikmadan kendilerini aydan aya oduyorlar araba goruyorum luks soruyorum kadin diyoki ayda 150 euro oduyorum 30 yil diyorumki ben olurum 30 yil odesem bunalr rahat dert etmiyo hic..

kizlar sacalrim siyah aylardir boyadim hamileyken ama renk acma islemi daha komplike oldugu icin yapmadim ama degisik bir renk istiyorum cok sikildim kizilmi yapsam yani acamicagima gore rengi bari kizila doniyim bebek gelince turkiyeye geldigimdede kuaforume gider rengini cikolata kahvesi yapoarim diye dusnuyorum baznede ellemiyim sarediyim sacim yipranmasin diyorum ne dersiniz?

cikolata gecen sordum gormedin sen dogumdan sonra korseler icin sezeryanda ve normal dogumda kullanabiliyormuyuz ne zaman balsiyoruz bu korselere ve ozellikleri varmi normal korseden yani ona gore bakiyim pamuk agirlikli galiba cilde alerji yapmasin diye degilmi?

cikolata birde senin ilk dogumun normalmiydi sezeryanmi hangisinde gibek kaliyo yoksa aynimi ?
ne cok soru sordum sen deneyimlisin bize yardim etc anim ..

Saadet bende aralıktan beri boyatmadım saçlarımı
görsen her renk var kafamda -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

Doğumdan hemen önce kestane üstüne bal köpüğü boyatacam :dilcikar:

Doktor izin verdi...ama evdekiler izin vermiyor.. sempatiksalakcinni
Drdan iyi biliyolar sanki

saadet hayırlı olsun şimdiden
bankadan cvp .çok geç geliyo, tr de daha hızlı
acaba hızlandırma durumları olmazmı

hemde nasıl hızlı çikolata
bu hafta bi bankaya başvurdu kardeşim
dün akşam vazgeçti.... mesai bitince başkasına gitti
bugün exper geldi evi gezdi... onay verdi boshayallersmile

bir gunde onay verdi ha ne guzel burda eve bakmiyorlar sen bankaya basvuruyorsun sonra avukat evin satisinda miktari belirleyip imzasiyla bankaya temin ediyo falan filan avukatsiz hic bir islem yapamiyorsun oda ordan para aliyo ayrica tuhaf tuhaf bir cok is..

yuse ben boyadim evde siyaha ikis efer 4 aylik falandim sonra dokunmadim ilk kahve yapmak isteidm tabi olmadi siyah saca sonra yeniden siyaha boyayip biraktim kuafore gittim ilk hamilelik baslangicimda bunalr cok gicik kadin siyahi degsitiremem sacinz arar gorur dedi deimki gorsun kahve istiyoum iste sactan ornek alicagiz 48 saat test yapicagiz alerji testi faland eyince benim aklima gelen hemen olmali sinir oldum birak kalsin dedim kalktim koltuktan ilk buraya geldigimdede kaynak vardi sacimda sacimda uzun ama su an gogus altimda kaynak belimdeydi lule hali tabi uzadialr zamanla kac kuafor dolastim orali olmuyo yani alicak uste geri takicak tamam diye bir tanesi kabul etti saat basi oara istesi cikarip takmaya tamam dedim hadi onuda yuttum almis beyaz bincuk takiyo siyah saca bitli gibi gorunucem buyukte salon deidmki bu ne ya yapmadigimiz icin sadece beyaz boncuk var dedi birak dedim eve geldim hamileykende aldim elime kucuk kerpeden tek tek kaynakalri kendim ciakrdim ona bile 100 euro istedi turkiyede cikartmak ucretsiz kafatyi yemis bunlar geliyim turkiyeye tum kaportayi yenilicem bunlara kurus vericem bosa..

Eşime liste yaptım.Gelirken istanbuldan alsında gelsin eksikleri.Artık bitsin şu stresim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…