yalnız renklerini lacivert klırmızı falan değil de beyaz ve açık mavi yaptırabilirim. keşke gemicinin de resmi olsaydı.
yalnız renklerini lacivert klırmızı falan değil de beyaz ve açık mavi yaptırabilirim. keşke gemicinin de resmi olsaydı.[/QUOTE]
http://www.bebekoda.com/img/p/57-213-thickbox.jpg
sevil bu renkler hoş...ben oda düşünmüyorum şuan..
Kırmızı kullanılmamalı bencede bebek odalarında
cok sik ama bende oda yapamam su an yani iki uc ay sonra yeniden yeni eve gecicez mortgage tasicaz bankadan onay bekliyoruz dogurdugum gun tasincaz galibayeni evde esyalar var cocuk odasi var sifir onlari atip almam olmaz duruma gore bakicam
yuse canim ben ayakta hic hissetmiyorum bebegimin hareketlerini oturdugumda aciktigimda yattigimda ise resmen dans ediyo :)
Saadet kız ve erkek bebek arasında hareket farkı var derle ya ...ondan mı acaba??
Bugün eşimle alışverişe gittik..
Nasıl rahatsız etti..hiç bişi taşımadığım halde..sadece yürüdüm.devamlı döndü
Böyle dönmeye devam ederse kordonu kopartacak delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
:içelim: Bu arada ilk evini hayırlamadan 2.ye geçiyosun.. Sonra toptanmı hayırlasaydım acaba
Güle güle otur..Darısı bize..ev sahibi olmak isteyenleere :Saruboceq:
Saadet bende aralıktan beri boyatmadım saçlarımıkizlar sacalrim siyah aylardir boyadim hamileyken ama renk acma islemi daha komplike oldugu icin yapmadim ama degisik bir renk istiyorum cok sikildim kizilmi yapsam yani acamicagima gore rengi bari kizila doniyim bebek gelince turkiyeye geldigimdede kuaforume gider rengini cikolata kahvesi yapoarim diye dusnuyorum baznede ellemiyim sarediyim sacim yipranmasin diyorum ne dersiniz?
saadet hayırlı olsun şimdiden
bankadan cvp .çok geç geliyo, tr de daha hızlı
acaba hızlandırma durumları olmazmı
Saadet bende aralıktan beri boyatmadım saçlarımı
görsen her renk var kafamda -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
Doğumdan hemen önce kestane üstüne bal köpüğü boyatacam :dilcikar:
Doktor izin verdi...ama evdekiler izin vermiyor.. sempatiksalakcinni
Drdan iyi biliyolar sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?