2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saadet insan alıştığı yerden başka yerde yapamıyo...
Hem orda senin gibi esmer güzeli yokki... adamların elinde siyah boncuk olsun
sana uzaylı gibi davranıyolardır eminim...O kadar sarının içinde esmer olunca (dikkat çekiyorsundur)

Kızlar herkese iyi geceler...
Bebişlere de opuyorumnanaktan

yuse cidden hepsi sarisin mavi gozlu gorsen ne paralar dokuyorlar turuncu oluyor hepsi uzayli gibi sprey falan siktiriyorlar komik duruyor hepsi denize gitseler bu seferde kirmizi renk :)
en iyisi kuafior estetik turkiye vallahi bunalr anlamiyo yaptikalrida bir ise yaramiyo ..

karnim su an resmen inip kalkiyo cidden bebek var icinde tuhaf oldum su iciyim biraz belki su istiyo bebek herkese iyi geceelr iyi uykular kizlar burda saat henuz 10 babada yok uyuyamiyorum
esim olsa uyku vaktimdi tam simdi beklede baba gelcek ..

Günaydın kızlar :)
bikaç gündür giremiyorum, yoğunum; umarım kötü birşeyler yoktur, okuyamadım geçmişi, hbr edin bana kaçırdığım bişeyler varsa :)

günydın kızlar açılmanın nasıl lduğunu sormuş nazo drum nladı cnm biz 3 4 gündür takipteyis sancılarım var çnk

cnm ben kızımda kullanmamıştım ama bu defa kullanıcam, sanırım özel korseler vardır ama ben evdeki korsemi kullancam normal korse pek bi özelliği yok :)

Günaydınlar iyi haftasonları kuzucuklarım kızkardeşlerim uyanmadan pcyi ele geçirdim

günaydın kızlar ...

antalyadan ablam geldi 2 gündür giremiyom yoğunluktan ün kızıma çok güzel cicişler aldık biraz fiyat araştırması yaptık iinci partiyş önümüzdeki ay eşimle yapıcam ayy kız çocuklarına ne kadar çok çeşit var kendimi kaybettim chicco nun bakım setini aldım bide e- bebekte çok beğendiğim önlük vardı üzerinde "öpme beni " yazıyo çok mj içerikli :) onu buldum mağazada çok sevindim aldım hemide 3 te 1 fiyatına nerdeyse hastane çıkışı zıbın peluş battaniye tulumlar kapı süsleri takı yastığı ayy daha neler neler ....

ay bu arada 4o mevlütü okutacak arkadaşlar özel kıyafet alacak mı bebişleirne dün ördümhiç öyle bişi olduğunu bilmiyodum bile almadım henüz ama alıcam takımı 30 a 40 arası ama bir görün yarrabbim nakadan tatlı ...

slm cnm bende chiccoda indirim olduğunu duymuştum ne kadardı ortalama fiyatlar mesela kapı süsü bakım seti falan

chicco nun bakım seti çantası ile berabe 45 tl pı süsleri çok değişiyo acayip çeşt ve fiyat aralığı var yani 20 den başlıyo canım ,

kova ve maşrapası 10 tl hemde nette gördüklerimin aynısı bu arada bayanlar şimdi küvet filei deilde küvet süngeri çıkmış çok güzel bebeğini kaymıyo suya batmıyo valla paşa koltuğuna gibi duruyo küvetin içnde çok güzel oda 10 tl birdahakilisemeonlar var onları alıcam

canım burdan da okuyabilirsin doguma-hazirlik/374817-bursali-anne-adaylari-nerelerden-aldiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…