cikolata gecen sordum gormedin sen dogumdan sonra korseler icin sezeryanda ve normal dogumda kullanabiliyormuyuz ne zaman balsiyoruz bu korselere ve ozellikleri varmi normal korseden yani ona gore bakiyim pamuk agirlikli galiba cilde alerji yapmasin diye degilmi?
günaydın kızlar sabah baktım kimsecikler yok bi günaydın diyecek arkadaş bulamadım
slm cnm bende chiccoda indirim olduğunu duymuştum ne kadardı ortalama fiyatlar mesela kapı süsü bakım seti falangünaydın kızlar ...
antalyadan ablam geldi 2 gündür giremiyom yoğunluktan ün kızıma çok güzel cicişler aldık biraz fiyat araştırması yaptık iinci partiyş önümüzdeki ay eşimle yapıcam ayy kız çocuklarına ne kadar çok çeşit var kendimi kaybettim chicco nun bakım setini aldım bide e- bebekte çok beğendiğim önlük vardı üzerinde "öpme beni " yazıyo çok mj içerikli :) onu buldum mağazada çok sevindim aldım hemide 3 te 1 fiyatına nerdeyse hastane çıkışı zıbın peluş battaniye tulumlar kapı süsleri takı yastığı ayy daha neler neler ....
ay bu arada 4o mevlütü okutacak arkadaşlar özel kıyafet alacak mı bebişleirne dün ördümhiç öyle bişi olduğunu bilmiyodum bile almadım henüz ama alıcam takımı 30 a 40 arası ama bir görün yarrabbim nakadan tatlı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?