2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın arkadaşlar gene 2 gündür hastaneyle uğraşıyorum mafoldum şekerim yükselmiş yatıracaklardı hastaneye ama yatırmadılar evde dinlenecem diyete uyacam şeker ölçüm cihazı aldık sürekli şekerim ölçülecek bu sefer açlık şekerim 238 çıktı yani çok fazla dün 133 düşürdük salıya kadar kontrol altına alınacak yoksa gene hastanede kalacam birde her yemekten sonra bebeğin hareketlerini sayacakmışım 3 defa oynarsa herşey yolunda demekmiş allah yardımcımız olsun arkadaşlar şurda 60 günüm kaldı dr ağustosun 20 alırız dedi birşey olmadan çıkarsaydık şu çocukları eyvahedigeldismile

geçmiş olsun mihri
bu gidişle bizim anneler eylül annesi değil ağustos annesi olucak
bakalım bana ayın kaçı diycek

evet canım normalde eylül 2,3 gibi olacaktı 10 gün önce alınacak allah izin verirse sona yaklaştıkça heyecan bastı iyce hastaneye gidip gelince dahada heyecanlanıyorum bakim kim erken doğuracak

mihri canm geçmiş olsun biliyosun bendede çıkmıştı şeker ben şeker aleti almıştm hemn drm önermişti bir hafta hergün günde 4 5defa ölçdüm sonuçları kağıda yazdım drma götürmüştüm ve drum çok bagandi sonuçları sende yap en aznda vucudun neye karş şekeri yükseltiyo bunu öğrendinmi o yemeği bidaha yemzsn yada az tüketirsin benmde akşm yükseldi hemen anladım olçdüm şekerimi 171 çıkmştı gece saat 11de ellerim faln uyuşmuştu ben evin içinde 25 dakika yürudüm şekerimi tekrar ölçdüm 120ye düşdü yemeklerden sonra yarım saat yürüş yap çok faydasını göreceksin az kaldı dayanmamız lazım

şuan yine ölçtüm 103 çıktı ama benm ki senin kadar hiç yükselemedi canm bebeğinin kilosu nasıl iri bebekmi kaç kilo aldın şana kadar?

Canım ben ben mevlüt kıyafeti düşünüyorum Çok güzel çeşitler var dediğin gibi yeni cicişleriniz hayırlı olsun
Canım geçmiş olsun az kaldı dayan mihricim başaracağız diyeti uygulamıyormuydun be güzelim yine ne oldu yükseldi:sinifsinif::sinifsinif:
aman şu sıra kimse doğurmasın daha çok küçükler

İnşallah güzelim inşallah..

gunaydin kizlar nasilsiniz?
ben yine kotu moddayim esim kahvalti hazirliyor simdi huysuzlugum uzerimde hava yine cok kotu ya sakir sakir yagiyor bu gun bebek alisverisine gidicez havaya bak duzelmedi allah kahretsin gok delinmis sanki uzerimdeki hirka cikmadi yaz geleli sikildim bu havadan dun gecede kendimi inceledim kizlar karnimda gogsumde catlak yok ama popomda var ya gordum resmen sol oldum alt ust oldu moralim bu gun alisveriste liearac diye bir krem varmis yeni catlaklari iyilestiriyor catlak olmasini engelliyormus onu bulucam 20 euro civari bir sey zannedersem kullanana herkes memmun bir alip dneiyim birde maske duydum turk kahvesi ve limon bes dakika masaj yapiyorz dustan once iki gun yapip bir gun cildi dinlendiriyormusuz catlakalrin rengini aciyormus eski catlaklara bile iyi geldi diyen var hepsini dneiyim esim diyorki poponu kimse gormicek ben foruyorum o yeter elimde ayna uffff 10 kilo aldim sonucta vucutta istan etti ..

benim eylul 12 gibi bekleniyor bebek agustos son haftasi gelse yeter :) erken gelmesini tek isteyen benim herhalde 12 gunden bir sey olmaz diyorum ama eminim o inat etcek biz 42.haftayi gorucez

slm kıslar bis geldik dr amcadan yatak dewam edilio açılma kontrolü yapmadı ewe geldik ağrımız vs dewamederse beklio drumuz

kızlar bugün aptallığım üstümde
geç kalktım 12 gibi
evde ekmek yokmuş krep yapayım dedim üşündüm hazırlanıp fırına gitmeye ki sokak başında fırın
eşim aradı o ara 250 gr un yerine 500gr koymuşum
yarabbim diyorum bunun kıvamı bugün niye böyle hep yaptığım tarif
dedlircem
süt ekle su ekle yok hala kop koyu
neyse 3 tane pişirdim yemeye başladım karnım doydukça aklım başıma geldi
2 misli un katmışım ondan böyle oldu :kedi:

sonra kredi kartı extrem gelmiş
alışveriş yapmıştım pijama filan
ay diyorum 2 kere çekmiş salak nasıl sinirleniyorum
fişleri arıyorum yook bulamıyorum tüm heryeri aradım
aski poşetlere bakıyorum belki fiş poşetinde kalmıştır eşimi bile aradım
sağolsun sonra tekrar aradı beni
2 ayrı yerden aynı rakam alışveriş yapmışım
lcw ve ykm salak gibi ikisini aynı sanıyorum
fiyatda tam aynı :))) kafamçokkarıştı

bugün hiççç günümde değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…