canim bende gecen hafta farkettim popomda olmus birde yanmimda daha onceden iki tane vardi simdi sanki dahada buyuduler gogsumde karnimda yok daha ama cok moralim bozuldu gittim kendime yeni krem aldim birde kocaman firca aldim popomu kasiyorum suya girip faydasi olcagini sanmam ama oyle duymustum fircalamak iyi geliyormus dioye o kadars ey surdum yinede popom catladi genetik bu catlak galiba annemde varmi yokmu hatilamiyorum vucudunu pek gostermez kimseye ama benim catlaklar kirmizi degil sari esmer oldugumdan galiba
nası yani kulakları anladım da gözlerini nasıl anladım yusem ?
canım aramızda nerdeyse 2 hafta var 2 haftada bakalım ben kaç kılo daha alıcam ... valla ciddi bi diyet yapmak lazım yoksa kalırmış bu kilolar akannehir naparız o zaman
Saadet geçen göbeğimde kırmızı bi çizgi gördüm
sabaha kadar düşündüm...rüyama girmiş..
Çatlak diye diye kafayı çatlatacam bu gidişle delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
şimdi tartıldım 67.8 im demekki 1 haftada kılo almadım acaba 70 le doguma girebılırmıyım kızlar imkansız dimi?
melek 53 ile hamile kaldim 64 oldum2 ayda kac kilo daha alirim bilmem cok bir seyde yemiyorum eskiden daha cok sey yerdim haftada bir cerez bira falan icerdim gerci bir sise ama daha cok zararli seyelr yerdim eskiden simdi yemin sabah normal kahvalti aksam yemegi arada salata kilo aliyorum surekli neden anlamiyorum
kızlar ya arka bacaklarımda kırmızı kırmızı kocaman çatlamışlar cok üzüldüm .. popomda , göğüsümde çatladı
ohooo 60la kaldım 73.8 oldum bile...
Lil@ sen daha iyi bilirsin..manyak dr sana ne travmalar atlattı..
Anne karnında herşey belli oluyor ama o 2sini anlama şansımız yok...
Hamile bi kadın cep tel...yan cebine koymuş... bebek zilin sesinden kulakları rahatsız doğmuş.....diye duymuştum yıllarr önce
ohooo 60la kaldım 73.8 oldum bile...
Butterfly sen anesteziyi soracaktın kardeşine, sordunmu, yazdıysan eğer kaçırmış olabilirim kusura bakma...
bu arada frontiervillede komşuymuşuz zaten senle ben de...
lila boyun kac canim?
lila ama bir sey soyliyim sana senin resimelrine baktikca cidden icim aciliyo o gozlerinin ici naisl guluyo masallah esin de ne sansli ins omur boyu bebeignle esinle gozlerinin ici hep boyle guler ben coks eviyorum gozlerinin ici gulen insanalri huzur veriyorlar bana masallah kiz civil civilsin..
evet canım bi manyak bana haftalarca neler çektirdi.
Allahım sağlıkla kavuştursun bebeklerimizi işte ondan diyorum doğum zerre kadar umrumda değil benim benim derdim sağlıkla kavuşmak.
yoksa kessinler biçsinler beni umurumda değil....
bende büyük korkular yaşıyorum yusem aklımdan çıkmıyor bazı şeyler.
ya şu olrsa ya bu olursa diye...
bişiy anlatıcam ama anlatıp anlatmamakta çok karamsarım...
neyse üzmiyim sizi...
kızlar sizinde damarlarınız cok cıktımı benım kollarımda ellerimde cok belli oluyor .. göbeğimde göğüslerimde fln da cok cıktı bide göğüslerimin altı ufak ufak kabardı gunde 2 kere duş alıyorum neden oldu anlamadım isilik gibi
Ya senin adına üzüldüm ama kendim gibi birini görünce de insan rahatlıyor
oyyy canımsın sen benim yaaa...:kedi:
güzel bakan güzel görür bebeeem o senin güzel bakışların.
amin saadetim Rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah.
boyum 1.70 benim.
doktor 75 kiloyla doğuma gireriz demişti ben şimdidem 74 oldum.
geçer sanırım hemde çok geçer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?