2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Saadet geçen göbeğimde kırmızı bi çizgi gördüm
sabaha kadar düşündüm...rüyama girmiş..
Çatlak diye diye kafayı çatlatacam bu gidişle delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

nası yani kulakları anladım da gözlerini nasıl anladım yusem ?

Lil@ sen daha iyi bilirsin..manyak dr sana ne travmalar atlattı..
Anne karnında herşey belli oluyor ama o 2sini anlama şansımız yok...

Hamile bi kadın cep tel...yan cebine koymuş... bebek zilin sesinden kulakları rahatsız doğmuş.....diye duymuştum yıllarr önce

canım aramızda nerdeyse 2 hafta var 2 haftada bakalım ben kaç kılo daha alıcam ... valla ciddi bi diyet yapmak lazım yoksa kalırmış bu kilolar akannehir naparız o zaman

ben diyet yaparsam daha cok yiyorum anlamiyorum neden diyet yapamam ama iki kere yuzmeye gidiyorum bebekten sonra spora giderim haftada iki gun ins kalmaz bu kilolar ..

şimdi tartıldım 67.8 im demekki 1 haftada kılo almadım acaba 70 le doguma girebılırmıyım kızlar imkansız dimi?

merhaba kızlar bayadır giremedim geçen hafta tatile gittik 3 gün sonra döndük havalar bozduğu için kısa sürdü istanbulun sıcağından gına geldi nemsiz şehrin gözünü seveyim bu göbek fıtığıda öldürüyor beni çok ağrım var valla şimdiden zorlanıyorum sabah randevum vardı allahtan bebeğim iyi o iyi olsunda diyip oturuyorum napim....bu arada odamız geldi çokkkk güzellll olmuş ama felaket kokuyor cam pencere açtım doğuma kadar kalmaz herhalde...

hepiniz kirmizi catliyosunuz ben niye sari catliyorummmmmmm anlamiyorumki :)
popomda var gunde uc kere kremlenmeme ragmen artik bide firca aldim popomu kasiyorum ama anladim ne yaparsam yapiyim catlicaksam catliyorum

Canım benim, aynen ben de senin gibiydim. İnsanın metabolizması değişiyor sanırım hamilelikte...

kızlar ya arka bacaklarımda kırmızı kırmızı kocaman çatlamışlar cok üzüldüm .. popomda , göğüsümde çatladı

Ysm dizinden aşağı..ayakla diz arasımı çatladı ..
yoksa popo diz arasımı
Annem "dizinle ayağının arasının" arkasınada krem sür oranda çatlayabilir dedi..ondan sordum

ohooo 60la kaldım 73.8 oldum bile...

lila boyun kac canim?
lila ama bir sey soyliyim sana senin resimelrine baktikca cidden icim aciliyo o gozlerinin ici naisl guluyo masallah esin de ne sansli ins omur boyu bebeignle esinle gozlerinin ici hep boyle guler ben coks eviyorum gozlerinin ici gulen insanalri huzur veriyorlar bana masallah kiz civil civilsin..

evet canım bi manyak bana haftalarca neler çektirdi.
Allahım sağlıkla kavuştursun bebeklerimizi işte ondan diyorum doğum zerre kadar umrumda değil benim benim derdim sağlıkla kavuşmak.
yoksa kessinler biçsinler beni umurumda değil....

bende büyük korkular yaşıyorum yusem aklımdan çıkmıyor bazı şeyler.
ya şu olrsa ya bu olursa diye...

bişiy anlatıcam ama anlatıp anlatmamakta çok karamsarım...
neyse üzmiyim sizi...

dizle ayak arasi catlarmi ya ? ben hic surmuyorum ama benim dizimle ayak aram kilo almadiki ayni benim kalcamla gogus aram kilo aliyo popom catladi simdilik ..

kızlar sizinde damarlarınız cok cıktımı benım kollarımda ellerimde cok belli oluyor .. göbeğimde göğüslerimde fln da cok cıktı bide göğüslerimin altı ufak ufak kabardı gunde 2 kere duş alıyorum neden oldu anlamadım isilik gibi

Butterfly sen anesteziyi soracaktın kardeşine, sordunmu, yazdıysan eğer kaçırmış olabilirim kusura bakma...
bu arada frontiervillede komşuymuşuz zaten senle ben de...

hadii yaa :))) tamam bundan sonra daha cok hediye gönderem :)

canım konustum kardesimle. Epidural anesteziyi önerdi. hem normal hemde sezeryanda Epidural her zaman iyi. normal dogum olursa kasılmaları önler daha rahat dogum yasarsın, sezeryanda da genel anesteziye göre daha az riski var. bebeginle daha yakın iletişim halinde olursun hemen emzirme avantajında var dedi. kullanılan ilaclar kana cok az geciyormus. genelde bebegin beynine bile etki edebiliyormus.

oyyy canımsın sen benim yaaa...:kedi:
güzel bakan güzel görür bebeeem o senin güzel bakışların.
amin saadetim Rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah.
boyum 1.70 benim.
doktor 75 kiloyla doğuma gireriz demişti ben şimdidem 74 oldum.
geçer sanırım hemde çok geçer :)

canim karamsar olmayin bu kadar kotu seyelr getirmeyin akliniza dun gece zaten kurdum kurdum uyumadim benim bir arkadasim gecen sene dogum yapti 3 ay sorna vefat etti aklima o geldikce ya banada bir sey olursa kim bakar bebegime diyio duruyorum zaten aklima surekli gece boyu geldi durdu sancimda vardi acaba bendemi hastayim dedim galiba bunalr tamamen psikolojik hepimiz her seyi kotu yanindan buluo dusunuyoruz

Sıcaklar ve fazla kilolar biraraya gelince sonuç bu oluyor demek...

Ya senin adına üzüldüm ama kendim gibi birini görünce de insan rahatlıyor

amaaan ben hiç üzülmüyorum canımcım hemde hiç ister 100 kilo alayım benim derdim çocuğumun sağlıklı olması.
artık kabuslar göryorum aklımdan neler neler geçiyo ne stresliymiş hamilelik yahu...:2:

bide çevreden bişiyler duyunca insan çok kötü etkileniyo :çok üzgünüm:

canim sizin boyunuz uzun benim gibi 1.63 degilsiniz sizin daha kilo alma kapasiteniz var ben benimkini doldurdum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…