2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben yıkadım ütülemesini 1 ay kala yapıcam ağustos 3. haftası gibi. aynı zamanda çantamıda hazırlarım, o tarihrten sonra ne zaman geleceği belli olmaz

Ben dün ütülerimi yaptım...eşimin oğlumun...
Oğluma bi çanta hazırladım...görseniz.. sanırım 4 takım var...(sadece giyecek)
Benden başkası görmedi neyse daha delikafaduldengörseler boşaltırlar ...

Ben 1 gecelik misafirliğe gitsem...5 iççamaşırı ...3-4 tk alırım kendime..
1 günlük gezmeye cilt bakım setim ..diş macunum...2
Eşim bıktı zavallım..nasılsa koca jip var ..sırtındamı taşıyon sanki diyom susuyo lülülülülülü

Ysm dizinden aşağı..ayakla diz arasımı çatladı ..
yoksa popo diz arasımı

Annem "dizinle ayağının arasının" arkasınada krem sür oranda çatlayabilir dedi..ondan sordum

popo diz arası canım bacak aralarıma doğru kırmızı kırmızı ve cok çatlamışlar gerçekten bellide oluyor ... bende lierac krem kullanıyorum ama faydası olmadı yani her gece duşdan sonra sürüyorum.. gündüzleri yağ kullanıyodum bu sıcakta hiç sürmek istemıyorum .. dizlerimde şuan yok krem sürmüyorumda oralarımada sürüyüm bari

Aman ben takıyomuyum sanki, zaten bebeğim için yedikçe yedim. Yarasın kuzulara...

hepiniz kirmizi catliyosunuz ben niye sari catliyorummmmmmm anlamiyorumki :)
popomda var gunde uc kere kremlenmeme ragmen artik bide firca aldim popomu kasiyorum ama anladim ne yaparsam yapiyim catlicaksam catliyorum

Ya saadet .........kesele.....fırçala..kahve....... vs sür diyolar
Bide sakın kaşıma çatlarsın diyolar...
Fırçalamakta bi anlamda kaşımak değilmi??

ysm-ysm bende lierac krem aradim iyi geliyormus diye okudum formlarda bulamadim bende yine hamileler icin catlak yagi ve ayrica kakao yagi aldim bakalim bebek yagini cok kullanmiyorum zaten cilt islak degilse cokta yararlid egilmis ins fayda eder lierac cok iyi diyorlar faydasi belki yeni kullandigin icin olmamistir eskileri bile geciriyor diyorlar ama bilmem ..

Ya saadet .........kesele.....fırçala..kahve....... vs sür diyolar
Bide sakın kaşıma çatlarsın diyolar...
Fırçalamakta bi anlamda kaşımak değilmi??

yuse tam komedi zaten kuvete ilik suya giriyorum fircala babam fircala kedielrimde bakiyo ne yapiyo bu akdin diye valla iyi geliyormus diye duydum uyguluyorum kirmizi olana kadar yarari olcagini sanmam ama iste birde diyorlarki bes dakika her gun limon ve kahve ile msaj yap yika onuda dneiyim yani yeni bunalr bir hafta once baktim yoklardi gecerse gecerler gecmezse omur boyu gecmez bunalr boyama teknigide yaptiramam valla ..

yarasın kuzuuum :)

ya geçen gün ablamın bi arkadaşı doğum yaptı.
bir oğlu oldu...
bebeği sonrasında muyene ediyolar vs bebeğin kulakları duymuyomuş

şimdiden 8 milyara bi kulaklık gibi alet takmışlar yavrucağa onuda istemiyomuş tokalarla üstüne tutturmuşlar kabloları.
yüzde 90 mış duymaması.
şimdiden sağır ve dilsizler merkezine gidiyorlar.
bi zil gibi bişiy vermişler onla eğitin demişler.

anne baba psikolojik tedavi görüyor.
2. bebekleri.
hamileliği çok güzel geçmiş. sigara bile içmiyodu...

bende tanıyorum onları öyle üzüldüm ve kafama taktım ki neden diye sorup duruyorum bu neden olur acaba diye...

Allahım korusun etkilenmememk ne mümkün.
Rabbim sağlıkla kavuştursun onları yaaa....

böyle şeyler duyup dinleyince insan kiloya falan takılmıyor işte.
çok korkuyorum Allahım çoook
sen bize yardım et...

Ne düşünüyosun merak ettim
Ben bu düşünceleri kimseyle paylaşmamaya çalışıyorum..ya hayır konuş ya sus misali..hep pozitif konuşmaya çalışıyorum..
ama kimseye söylemeyincede ruh halimi anlamıyorlar...Hamile gibi görmüyo zaten kimse beni.. mafoldumben

kizlar benim catlakalr sari simdilik popomda ama feci degiller iki ayda dahada catlarsa ins catlamaz boyama teknigi varmis dovme yapiyorlarmis vucut renginden catlak oldugu hic anlasilmiyormus vuccutta onumu arastirsak ne yapsak :)

kısss saadet resim eklemişsin şişkoyum diye incecik bacakların var neren şişko ben napıyım boru gibi oldu bacaklarım

canim hersey allahtan yapicak hic bir sey yokki allaha sukur yine tamam bebek sorunlu ama ya daha buyuk sorunu olsaymis dimi ya down sendromlu olsaymis simdi buyusede kendi kendini ifade edebilir ya zeka ozurlu olsaydi oladabilir bu gun saglikli dogupta yarin bir sey olmicaginida garanti edemiyoruz her sey kader ben herseye hazirladim kendimi dogumdan sonra zaten ayrintili ultrasona falanda girmedim ins bebeklerimiz saglikli dogar saglikli buyurler :)

Ysm belkide hamilelik varisidir onlar

kızlar herkeste kilo kaygısı başlamış :) bende 63 ile hamile kaldım 1,5 ay önce 74 kiloydum şeker yüzünden diyete girdim ya 3 kilo verdim şuanda tok karınla 70,8 falanım. Nasıl rahatım anlatamam endişeliydim bebeğim beslenemez diye ama hep ona faydalı şeyler yedim. Bebişimde çok iyi maşallah kilo verince ayaklarımın şişi bile indi. Toplamda 8 kilo falan aldım şimdi. Umarım 13-14 kiloyla bitiririm hamileliği. Ayrıca çok şükür çatlamadım da umarım çatlamam lierak kullanıyorum arada ama çok su içiyorum belkide ondan çatlak olmadı.

Allah yardımcıları olsun üzücü gerçekten.

hayirli olsun canim eviniz :)
ben hala sesi duyuyormu duymuyormu anlamiyorum :)
Saolun kızlar darısı size.... bana ve evi olmayanlara..
Evi annemler aldı..Yan bloktalardı..şimdi tam yanıma geldiler...
Yatak odamızı yıktırsak 2 ev bir olcak laelaelaelaelae

kısss saadet resim eklemişsin şişkoyum diye incecik bacakların var neren şişko ben napıyım boru gibi oldu bacaklarım

benim bacakalrim degil orta kismim buyuyo goguslerim falan karnim kalcam buyuyo hani eski ingiliz adamlar varya cizgi filmlerde bacakalr incecik orta kisim sisko onlara benzedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…