2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay aynen yaaa ben uyuyamayınca onun horul horul uyuması sinirimi bozuyoo :)

yasemincim dün ağdaddan konuşmuştuk ya ben dün yapmayı başardımşakkıdı

benim sancim varken yanimda birinin uyumasi nerdeyse imkansiz dusman oluyorum resmen ahhhhhhhhhhhh uyyyyyyyyyyyy oluyorum son nefesimi veriyorum diyorum ciddi sekilde uyansin diye donuyorum bagiriyorum yardim edin diye bagiriyorum esimde uyaniyo ne oldu diyo normal olarak oluyorum ben diyorum bebek yapiyosun olmuyosun korkma diyo :)

ben komalara girerdim resmen
ilk 3 gün yatıyorum

sen benim kizkardesim gibisin demekki kardesim doktora gitti suya atilan bir agri kesici verdi tamam kesiyo ama kalici cozum degilki cok uzulurdum o agladikca ..ben tum adetim boyunca sadece 3 veya bilemeidm 4 orkid kullanirken o iki kutuyu bitirirdi bide kansiz cansiz bir sey incecik ,,[/QUOTE]

ben de öyle 2 paket gidiyordu
işte o yüzden normal doğumdan ödüm kopuyor reglim okadar kötü geçiyor doğumu hiç düşünemiyorum camdan atlarım heralde

bende gece uyumayınca eşimide uyutmuyorum ayy uyy yapıyorum
ama sen,n gibi yardım edin diede bağırmıyorum eşin doğru demiş :)))

ay aynen yaaa ben uyuyamayınca onun horul horul uyuması sinirimi bozuyoo :)

yasemincim dün ağdaddan konuşmuştuk ya ben dün yapmayı başardımşakkıdı

ay ne güzel canım sevindim senın adına dogumada yaparsın oh mis hem sonrasında hemen çıkmaz rahatlamışındır...adamlarda işe gidiyo yoruluyo biz uykularını kıskanıyoruz

kızlar sizde kasılmalar başladımı bende 2 gündür kasıklarımda ağrı oluyor belimede vuruyor ağrısı
şuandada biraz var ve karnımda sertleşmiş durumda
acaba yalancı sancımı ?

ay ne güzel canım sevindim senın adına dogumada yaparsın oh mis hem sonrasında hemen çıkmaz rahatlamışındır...adamlarda işe gidiyo yoruluyo biz uykularını kıskanıyoruz

canım benim daha 6 haftam var o zamana kadar yine uzar
üstleri alırken gayet kolaydı dudak kısımları baya zorladı oraları eldivenle aldım bende
güzel oldu ama baya zorlandım yoruldum ...

bidaha almayı gözüm kesmiyo ama doğuma yakın cesaret edicem inşallah

edersin edersin eldivende büyük kolaylık sağladı dimi ...tam işte doğumuna kadar da cıkar inş dogumdan önce almanada fırsat olur temiz temiz olur

bende gece uyumayınca eşimide uyutmuyorum ayy uyy yapıyorum
ama sen,n gibi yardım edin diede bağırmıyorum eşin doğru demiş :)))

gecen ay dedim uyanmadi vay dedim tik yok kalbimi elektrik carpti kalp sorunum var kalbimde problem oluyo galiba deidm aslinda hic bir syeimde yoktu sancim vardi sadece ama uyumasi sinir ediyo beni ben hastaysam cok ilgi beklerim oldum olasi aglarim falan cocuk gibi :)

benim de genelde 8 -5 tansiyonum, 10 a çıktığı nadirdir. hamile değilken de böyleydim ama..
baş dönmesi olmuyor çok şükür..

ben genelde sakin olmaya calsıyorum ama patlayıncaa köpürüyorum. sonra salya sümük agla :)

Eee siz 3 bebek birden bekliyosunuz butter...
Eşin.. k.validen... sen
Hanginiz doğuracaksızın bakalım önce
Herkes birbirine naz yapıyo sizde..kim hamile belli değil..sende haklısın
Bu arada eşin iyiymiş sevindim.. a.s.

Benim eşimde bana balık ....meyva falan alıyo...kendi yiyo...Kendi nazlanıyo...

Bende diyorumki (arkasından)
Senmi hamilesin benmi lmaz:
Utanmasan ....tadını beğennsen benim ilaçlarımıda içerrsin laelaelaelaelae

edersin edersin eldivende büyük kolaylık sağladı dimi ...tam işte doğumuna kadar da cıkar inş dogumdan önce almanada fırsat olur temiz temiz olur

evet yaa eldiven olmasa harita gibi olcaktı :)))
6 haftam var 5 haftada ağdalık olurmuki CADIARZU

Canım bende şeker çıktı ya. Şeker de kan koyuluğu demek hani, şuanda adet olamadığım için kan koyuluğu oluyor ama lohusayken kanama olunca geçecek onu demek istedim.
Hımm anladım şimdiii.
Geçmiş olsun :teselli: a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…