2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben gadaya dayanamiyorum krem le alirdim hep simdi gobegimi goremiyorum ayna bile olmuyo egilsem belim agriyo ne yapcam bilmiyorum

ben hep ağdayla alırdım 5.aydan sonra jiletle almaya başladım aynen göremiyorum ve belim çok ağrıyor dün bi cesaret ettim aynaya bakarak aldım göremediğim kısımlarıda eldivenle bakmadan rast gele aldım :))
kremde tavsiye etmiyolar hamilelikte

Ohh iyi ediyosun..bu fırsat geçmez bidaha ele..yap nazını

krem tavsiye etmiyorlarda jilette cok sert cikariyor birde hemen sonrasi cilt sert oluyor tahris oluyor krem kullaniyorum cilit uyumusuyo diye ama zaten jilet kullanicam galiba kremi goremiyorum koltuk altimi makine ile aliyorum bacakalr makine veya krem ama orasi sorun iste ..

kızlar belim çok ağrıyo bebekte gerildi normalmiki acaba dün ağda yaptım ondanmı oldu

off ağda çekilcek çile diil bu göbekle en iyisi jilet diyorum ama oda hemen çıkıyo
doğumdan sonra sürekli kanama falan olcak ped kullancaz bide yaz günü pişik olmayalım

sezeryandan sonra kaç gün kanama oluyor
alışveriş listeme pedi de ekliyim

sorma bacım diğer yerleri bi şekilde hallediyosunda orası sorun ....

mecburen jilet napayımboshayallersmile
ağda yaptırırken çok kasılıyorum ben elimde olmadan, kasılmam bebeği sıkıntıya sokabilir diye yaptırmıyorum.

sezeryandan sonra kaç gün kanama oluyor
alışveriş listeme pedi de ekliyim

canım benim lohusalık kanamam toplam 40 gün sürmüştü 1 hafta temiz kaldım sonra tekrardan normal adet oldum 1 haftada o sürdü

şöyle özetleyeyim 1 hafta 10 gün falan adetin ilk günleeri gibi oluyor
10 gün adetin son günleri gibi oluyor 10 günde leke leke oluyo onun içinde ben günlük ped almayı düşünüyorum

arakadasalr jilet diyoruz ama aniden sancimiz basladi feci bastirdi diyelim simdi jiletle alsak da iki gunsonra cikiyo kirli sakalmi gidicez doktora ufff ya kesin oyle gitcen gerci doktor her gun on kadins eyi goruyo benden kotu olanalrda vardir kesin :)

kızlar sizde kasılmalar başladımı bende 2 gündür kasıklarımda ağrı oluyor belimede vuruyor ağrısı
şuandada biraz var ve karnımda sertleşmiş durumda
acaba yalancı sancımı ?

Benim kasılmam 1 aydır var
Göbeğim kasılıyor...

Bende normal doğurmayı düşünüyorum...eğer doğum sancısı buysa kesinlikle dayanamam.. magnezyum olmasa ölürüm heralde :gitme:
SAncın gelirse magnezyum iç sende ayşe

benim cilt rengim bu renk catlaklarda aynen bunun gibi sari ama bu kadar cokd egil iki yada uc tyane popomda sol yanimda yok sag yanimda yanlarimda iki tane ins daha fazla olmaz

Senin sexy totonu görmüş olduk
Onlar eski çatlak... boşa üzülme

sen çok erken olmuşsun regli

canım hastanede hemşireler jilet veriyor o durumda

ben aldim mother careden pedimi sonra bir baktim kaziklanmisim bide yari fiyatina diye 2.5 euro vermistim dun baktim ayni adet ayni ped baska marka 1 .5 euro cok fark yok ama ilk duygum yuppi ucuz yari fiyatina olunca kendime bosa sevinme uyanik dedim kaziklanmisin yine

canım zaten aniden tutmuyo doğum sancısı 1-2 gün önceden belirti veriyo
sende hemen alırsın belirti verince...
tabi daha kötü olanlard vardırda ben temiz olmak isterim bacaklarımıda tamamen alcam
hatta epidural olursam die sırtımıda alcam benim sırtımda çok kıl var hamilelikte iyice çoğaldı erkek gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…