ben gadaya dayanamiyorum krem le alirdim hep simdi gobegimi goremiyorum ayna bile olmuyo egilsem belim agriyo ne yapcam bilmiyorum
ben jilet kullanıyorum malesef sadece genital bölgede..
Ohh iyi ediyosun..bu fırsat geçmez bidaha ele..yap nazınıyuse canım ben fırçayı mesajla çektim sabah dayanamadım hehe aramadıda daha dün akşam yürüyüşe cıkıcaktık 2 gündür erteliyodu uyuya kaldı bende uyuyamıyorum ya o koltukta horladıkça sinir oldum sabahda tabi öperek uyandırdı hatasını biliyo beyfendı öğlen aradı açmadım sonra sinirlendim msj attım rahatladım tabi oda sonra aramadı
Hımm anladım şimdiii.
Geçmiş olsun :teselli: a.s.
off ağda çekilcek çile diil bu göbekle en iyisi jilet diyorum ama oda hemen çıkıyo
doğumdan sonra sürekli kanama falan olcak ped kullancaz bide yaz günü pişik olmayalım
krem tavsiye etmiyorlarda jilette cok sert cikariyor birde hemen sonrasi cilt sert oluyor tahris oluyor krem kullaniyorum cilit uyumusuyo diye ama zaten jilet kullanicam galiba kremi goremiyorum koltuk altimi makine ile aliyorum bacakalr makine veya krem ama orasi sorun iste ..
sezeryandan sonra kaç gün kanama oluyor
alışveriş listeme pedi de ekliyim
kızlar sizde kasılmalar başladımı bende 2 gündür kasıklarımda ağrı oluyor belimede vuruyor ağrısı
şuandada biraz var ve karnımda sertleşmiş durumda
acaba yalancı sancımı ?
benim cilt rengim bu renk catlaklarda aynen bunun gibi sari ama bu kadar cokd egil iki yada uc tyane popomda sol yanimda yok sag yanimda yanlarimda iki tane ins daha fazla olmaz
sen çok erken olmuşsun reglicanım benim lohusalık kanamam toplam 40 gün sürmüştü 1 hafta temiz kaldım sonra tekrardan normal adet oldum 1 haftada o sürdü
şöyle özetleyeyim 1 hafta 10 gün falan adetin ilk günleeri gibi oluyor
10 gün adetin son günleri gibi oluyor 10 günde leke leke oluyo onun içinde ben günlük ped almayı düşünüyorum
arakadasalr jilet diyoruz ama aniden sancimiz basladi feci bastirdi diyelim simdi jiletle alsak da iki gunsonra cikiyo kirli sakalmi gidicez doktora ufff ya kesin oyle gitcen gerci doktor her gun on kadins eyi goruyo benden kotu olanalrda vardir kesin :)
canım benim lohusalık kanamam toplam 40 gün sürmüştü 1 hafta temiz kaldım sonra tekrardan normal adet oldum 1 haftada o sürdü
şöyle özetleyeyim 1 hafta 10 gün falan adetin ilk günleeri gibi oluyor
10 gün adetin son günleri gibi oluyor 10 günde leke leke oluyo onun içinde ben günlük ped almayı düşünüyorum
Senin sexy totonu görmüş olduk
Onlar eski çatlak... boşa üzülme
evet yaa eldiven olmasa harita gibi olcaktı :)))
6 haftam var 5 haftada ağdalık olurmuki CADIARZU
arakadasalr jilet diyoruz ama aniden sancimiz basladi feci bastirdi diyelim simdi jiletle alsak da iki gunsonra cikiyo kirli sakalmi gidicez doktora ufff ya kesin oyle gitcen gerci doktor her gun on kadins eyi goruyo benden kotu olanalrda vardir kesin :)
kızlar belim çok ağrıyo bebekte gerildi normalmiki acaba dün ağda yaptım ondanmı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?