Benim kasılmam 1 aydır var
Göbeğim kasılıyor...
Bende normal doğurmayı düşünüyorum...eğer doğum sancısı buysa kesinlikle dayanamam.. magnezyum olmasa ölürüm heralde :gitme:
SAncın gelirse magnezyum iç sende ayşe
arakadasalr jilet diyoruz ama aniden sancimiz basladi feci bastirdi diyelim simdi jiletle alsak da iki gunsonra cikiyo kirli sakalmi gidicez doktora ufff ya kesin oyle gitcen gerci doktor her gun on kadins eyi goruyo benden kotu olanalrda vardir kesin :)
canım hastanede hemşireler jilet veriyor o durumda
o benim popom degil kiz ben popomuy koyarmiyim internete hem benim popomda 3 veya 4 catlak vars adece bu kadar yok henuz
aynen..
ben internette bir doğum videosu izledim, değil kirli sakal kadının kılları sanırım 6 aydır alınmamıştı..
ayyyy bir de videoda, acaba görünmesin diye mi hususi bırakmışlülülülülülü
hımmmm CADIARZU demekki hastane çantasına birde jilet ekliyce ani ...erken doğum olursa
ben de gördüm öyle bi video iğrenç duruyordu ayy bide doğumu videoya çekip internete ekliyorlar
sezeryandan sonra kaç gün kanama oluyor
alışveriş listeme pedi de ekliyim
ben sansurlu terbiyeli videolar izliyorum cok acik secik videolar izlemiyorum cunku bir kere yanlikla izledim cok korktum normla dogumdu kadinin seyi acilmisti 2 metre benimkinindebasina bunalr gelicek diye korkumdan izlemiyorum ahh vahh videolari yetiyo :)
canım zaten aniden tutmuyo doğum sancısı 1-2 gün önceden belirti veriyo
sende hemen alırsın belirti verince...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?