2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım sancı bu kasılmaların sadece 5 katı falan kaydirigubbakcemile3

ayy korktum şimdi yemek yiyeyimde magnezyum içeyim hemen

aynen..
ben internette bir doğum videosu izledim, değil kirli sakal kadının kılları sanırım 6 aydır alınmamıştı..
ayyyy bir de videoda, acaba görünmesin diye mi hususi bırakmışlülülülülülü

kirli gitmeyelimde kendimi kotu hissederim bacakalrim hep temiz koltuk altim normal seyimide sancim olursa alirim hemen insallah sacalrimida duzlestirir oyle giderim..

ben de gördüm öyle bi video iğrenç duruyordu ayy bide doğumu videoya çekip internete ekliyorlar

selam kızlar nasılsnız?
bende bugün ağdaya gittim...hesap yaptım tabi..ağustosun 15ine kadar çııksa 20-25 i arası doğum olsa kurtarıyoruz:ecrin_bebek:

slmm bugün yoğundum fazla giremedim ben geçenlerde kuaföre aldırdım normalde de asla jilet kullanmıyorum çamsakızı el ağdasıyla alıyorum 3 seans lazere gitmiştim iyice azaldı fazla uğraştırmıyor

hımmmm CADIARZU demekki hastane çantasına birde jilet ekliyce ani ...erken doğum olursa

canta cantaliktan cikti simdiden bavula donustu zaten yok yok elime geleni koyuyorum laizm olur diye :) hemsireye doguma giderken dicemki bir dakka beklermisin bir jiletle aliyim geliyim bekler insallah :)

en büyük korkularımdan birisi kıllı yakalanmak..zaten bacaklarım ve koltukaltımı herzaman temiz tutarımda..o bölgede ayda 1 kez alınıyor illa birazcık uzaması gerekiyor tamamen alınabilmesi için..pirinç tanesi kadar işte..o zamanda yakalanırsam kahrolurum yanieyvahedigeldismile

bide şöyle bişi var normal diye gidip sezaryana alınırsanız o jiletli yerler nasıl kaşınacak üstünde bide dikiş olacak -tatlicadiarzu-

ben de gördüm öyle bi video iğrenç duruyordu ayy bide doğumu videoya çekip internete ekliyorlar

ben sansurlu terbiyeli videolar izliyorum cok acik secik videolar izlemiyorum cunku bir kere yanlikla izledim cok korktum normla dogumdu kadinin seyi acilmisti 2 metre benimkinindebasina bunalr gelicek diye korkumdan izlemiyorum ahh vahh videolari yetiyo :)

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

canım zaten aniden tutmuyo doğum sancısı 1-2 gün önceden belirti veriyo
sende hemen alırsın belirti verince...

Eşim diyorduki.... sancın tuttuğunda muhtemelen ben işte olurum arkanıza sonra gelirim

Dün eşimle konuşuyoruz
Aşkım bu filmler yalan sanırım...doğumdan 1 gün önce bi nişan geliyomuş...ertesi gün bebiş gelirmiş... sende hazırlıklı olursun dedim

ama Su geliyo... dedi filmlerde
Bende <su tehlikeliymiş.... su gelirse sezeryan yaparlarmış> dedim..

Doğrudur umarım
Biz türk filmlerinden biliyos doğumları...Sıcaksu... havlu :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

benim annemin sancisi tuttugunda ortanci kardesimde ebe cagirmis babam annem hastaneye gitmem demis aniden bastirinca sonra kardesimde ters gelince hastaneye yetiostirdiler ama bebegin eli disardaymis ben hatirlamiyorum kucuktum kardesime diyorumki senin ters gicik bir sey olucagin ilk gunden belliymis :)

yusecim su gelirse sezaryana alınır diye bişi yok, eğer açılman çok az ise ve suyun tamamen bitmek üzereyse bu durumda direk sezaryana alırlar. suda kolay kolay bitmiyor bi kaç saat bazen daha fazla sürüyor benim 8 saat sürdü, su bitti benim ve bebeğin kalp atışları aniden düştü direk sezaryana aldılar

belimin ağrısı arttıı gidip uzanayım magnezyum içeyim geçer belki ilk defa böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…