2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cikolata su geliyo derken naisl fazlami geliyo az az bir seymi birde normal sumu rengi falan nasil bir sey?

ayy kızlar alemsiniz yasırnaşık şey
kaynanam eşime hamileyken nişanı geldiğinde girmiş ağda yapmış, hem de ilk çocuğu
ne cesur hatunmuş:1closedeyes:

cikolata su geliyo derken naisl fazlami geliyo az az bir seymi birde normal sumu rengi falan nasil bir sey?

cnm az az gelmiyo bildiğin afedersin altına yapıyormuşsun gibi bir his oluyor, geliyor sen durduramıyorsun aynı su renginde biraz daha akışkanımsı bi kıvamda ama su gibi akıyo, birde sancılarda çok ayakta dolaşmak bebeğin başının şişmesine neden oluyormuş, ebe ben kalktıkça beni oturtturuyordu bebeğinin başı şişer yatmalısın diyodu

benim eşim de sanırım haftaya tatile çıkacak, ben gitmiyorum cesaretim yok:umursamaz:
gezsin, yüzsün çapkınlık yapmasın yeter

rica ederim saadetcim inş. sizde 2. lerde herşeyden haberdar olmuş olacaksınız :)
bende bilmiyordum ilkinde nişanım geldi evde kimse yoktu, ben gayet sakin girdim yıkandım hatta dr gitmedim sabah nasılsa kontrolüm var diye :) sabahta dr gittim suyum geldi, o kdr sakindimki çantamı bile yanıma almadım dr doğuma alırsa getirirsiniz dedim eşime. ben çok tezcanlı ve paniğimdir ama allahım bi sakinlik verdi o anda bana

göndermeyin tatile bi başlarına ben göndermem valla ohaoldumsmile

cikolata adamin aklinda varsa yapicagi bir sey ise gidiyorum der yine yapar ben esimi sikmiyorum tek basina tatile gitmedi ama gidicem desede bir sey demem ama biz ailece tatil yapariz ama ben turkiyeye gelirken gelmek istemedigi surece gelmez ben kardesimle ailemle daha genis vakit ayiririm gelmedi benimle diyede hic uzulmem kardeismle tatile gider geri donerim ama baska bir ulkeye gitsem turkiye disinda esimle giderim tabi :)

nişan krem kıvamından az daha koyu, akıntı gibi düşün onun pembe veya kırmızı rengiyle karışmış hali. yani birazı beyaz birazı pembemsi gibi oluyor. ve miktar olarakta akıntı miktarından daha fazla geliyor. benim avcumun ortasını dolduracak kadar gelmişti. dikkat avcumun ortasını tamamını değil :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…