2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bis çok öslicez babamızı doğurursamda onsuz doorcam annem bile gelmio bi gelinimizle ben arım ((
annem gezsin dursun

hatun sırf gezsin dursun ben hastayım burda o düğün düğün gezio bana gelince izin alamo işyerinden ama düğün için alabilio işte böle şelerde zoruma gidio

sen uzulme sekercigim benim benim annemde aynen oyle iyidir hostur ama hamile kalmami istemedi simdide dogru durust o kadar telefonda konusuroyrum sormuyo bile erken diyodu surekli ebek icin ne yapicaz anne idare etcez onalri :)

kız şeker boşver anneni bebek oluncada bebeği özler duramaz gelir
sende ozman pas verme çok sevecek bırak gezsin hatun sıkılıyodur

yabancıların herşeyine koşturuyo bana gelince eşimde çok bozuluo kötüü dediim kaynanam bile kaçgündür burdaydı

hayrett..sen nişanı farketmişsin ama nasıl suyun gelmiş..
ben yaşayana kadar anlayamıycam bu işleri maalesef:) :umursamaz:

Bide çikolata senin nişanın erken gelmiş oluyor ozmn..daha 40 hafta olmadan..senin kızın 8 aylık doğmuştu..

Stresli oldu son günlerim demiştin ama nişanda gelmiş...
Karışık yazdım umarım ne demek istediğimi anladın... kafam karıştı çünkü kafamçokkarıştı -tatlicadiarzu-

herkez gitmiş hanımlar belim ağrıyo demiştim korktum bi anda doğum olcak sandım
magnezyum içtim uzandım biras uyumuşum 10-20 dkk kalktım ağrım geçmişti
annemle konuştum doktora git bebek kanala falan girmiş olabilir ama olur böyle ağrılar yavaş yavaş dedi
bende haftaya olan randevumu yarına aldım bakalım doktor ne dicek kızım yaramazlıkmı yapıyor :)

tv de bir programda sancı geldiğinde yürümek doğumu hızlandırır diyordu..kafam karıştı şimdi..

tv de bir programda sancı geldiğinde yürümek doğumu hızlandırır diyordu..kafam karıştı şimdi..

her yerde farklı bişey söyleniyor eskiden ıkının denirdi şimdi ıkınmayın ıkınınca rahim ağzı kapanıyormuş doğum zorlaşıyomuş diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…