2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi geceler kızlar.. nasılsınız. duş aldım uykum kaçtı. kızlar ne yapıyormuş bir bakıyım dedim...

esinti varken gidip uyuyayım bari. bu fırsatı kaçırmayayım... hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar....

salondaki koltuğu açtım balkondan esinti geliyor bu gece burda uyumayı denicem inşallah uyurum
kaç gecedir uykusuzum
yarın sabahda doktor kontrolüm var inşallah herşey yolundadır

burdada saat 1e geliyor esim hala gelmedi yarim saat oncesi evde olmasi gerekiyordu asicam yine suratimi anliyo bende gelsin uyucam hemen :)

Vazelin ve bebek yağı harika nemlendiricilerdir.

Cevap gene hayır. Bu ürünler tuzak gibidir. Eğer cildiniz kurumaya meğilliyse, denize/havuza girmeden önce vazelin sürebilirsiniz, bu anlamda iyi bir bariyer görevi görür. Vazelin sizi sert rüzgarlardan ve soğuktan da korur ama kesinlikle nemlendiricinin üzerine sürülmelidir. Bebek yağı, bebeklerin nemli cildine sürülüp, bu nemi sabitlemek için üretilmiştir. Vazelin ya da bebek yağını nemlendirici yerine kullanırsanız, cildi bloke eder. Bunun sonucunda da cilt kendi lipitlerini ve nemini üretemez hale gelir.

buda demek oluyorki eger cildimiz islak degil kuruysa bebek yagi cildi nemlendirici ozellik tasimiyor ayrica zarar veriyor demekki ya hep dustan sonra kullanicaz ayrica hamileler icin catlak kremi kullanicaz bebek yagi tek basina yeterlid egil zararli :)

ya bende alıcamda kulaktan ölçülenmi daha iyidir alından mı ?
hatta hastane çantama bile koyucam nolur nolmaz

canım benimde ilk amacım kulaktan ateş ölçer almaktı aslında.
ama fikrimi değiştirdiler.
bebek sağına soluna yattığı için çoğu zaman ateşinde tutarsızlık oluyormuş kulakları ısındığı için.
birde uyku halinde falan çocuk rahatsız olup sıçriyormuş kulağına alet girince.

onun için ben alından ateş ölçer aldım ama klasik ateş ölçeride yanımdan ayırmam tedbir olarak...

Uykucular sizi, hadi uyansın herkes. Ay canım bişey istiyor ama gidip almaya üşeniyorum. Ne olduğunu boşverin:kedi:

sadoşum lohusalık depresyonu nasıl bişiy biliyomusun...
bak anlatayım.

babam ve annem (bizim hamileliğimizin ilk dönemleriydi daha)özel bir kliniğe gitmişlerdi.
oraya bir anne ve kız gelmiş psikiyatra .
annem annesine geçmiş olsun hayırdır demiş.
kadın anlatmaya başlamış.

kızı doğum yapmış 2 ay olmuş.
bebeğini istemiyomuş, annesinin babasının üzerine yürüyomuş bağırıp çağırıyomuş.
annesi anneme demişki. o bebek açlıktan ölecek kızım emzirmiyor ittiriyor bebeğini.

bende ne yapacağımı şaşırdım üstelik kendim emekli hemşireyim çare bulamıyorum demiş kadıncağız.

doktor lohusalık depresyonu olduğunu söylemiş.
annem diyordu öyle üzüldüm ki ne diyeceğimi bilemedim.
o an seni düşündüm Allah göstermesin böyle şeyler dedi...

işte lohusalık depresyonu buymuş kızlar ne zor demi

Hayırlı olsun canım, Allah hastalık vermesin. Kulaktan ateş ölçümü zor. Doğru söylemişsin. Bebişleri rahatsız etmemelikaydirigubbakcemile2

benim bilgisayara bişiy oldu 3 günlük sayfa silindi eylül annelerinde -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…