bendede aynı durum var, düzelir umarım
çikolatam bişiy sorcam sen epidural düşünüyomusun
çantaya koyacaklarımın listesini hazırladım akşama ütüleri yapıcam olanları koyucam çantaya, eksikleride alıcam haftaya kısmetse
bende de sayfalar silinmiş. en son mayo alanlar nereden aldı, fiyatlar ne sularda diye sormuştum.
nette baktım, 150 milyon diyor, 2-3 defa denize girmek için bu parayı vermek istemiyorum. daha uygun alan var mı?
herkese selamm evet site hafıza kaybına uğramış ama iyi oldu geçmişi okumaktan yazamıyodum..
kızlar kontrole gittik bebeğim iki hafta önde gidiyormuş. kilosu 2000 gr, boyu 44-45 cm. yani baya fazla. doktor da çok şaşırdı. böyle giderse doğuma kada 4 kiloyu geçebilir dedi( şekerden şüphelendi. halbuki 50 gr lık yükleme testinde açlık 79 tokluk 111 çıkmıştı normaldi. ama yine 1 hafta boyunca eczaneye gidip açlık tokluk şekerimi ölçtürmem gerekiyor. dün ölçtürdüm açlık 59 tokluk 123 çıktı. doktor tokluk 120 nin altında olması gerekiyor demişti. napıcam ben şimdi ya..
herkese selamm evet site hafıza kaybına uğramış ama iyi oldu geçmişi okumaktan yazamıyodum..
kızlar kontrole gittik bebeğim iki hafta önde gidiyormuş. kilosu 2000 gr, boyu 44-45 cm. yani baya fazla. doktor da çok şaşırdı. böyle giderse doğuma kada 4 kiloyu geçebilir dedi( şekerden şüphelendi. halbuki 50 gr lık yükleme testinde açlık 79 tokluk 111 çıkmıştı normaldi. ama yine 1 hafta boyunca eczaneye gidip açlık tokluk şekerimi ölçtürmem gerekiyor. dün ölçtürdüm açlık 59 tokluk 123 çıktı. doktor tokluk 120 nin altında olması gerekiyor demişti. napıcam ben şimdi ya..
çikom burayada yazarmısın listeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?