2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar inş iyisiniz teknosadan dün braun saç sakal makinası aldık ama çalışmıyor şensımıza geri götürcem ama tamir ettirip kullanmak istemiyorum yenisiyle değiştirme şansım varmı sizce:sinifsinif:

gunaydin kizlar site yine kafayi yemis
bende yeni uyandim hala sag tarafimda batma var gunelrdir uyuyamiyordum dun gece sikayet ettim ettim esim sut isitmis ictim nir uyudum yeni gozlerimi actim adam uyku hapimi katti nedir bilmem hala gozum kapaniyo :) naislsiniz kizlar ?

bende de sayfalar silinmiş. en son mayo alanlar nereden aldı, fiyatlar ne sularda diye sormuştum.
nette baktım, 150 milyon diyor, 2-3 defa denize girmek için bu parayı vermek istemiyorum. daha uygun alan var mı?

çikolatam bişiy sorcam sen epidural düşünüyomusun

kesinlikle ama kesinlikle düşünmüyorum çünkü ben çok korkağım canım ayık kalamam beni keserlerken, düşününce bile tüylerim ürperiyor, ilkinde genel anestezi öncesi karnıma buz gibi bişi döktüler başladım ağlamaya, siz beni kandırıyosunuz ben herşeyi hissedicem dimi diye :) 2 dk sonrasını hatırlamıyorum uyutmuşlardı.

çantaya koyacaklarımın listesini hazırladım akşama ütüleri yapıcam olanları koyucam çantaya, eksikleride alıcam haftaya kısmetse

bende de sayfalar silinmiş. en son mayo alanlar nereden aldı, fiyatlar ne sularda diye sormuştum.
nette baktım, 150 milyon diyor, 2-3 defa denize girmek için bu parayı vermek istemiyorum. daha uygun alan var mı?

canim ben hamile mayosu degil tankini aldim ustu badi gibi alti sort 15 euroya aldim zaten burda deniz mevsimi fazla olmadigi icin tum mayolar cokta kaliteli 6 euro -10 euro arasi turkiyede cok pahali cidden bende bikini almistim 90 tl vermistim turkiyede simdi gordukce aliyorum ucuz ucuz kardesleirme kendime :)

ben cantami hazirladim az eksigim var onalrida hazirlarim utuelrini yaptim yerlstirdim cantaya koydukalrim :)

4 bebek icin badi
3 tulum
2 patik
3 corap
1 bebek yagi sampuan bebek losyonu
3 adet gecelik
2 adet terlik benim icin
1 sac fircasi
1 paket kadin pedi 1 paket gogus pedi
2 sutyen
10 ic camasiri
1 adet havlu
2 bebek battaniyesi
2 yastik kilifi
kirlik camasirlar icin 2 poset
1 sabahlik penye aldim ben saten giyememr ahat olmaz diye
2 gecelik renklerinde kurdeleli sac taci
makyaj cantam: fondoten pudra rimel goz kalemi allik
dis fircasi dis macunu bebek bezi

eksikelrimi kontrole dicem yine bebek bezi 2 tane bebek dogar dogmaz babasi kilosuna gore alicak cunku burda yeni dogmus bebek icin uc ayri boyutta bez var ytada son ay tahminen bir paket alicam baska ne eksik kizlar ?

herkese selamm evet site hafıza kaybına uğramış ama iyi oldu geçmişi okumaktan yazamıyodum..

kızlar kontrole gittik bebeğim iki hafta önde gidiyormuş. kilosu 2000 gr, boyu 44-45 cm. yani baya fazla. doktor da çok şaşırdı. böyle giderse doğuma kada 4 kiloyu geçebilir dedi ( şekerden şüphelendi. halbuki 50 gr lık yükleme testinde açlık 79 tokluk 111 çıkmıştı normaldi. ama yine 1 hafta boyunca eczaneye gidip açlık tokluk şekerimi ölçtürmem gerekiyor. dün ölçtürdüm açlık 59 tokluk 123 çıktı. doktor tokluk 120 nin altında olması gerekiyor demişti. napıcam ben şimdi ya..

inşallah bi sorun yoktur canım,sen içini ferah tut

masallah bebegine canim ya cok seker sisko bebek olcak masallah insallah bende gorencem bu hafta kac kilo oldu bakalim benimki canim ben seker testi yaptirmadim burda he rgititmde idrar aliyorlar gecen test cubuunda seker cikti kan aldi bakti sorun yokd edi yani seke ryuklemesi falan yapilmadi bana gecmis olsun canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…