2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cikolata yaz bende bakiyim ne eksik tamamliyim cok kolay bulunabilecekleri agirlik yapmak istemiyorum eism gerekirse hastaneye alir gelir diye :)

cnm 1 bebek yagi sampuan bebek losyonu bence bunlara gerek yok canım, ztn orda bebeği yıkamıyorlar birde üzerindeki o beyazımsı yapı bebeğin ilk günlerde ciddi bağışıklık kaznmasını sağlıyor tavsiyem o narin cildine ilk günden yağ ve losyon sürmemen

onun dışında ordaki mevsimde hava sıcaklığı nasıl oluyor bilmiyorum, ben eylül sonu doğum yapıcam haliyle penye ince yelekte koycam bebek için, bende yazayım fikir alışverişi yaparız

sevsevil geçmiş olsun cnm inş bişi yoktur benim 136 çıkmıştı tokluk, dr şeker yok demişti referans aralığı 140 tı benim yaptırdığım yerde,

bu arada achilias ben medical park b.evlere gidiyorum memnunun

saadetcimmm bebiş için şapka göremedim sanırım yazmamışsın..oralar serin yaa üşür minik kafasııı aklıma ilk o geldii unutma ..gerçii kimi takmıyoo şapka hani belki sende takmayabilirsinnn ama ben yine de yazayım dedim tatlım..ne güzel hazırlamışsın benim hazır değil haalaaa bütün kıyafetleri yıkandı ütülendi çanta alamadım henüz fırsatım olmadıı çıkmayaeyvahedigeldismile

tekrar söylüyorum ihtiyaçlar kişiden kişiye değişir benim listem biraz kabarık, siz gereksiz gördüklerinizi eklemezsiniz

benim için ;

1 sabahlık 2 gecelik 2 pijama takımı ( penye ve bol )
göğüs pedi 20 adet
hasta bezi
emzirme atleti
göğüs temizleme mendili
göğüs kremi ve kalkanı
terlik 1 adet
lohusa tacı-tarak-toka-makyaj malzemesi-bebek kolanyası
lens suyu+lens
havlu-kağıt havlu-dişfırçası ve macunu
ıslak mendil
kilot geniş 7 adet, çorap 3 adet
kirli çamaşır torbası
lohusa şerbeti ve takımı
anı defteri+kalemi

bebek için;

2 takım hastane çıkışı
2 battaniye ( birini anakucağının altına sericem diğerini üzerine örtücem
ağız mendili 4 adet
önlük 4 adet ( ilk günler bebek çok kusuyo bence gerekli )
bez 10 adet
alt açma örtüsü 5 adet
ıslak mendil
yelek patik çorap 2 şer adet
bebek yastığı ( sevi bebeden aldığımı götürcem yatak gibi büyük, bebek yatağının üzerine koyucam bunda yatırcam hastanedeyken )
biberon + emzik + emzik kabı

genel;
şarz cihazları ( kamera ve cep tel için )
kamera
bebek şekeri + sepeti
odayı süslemek için süs ve balonlar

benden bu kadar :hooray:

bebek için olan ıslak mendil popişini silmek için değil, başka bi durum olurda kullanmak zorunda kalırım diye götürcem normalde kaynatılmış soğutulmul içme suyu ve pamukla silcem :)))
yanımdada götürcem suyu :dance:

bende size bişi sorcam, ben hastaneye milupanın çaylarından ve bide komposto yapıp götürmek istiyorum, ilkinde bol bol m.suyu içmekten içim dışıma çıkıyodu, çokmu gereksiz size,

valizle gidicez hastaneye kaydirigubbakcemile3
dün geceliğimi eşoftmanımı valize koydum kendimi tatile gidiyormuş gibi hissettim çanta hazırlayınca

bende size bişi sorcam, ben hastaneye milupanın çaylarından ve bide komposto yapıp götürmek istiyorum, ilkinde bol bol m.suyu içmekten içim dışıma çıkıyodu, çokmu gereksiz size,

ben de düşünüyorum
milupa bişeyler göndermiş onun içinde tek çay vardı ondan alıcam koyucam

çikolata senin bilgin varmı suit odayı özel sigorta karşılıyormu yoksa ek paramı veriliyor bende doğumu kadıköy şifada yapıcam odaları nasıl görmedim bakarım bende kontrole gittiğimde .

ben de düşünüyorum
milupa bişeyler göndermiş onun içinde tek çay vardı ondan alıcam koyucam

öylemi demekki tek değilim ben :)) her gelen m.suyu getiriyo ordakiler iç iç süt yapsın diyo valla böğğ gelmişti -tatlicadiarzu- kompostoyu çok severim çayda bebişe faydalı bari onlarıda ekleyim listeme

çikolata senin bilgin varmı suit odayı özel sigorta karşılıyormu yoksa ek paramı veriliyor bende doğumu kadıköy şifada yapıcam odaları nasıl görmedim bakarım bende kontrole gittiğimde .

sanırım özel sigortanın poliçesine bağlı canım, bizimki karşılamıyor, seninki hangi sigorta, benim doğum teminatımda yok, banka ödüyor faturanın % 80 lik tutarını

oznur iki sapka iki eldiven koydum yazmayi unutmusum :)

cikolata tamam onalri cikartiyim surmesinelr bebegime evdemi yikaniyor ilk bebek hasyane yikanmiyormu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…