2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben adidas spor canta aldim ona koydum sikis pikis oldu ama sigdi :) ben bebek sekerim eger gelirse goturicem hala bankadan para godnerdim sorunla ugrasiyorum kapi susum yok ne yazikki

islak medilde ekledim poposu icin birde popo pisik kremi ekledim aklima geldi cantaya koydum :) sagol cikolata :)

cikolata sen bankacisin belki bilirsin ben burdan bebek sekeri icin para godnerdim bir haftayi geciyo nerdeyse hesapta parayi goremiyor sekerci bende dekont var hatta bankadan alinmis yazi var bu gun sekerci sormus bankaya tl olarak godnerdigimiz icin goremiyormus euro hesabi esimin hesabi ama biz bir cok ulkeye para godnerdik boyle sorun cikmadi simdi ne yapicaz paranin hesaptan cikisi var tl yazmis dekonta esim ama onun euro degeri cikmis ama turk bankasi euro hesaptan tl olarak da euro olarakta sorun var goremiyoruz diyormus garanti bankasi ne yapicam simdi ben anlamadim kafam karisti iyice ..

saadetcim 2 biberona gerek yok ztn eğer anneyi emmezse veya sütün hemen gelmezse diye tedbiren koyuluyo 1 ini çıkar bence,

ilk hastanede yıkanmıyor siliniyor yani tr de öyle
eve gelincede göbeği düşene kdr yıkamayın diyolar ama ben eve gelince yıkıcam, kızımıda yıkamıştım bişi olmadı
pişik kreminede gerek yok sanki
pompada hastanelerde var eğer aksi bi durum olursa veriyorlar elektrikli

tamam cikolata burdada yikanmiyordur ben acemiyimya ne elime gecerse gerekli gereksiz eklemisim bosa yuke gerek yok cikartiyim ben bunalri acil gerekirse ev bes dakika esim alir gelir sorun degil o cok sagol valla deneyimli olmak baska :) ben saf saf ne laizm diye internete bakiyorum gerekli gereksiz her seyi ekliyorum ..

sağolun kızlar. yeni geldim eczaneden tam 5 kez parmağımdan kan aldılar mafoldumben 3 eczaneden 3 farklı sonuç çıktı sinir oldum. doktoru aradım sınırda ama seni görmem lazım dedi. bütün hafta ölçtürürp sonuçları götürcem.
yükleme testinde değerler normal çıkarken sonradan bozulabiliyor demek ki, bebeğin gelişimi önde gidenler dikkat etsin.

aman gerek yok zaten güzeldir odaları zaten bi fatura çıkaracaklar bebek için aşı yaptık tahlil yaptık bez bağladık vs....

ben emzirip emzirmemekte cok kararsizim bebek icin emzirmek istiyorum ama gogsume baktikca pompoya hatta pede baktikca icim hos oluyo gogsume bile dokunamiyorum icin urperiyo ins bebek gelince annelik duygusu ile boyle hissetmem veririm sut her gittigimde hemsire soruyor evet vericem diyorum ama insallah boyle tuhaf hissetmemde veririm sut..

iki defa okudum anlıcam diye :)) genede net anlamadım ama canım durum şu olabilir, sanırım şuan para şekercinin hesabında değil açıkta bekliyor, paranın hesaba geçmesi için türk bankasının sizin yolladığınız bankaya habr mesaj çekmesi lazım ki bu işte en iyi türk bankası garantidir ve hızlıdırlar. bu kdr gecikmemiş olması gerekiyor, yapacağınız şey şekerci bankaya gidecek açıkta onun hesabı adına bekleyen para varmı ona baktıracak ki muhtemelen o zmn parayı görürler, garanti habr msj çekip parayı hesaba aldıracak. yarın gitse bankaya yaklaşık 4-5 gün sürer hesaba geçmesi

benim allianztan var sigortam doğum paketide içeriyor doğumu %100 karşılıyor ama oda için fark alır herhalde

sigorta kartının arkasındaki numarayı ara söylerler doğumu % 100 karşılıyosa belki ufak bi bedel karşılığı suitide karşılar, hakkın varsa kullan sonuna kadar sempatiksalakcinni

bugün bende nete baktım allahım o neydi öyle, neler neler yazmışlar, rica ederim canım opuyorumnanaktan

aman gerek yok zaten güzeldir odaları zaten bi fatura çıkaracaklar bebek için aşı yaptık tahlil yaptık bez bağladık vs....

hastane güzelse odalarada temiz ve güzeldir, dediğin gibi ztn bi ton fatura çıkarırlar
ama şuna dikkat et, ben hastenedeki fiyat alma bölümüyle görüştüm ücrete neler dahilmiş öğrendim, ilk aşısı bakımı vs. ıvır zıvırı vs. si bu fiyata dahil, ben dökümünüde alıcam bi dahaki gidişimde, doğum sonrası süprizle karşılaşmamak için

Son düzenleme:

bende ayık olup herşeye şaht olmak istiyorum normal doğumu hiç bi zaman tadamayacağım için bu şekilde bebeğimin ilk anını görmek istiyorum

cesaretimmde var ben hissetmedikten sonra kesip biçsinler önemli değil :)))

herkes çok memnun kaldığını daha çabuk ayağa kalktıklarını söylüyor
bilmiyorum yinede çok kararsızım doktorumda önerdi

cikolata sagol canim karisik yazdim biraz kafam karisti zaten ugrasmaktan eism simdi banka ile gorussun sekercide gorussunde dedigin gibi acikta bekliyordur o para hesaba aktarsinalr insallah cok uzun surmez sekerlerimde gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…