cikolata sen bankacisin belki bilirsin ben burdan bebek sekeri icin para godnerdim bir haftayi geciyo nerdeyse hesapta parayi goremiyor sekerci bende dekont var hatta bankadan alinmis yazi var bu gun sekerci sormus bankaya tl olarak godnerdigimiz icin goremiyormus euro hesabi esimin hesabi ama biz bir cok ulkeye para godnerdik boyle sorun cikmadi simdi ne yapicaz paranin hesaptan cikisi var tl yazmis dekonta esim ama onun euro degeri cikmis ama turk bankasi euro hesaptan tl olarak da euro olarakta sorun var goremiyoruz diyormus garanti bankasi ne yapicam simdi ben anlamadim kafam karisti iyice ..
benim allianztan var sigortam doğum paketide içeriyor doğumu %100 karşılıyor ama oda için fark alır herhalde
tamam cikolata burdada yikanmiyordur ben acemiyimya ne elime gecerse gerekli gereksiz eklemisim bosa yuke gerek yok cikartiyim ben bunalri acil gerekirse ev bes dakika esim alir gelir sorun degil o cok sagol valla deneyimli olmak baska :) ben saf saf ne laizm diye internete bakiyorum gerekli gereksiz her seyi ekliyorum ..
aman gerek yok zaten güzeldir odaları zaten bi fatura çıkaracaklar bebek için aşı yaptık tahlil yaptık bez bağladık vs....
kesinlikle ama kesinlikle düşünmüyorum çünkü ben çok korkağım canım ayık kalamam beni keserlerken, düşününce bile tüylerim ürperiyor, ilkinde genel anestezi öncesi karnıma buz gibi bişi döktüler başladım ağlamaya, siz beni kandırıyosunuz ben herşeyi hissedicem dimi diye :) 2 dk sonrasını hatırlamıyorum uyutmuşlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?