sevsevil geçmiş olsun cnm inş bişi yoktur benim 136 çıkmıştı tokluk, dr şeker yok demişti referans aralığı 140 tı benim yaptırdığım yerde,
bu arada achilias ben medical park b.evlere gidiyorum memnunun
hangi doktora gidiyosun, epiduralde iyiler midir acaba
bende ayık olup herşeye şaht olmak istiyorum normal doğumu hiç bi zaman tadamayacağım için bu şekilde bebeğimin ilk anını görmek istiyorum
cesaretimmde var ben hissetmedikten sonra kesip biçsinler önemli değil :)))
herkes çok memnun kaldığını daha çabuk ayağa kalktıklarını söylüyor
bilmiyorum yinede çok kararsızım doktorumda önerdi
hangi doktora gidiyosun, epiduralde iyiler midir acaba
meraba achilias bende çikolata gibi medical parka gidiyorum memnunum epidural düşünüyorum hastanede genelde öyle yapılıyormuş
bravo iyi cesaret ben yapamam kafamçokkarıştı
suat süphan erşahin e gidiyorum epiduralde iyiler ama benim cesaretim yok
ben normalde medicaneya gidiyorum beylikdüzü ama içim rahat değil, arkadaşım acıbademde çalışıyordu güzel bir indirimle orda yapıcaktım doğumumu ama medical park a geçmişkarşı taraftakine, hastaneyi aradım bilgi almak için 1 saatte cevap vermediler sinir oldum, güzel diyorsanız c.tesi kontrole gidicem bakalım beğenirsem ben de oraya geçerim, tavsiye edeceğiniz doktor var mı
peki birşey daha sorucam, cep telini falan verdimi, yani acil bişey olduğunda doktoruna ulaşabiliyor musun, ben benm doktora o yüzden takığım da
ya yaparım gibide yinede söylenenlerden tırsıyorum bazen :)))
odasına gittiğim kadın dediki ameliyathaneden çıkarıp direk odaya götürmemişler ameliyathanenin dışında bi yerde 40 dkk bekletmişler çok sıkıldım diyo zaman geçmedi diyo sen duydunmu böle bişiy benim ilk sezeryanımda direk odaya götürmüşlerdi
ne öyle yaa bebişimi hemen emzirmek isterim ben yarım saaat dikiş sürüyyo zaten bide 40 dkk bekle nolcak yani neden o kadar uzunki ??
slm.
şimdi hastaneden geldim.doğumhaneyi ve doğumdan sonra yatacağım odayı gezdim.ücretleri konuştum.herşey çok güzel.içim çok rahat.mutlaka kalacağınız yeri doğumdan önce görün..hastane çantama koymam gerekenleri sordum.öle çok doldurmayın kızlar.benimki özel hastane.mesela hasta bezi ve çarşaf kesinlikle istemiyorlar.zaten günde 2kere çarşaflar değişiyomuş.ben sadece bebğime koyacağım çarşaf.hastabezini de hastane veriyomuş.bebğin eşyaları kendi eşyalarınız yeterli.
ben ısrarla sezeryan istiyordum.bebğin gelişi normalse kesinlikle yapmıyorlar.isteğin önemli değil.38.haftada karar veriliyormuş genelde sezeryan mı normalmi.benim normal gibi görünüyor
eşleride alıyorlarmış hastaneye.bizimki çok istiyor.onu da sorun.alınıyomu diye.eşlerin doğumda elini tutması doğumu çok kolaylaştırıyomuş.kaydirigubbakcemile
doğumhanedeki ekibimle tanıştım.kadın anlatıyor.bi tane turist zapzayıf buna demişler sen hayatta normal doğum yapamazsın bebeğe bişey olur.asla diyormuş.ne olursa olsun normal doğuracam.yabancılar sezeryana çok karşılar.açık amaeliyat sonuçta.korkuyoruz diye hepimiz kestirmek istiyoruz.ama herşeyin doğalı ya.ben çok fena gaza geldim.sanırım normal yapacağım.
ve arkadaşlar doğuma nasıl girerseniz psikolojik olarak öyle sonuçlanıyormuş.yapamıcam ben bunu diyenler çok zor doğuruyorlarmış.ama inançlı cesaretli olanlar ve bağırıp sızlamadan hemşirelerin yönlendirmelerini dinleyip uygulayanlar kolayca doğum yapıyorlarmış.en güzelide normal doğumdan sonra bebğinzi kucağınıza verip odanıza çıkartıyorlar.ben odaları gezerken sezeryandan yeni çıkmış bi bebek vardı.sarıp sarmalamışlar yavrum ağzını açıp kapatıyo acıkmış aranıyor.annesi ayılmamış daha.ve annesinden önce ben gördüm bebeği.bebeğimi kucağıma alıp çıkmak istiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.:CüvCüv:
peki birşey daha sorucam, cep telini falan verdimi, yani acil bişey olduğunda doktoruna ulaşabiliyor musun, ben benm doktora o yüzden takığım da
kızım 18:05 te doğdu gözümü açtığımda beni odaya yatağıma koyuyorlardı, hemen kızımı getirdiler emzirdim ama baygınken ne oldu emzirdilermi kızımı hatırlamıyorum, takribi 55 dk sonra ayıldığıma göre işlemde demekki anca 40-45 dk sürüyo canım
ilk kontrolde verdi, acil bişi olursa saat kaç olursa olsun ara dedi,
birde hastasına güzel vakit ayırıyor önce beni dinliyor bi sıkıntın sorunun varmı diyor ben anlatıyorum sonra kendisi anlatıyor ama a dan z ye herşeyimde yardımcı oluyor. sonra ultarasonda bakıyor muayenesi uzun sürüyor
canım aynen benimde öyle oldu ameliyatım 40 dkk sürdü ayıldığımda odaya göürüyolardı annem bebeği verdi emzirdim yarı baygın yarı ayık bi şekilde emzirdim...
ama kadının dediği ayrı ameliyathaneden çıkarıp ayılmanı başşka yerde bekletiyolar ayılsan bile götürmüyolarmış olası bir komplikasyon için tek başına bekliyormuşsun
bi arkadaşımın cv sini verdim şube müdürüne hemen aradı gelsin hemen görüşelim dedi arkadaşımı aradım çok sevindi inş alınır bankaya
ilk kontrolde verdi, acil bişi olursa saat kaç olursa olsun ara dedi,
birde hastasına güzel vakit ayırıyor önce beni dinliyor bi sıkıntın sorunun varmı diyor ben anlatıyorum sonra kendisi anlatıyor ama a dan z ye herşeyimde yardımcı oluyor. Sonra ultarasonda bakıyor muayenesi uzun sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?