SAOL CANIM;burdada simsikten egitim evriyorlar genelde bebkelr gece uyumuyor ya dogum sonrasi burda onun egitimini simdik veriyorlar ama hep lalalalalaaaaa diyorlar karanlik odada:=) bazen sasiriyorum sok oluyorum oynayan bebek uyuyor hemen bebek psikolojisine super:=)doguma hazirlik aliyorum,
benim kiz dogdugunda aksam 23 uyanir sabah 07 uyuyordu ayy cildiriyordum 46gun cektim,sonra duzene girdi,bunda simdikten ogretiyorum cekmeyim diye:=)) kiz dayanamam kesin uyuyan bebegi kaldiririm ben haaha,
ogrenirsen ne olur bizlerlede paylas belki birsey ogrenirim,
masallahhhhhhbu ne guzellik bacim,,dikkat et kacirmasinlar:=))
sende amma abartin saadet ha gorende cok cirkin sannedecek bence cok abartiyorsun super fizikte super daha en istiyorsun canim ayy nazarlardan saklasin allahim,ALLAH SAGLIK VERSIN GERISI BOSVER
saadet sana sutaslarla ilgili yazdim ya haahaaha
oraya kocalrim yazmisim hahahahahaha masallah bana hahaha
KOCAM memnun gunduz oglusumun gece benim diyor sapik kocam diye yaazcaktim ama
kocalarim yazmisim ahahhahaha:=))) kelimeye bak ay cok guldum kendime,,aksam aksam,,
cok guldum kismetcigim ya kocam memmun bebek memmun ben degilim demis :):)
bende aynen ufak olsun ama cokta degil kardeismki tam istedigim boyutta benimki buyuk anneme diyorumki ne yaptin bana hormonumu fazl akacirdin ne oldu :):) yok estetik olmam gogus icin ne yapiyorum toparlayici sutyen kullaniyorum estetik burnumu yapotiricam bebek gelsin turkiyede doktor buldum fiyatida uygun herkes sakin dokunma diyo aslinda yok sorun burnumda olsa bu kadar beklemezdimz atena ama ben artistik kalkik burun sveiyorum benimki duz oliyim aklimdan ciksin :) ins pisman olmam ..
Oy Oy ooooooooooooyyyyyyyy -tatlicadiarzu-bak resmime felaketimn boyutunu tajmin et bu gecen sene kardeism cekmisti resmimi simdi ayrica buyukler
http://i1007.hizliresim.com/2010/7/21/3617.jpg
ayy saadet ben gecen yil 9agustos burda ozel bir klinikte hastaneye yattim burnum icin, ic ve dis estetik yaptirdim,burnum egri deildi ama hafif tumseklik vardi gicik olyuordum duz yaptialr ha ictende estetik verip kompile kanal actilar ,omrumda cok ameliyat attlatim tirafik kazasi yuzunden ama bu ameliyatti omrumun sonuna kadar asla unutmuyacam,kompile tamponlar kulak ve cenyi kapsiyor cikartana kadar olumdu,yuzum aynen domuzun yuzu gibiydi ama 15gun kaldim hastanede ayy aklima simdik geldide ayy bitti ama oldum,tavsi ederim guzellik icin ama agrida orda dur derim,bobrekgimden tas dustu dusun o kadar acimadi,ama bitti,esimle tam 13gun gorusmedim,gelsin istemedim hastaneye tlf gorustum,cikacam gun guzel gorsun dedim,:=))opuyorumnanaktan
O nası oluyo lalalalala diyerek nasıl bebek uyutuluyor anlatırmısın biraz... bizede lazım
Denize nasıl öğretiyosun uyku düzenini anlamadım
Benimki gece 11+12 oldumu başlıyo kıpırdamaya...sabah babayla uyanıyo...ben ne zmn uyuyacam bilemiyorum
dikkat ediyorum 5-6 gündür sanki (yaklaşık)2saat kımıldıyo 1saat uyuyo gibi
vallami kismet o kadar aciyormu ? yani morluk oluyor biraz sanci oluyor ama turkiyeye bir hafta gelseniz yeter dediler yani bendede sorun yok ama sekli sanki yandan ucu kalkik degil hosuma gitmiyo aslinda bunuda bir arkadasim sokmustu kafama yillardir aklimda en sonunda akrdesim ol ablada sus gozunu seviyim dedi hani agriyi cek birde sonuc kotu olursa diye korkuyorum ins olmaz yani bende tas dusurdum dogum sancisi gibi dediler eger ondan feciyse yandim valla ben hani dogumdan sonra kendime hediye gibi dusundum bunu psikolojim dgeisir kendime gelirim diye ins bu kadar agir gecirmem ya cok uzuldum sana ama okuyorum tum formlari 1 yilda burun seklini tam aliyormus 2 aydada sisi iniy falan diyenler var ins hayirlisi olur bakalim simdi memmunmusun gorunusunden ?almanyadami oldun?
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı sanırım anladım..ilginçmişyuse canim ben de ilk ogrendimde sasirdim,
uzandim normal sekilde soluma ama onlar dedi hebamem yani,karniam yorgani 4de katlayip indirdi vede eliyle sag tarafimda oksargibi bastirarak salladi karnimi,deniz oynayincada sol tarafima elliyerek laaaa laaaaaa hmmm laaaaa laalalalalaaaaaaaaaaa demye basladi benide hafif salladi,hemen deniz uyudu,cunki bize ctg bagli oluyor kalbi duz ciziyor ozaman dag gibi deil,oyle yapti,simdik evde kendim uyguluyorum ise yariyor gece donuyor uyumuyorum bazen yapamiyorum ama cogunlukla basari elde ediyorum,gece biz uyuyoruz ya ona besik gibi gelmiyor!!! gunduz yuruyoruz besik gibi sallaniyor uyuyor gecede oynuyor,hebamem oyle dedi,dene bence korkma hafif kendini salla.
iyi aksamlar canim hosgeldiniz,keremimin annesi denizim sizi gordu cok sveindik nasilsiniz,,cok mutlu oldum gordume seni canim hemsom,,selam kızlar nasılsınız. hemen bir bilgisayar ve internet bağlantısı bulur bulmaz buraya girdim. sizleri çok özledim. biz iyiyiz çok şükür. oğlum da çok iyi teyzeleri. sizler nasılsınız..
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı sanırım anladım..ilginçmiş
ağırlık olmuyomu...yorgan örmesi falan -tatlicadiarzu-
hebamem = ebe demekmiş sözlükten baktım bilmiyorumkismile
anladım yuse,
hiç sağlık ocağına gitmediğim için sanırım kaçırdım..
neyse sağlık olsun...
Canım,sağlık ocağına sadece bir kere gittim ve oradaki hemşireye tereddütlerim var dedim.
Oda bir ay daha bekle aile hekimliği başlayacak o zaman gelir karar verirsin dedi.
Bir daha da hiç gitmedim dr de bir şey demeyince üstünde durmadım.
Neticede hastanede doğum yapacağız yani koskoca hastanede paslı alet kullanacak değiller ya.
Tabi bu benim fikrim yinede sen doktoruna bi sor istersen,kafan rahat olur.
kızılcık şehir merkezinde yaşamıyormusun?
zaten hepimizin bi aile hekimi var uzun zamandır...
Tabiki kullanılmıyor paslı aletler....steril ortamda!!! doğacak bebeklerimiz ama...nolur nolmaz diye tedbiren aşı vuruyorlar.
gerektiğinde tansiyon...kalp atışı için gidiyosun
bide düzenli kan idrar tahlilini yapıyor s.ocakları
kızılcık şehir merkezinde yaşamıyormusun?
zaten hepimizin bi aile hekimi var uzun zamandır...
Tabiki kullanılmıyor paslı aletler....steril ortamda!!! doğacak bebeklerimiz ama...nolur nolmaz diye tedbiren aşı vuruyorlar.
gerektiğinde tansiyon...kalp atışı için gidiyosun
bide düzenli kan idrar tahlilini yapıyor s.ocakları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?