2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kısmet burda toplanma amacımız zaten akıl vermek değil fikir vermek...yardımlaşmak
herkes bildiğini söylüyor...doğru yada yanlış...Tabiki kimse konunun uzmanı değil..maksat iyi niyetle yardımlaşmak..
Çünkü hepimiz aynı anda aynı şeyi yaşıyoruz..
Çevremizdekiler naparsa yapsın yardımcı olamaz...
naniknanikDamdan (düşenin halinden misali) hep beraber düşüyoz....biz anlarız anca halimizden :roflol:

valla yatmaktan öle sıkıldımki anlatamamm çok sıkıcı garibim eşimde beceremesede yemekle uğraşıo insan bi garip hissediyo böle olunca az kaldı az daha sabır cuma 35 haftalık olacağız haftaya 36 ondan sonra sorun yok az kaldıııı..............

kızlar çatı muaynesini sormuşsunuz evet eğer sıkarsanız çok acıyor kasarsanız kendinizi ama ilkininde çok kastım çok acıdı ama artık daha rahat oluyorm ve acımıyo

bu ne listesi yusem ya.......

bende kasılma var şeker...kardeşime ilaç getir dedim
o da Dr arkadaşına gitmiş
yazmayim de gece gel muayene edip bebişi göreyim dedi dr..

bende hazır teyzenin arkadaşı dr bulmuşken(gece kalabalık yokken) aklımda ne varsa sorayım diye liste yaptım
bu oğlan bunak etti..herbişeyi unutuyorum..hele onu görünce

anladım yuse,
hiç sağlık ocağına gitmediğim için sanırım kaçırdım..
neyse sağlık olsun...
eskiden evde doğum olurmuş
paslı makasla!!!!! göbek kesilirmiş
tetanoz riskine karşı aşı oluyoruz..
olmaz ama...nolur nolmaz evde yada dağda doğurursak diye sadece bir tedbir

Sen yinede bi git

ben geldim bu arada ben tetonoz asisi olmadim yapmadilar daha dogrusu :)
saclarimi kurutuyim kendime bu gunde baktim gobegimde gogsumde hci catlak yok aman nazar degmesin ins olmaz gunde uc kere kremleniyorum gerci ne kadar yarari oluyor bilmiyorum ama henuz tik yok :)

benide sağlık ocağından arıyorlar ama bir türlü gidemedim tahlil yapıyorlar ertesi gün yeniden gel diyorlar işkence

Hiç sorma
ben yürüyüş niyetine gidiyorum neyseki..halim yok çıkamaz oldum...10 gündür tahlili erteliyorum klava:
Bide başka yere kayıtlıyım...dr kızkardeşimin ark diye oraya kaydoldum...

Neyseki senin evin hastaneye(MARSA) yakın...

Benim gögsüm çatlamaz ...çünküüüüüüüüüüü ortada gögüs falan yok kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şey Aşşada neler oluyo bilemiyorum ama ....Eşime diyorum aşşada neler oluyosa rapor versin bana... :roflol: Ayna olmasa göremicem kendimii

kızlar çatı muaynesini sormuşsunuz evet eğer sıkarsanız çok acıyor kasarsanız kendinizi ama ilkininde çok kastım çok acıdı ama artık daha rahat oluyorm ve acımıyo

bir kaç saat senden mesaj görmeyince doğuma mı gitti acaba diye düşünüyorum
neyse ki az kalmış. sık dişini. rahat ol.

bir de senden rica şu çatı muayenesini azcık daha detaylı anlat. ben ne için yapıldığını bile bilmiyorum. bir de ne zaman yapılıyor? alttan bakılma dedikleri bu mu?

ben aynayla goremiyorum asagimi ya ya benim ayna kullanma becerim yok yada gogsum gobegim buyuk benim goguslerim buyuk ama daha catlamadi tanesi 1 kg civari var galiba

ben aynayla goremiyorum asagimi ya ya benim ayna kullanma becerim yok yada gogsum gobegim buyuk benim goguslerim buyuk ama daha catlamadi tanesi 1 kg civari var galiba

senin maaşallahın var zaten her yerin taş gibialkisalkisalkis
benim de göbeğim çatlamadı. ama badem yağından tüylerim arttı sanki. tüy problem değil umarım daha da çatlamaz

senin maaşallahın var zaten her yerin taş gibialkisalkisalkis
benim de göbeğim çatlamadı. ama badem yağından tüylerim arttı sanki. tüy problem değil umarım daha da çatlamaz

keske gogosuelrim daha ufak olsaydi daha iyi olurdu canim ya buyuk buyuk goze batiyo inek gibi hissediyorum kendimi birazda boyum olsaydi 1.70-1.80 hadi neyse dicem

daha catlamadim eski kalcamda yanimda iki uc catlak var bakalim onarabilirsem zor ihtimal onaricam onalrida yeni hic bri sey yok yani bunun estetigi falanda yokki git degistir ben burnumun ucunu kaldirtmak istiyorum gidersin bir gudne yaptirirsin catlak ugras dur gecmiyorda lanet sey olursada artik yapcak sey yok ins olmaz ama :)

Kuzucuklarım iyi akşamlar nasıl keyifler ..
artemisiaa'm nasıl gidiyor fontriel :)))))))))))))

iyisin iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…