kizlar bakiyorumda soyle 1saatlik uyku uyumak isteyen yok
aa eylul annalari mecbur uyumalisiniz yada uzanmalisniz ben uzanarak yaziyorum ama gozelrimi begnimi dinlendirmem lazim banamusade 3saate bir 1saat dinleniyorum tavsiye ederim cunki bebek uyumali begnimizde dinlenmeliki vucuta sindirim kolaylassin, hadi sizde dinlenin birazcik kizlar,
BANA SAKIN KIZMAYIN AKIL VERMEK DEIL DOKTORLARIN UYARDIGINI DIYORUM VE INTERNETTE TASVIK EDER OZELLIKLE BU AY DINLENMELIYIZ DOGUMA KADAR;
ilerleyen saatlerde gorusmek uzere,,esen kalin
ben de tetanoz aşısını sorayım ya
artık geç ama..
ne ben sordum ne doktorlar söyledi offff
ben de dün unuttum sorucaklarımın çoğunu
Zaten dr söylemiyorki hera
sen kaydoluyosun s.ocağına onlar haber veriyo
hastane dr alakası yok bu durumun
bu ne listesi yusem ya.......
eskiden evde doğum olurmuşanladım yuse,
hiç sağlık ocağına gitmediğim için sanırım kaçırdım..
neyse sağlık olsun...
eskiden evde doğum olurmuş
paslı makasla!!!!! göbek kesilirmiş
tetanoz riskine karşı aşı oluyoruz..
olmaz ama...nolur nolmaz evde yada dağda doğurursak diye sadece bir tedbir
Sen yinede bi git
benide sağlık ocağından arıyorlar ama bir türlü gidemedim tahlil yapıyorlar ertesi gün yeniden gel diyorlar işkenceZaten dr söylemiyorki hera
sen kaydoluyosun s.ocağına onlar haber veriyo
hastane dr alakası yok bu durumun
benide sağlık ocağından arıyorlar ama bir türlü gidemedim tahlil yapıyorlar ertesi gün yeniden gel diyorlar işkence
ben geldim bu arada ben tetonoz asisi olmadim yapmadilar daha dogrusu :)
saclarimi kurutuyim kendime bu gunde baktim gobegimde gogsumde hci catlak yok aman nazar degmesin ins olmaz gunde uc kere kremleniyorum gerci ne kadar yarari oluyor bilmiyorum ama henuz tik yok :)
kızlar çatı muaynesini sormuşsunuz evet eğer sıkarsanız çok acıyor kasarsanız kendinizi ama ilkininde çok kastım çok acıdı ama artık daha rahat oluyorm ve acımıyo
Benim gögsüm çatlamaz ...çünküüüüüüüüüüü ortada gögüs falan yok kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey Aşşada neler oluyo bilemiyorum ama ....Eşime diyorum aşşada neler oluyosa rapor versin bana... :roflol: Ayna olmasa göremicem kendimii
ben aynayla goremiyorum asagimi ya ya benim ayna kullanma becerim yok yada gogsum gobegim buyuk benim goguslerim buyuk ama daha catlamadi tanesi 1 kg civari var galiba
senin maaşallahın var zaten her yerin taş gibialkisalkisalkis
benim de göbeğim çatlamadı. ama badem yağından tüylerim arttı sanki. tüy problem değil umarım daha da çatlamaz
keske gogosuelrim daha ufak olsaydi daha iyi olurdu canim ya buyuk buyuk goze batiyo inek gibi hissediyorum kendimi birazda boyum olsaydi 1.70-1.80 hadi neyse dicem
daha catlamadim eski kalcamda yanimda iki uc catlak var bakalim onarabilirsem zor ihtimal onaricam onalrida yeni hic bri sey yok yani bunun estetigi falanda yokki git degistir ben burnumun ucunu kaldirtmak istiyorum gidersin bir gudne yaptirirsin catlak ugras dur gecmiyorda lanet sey olursada artik yapcak sey yok ins olmaz ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?