cikolata canim vallahi benim k.validem olaydi asla izin vermezdi:=))
bir gun dedik evi bastan renovirin yapalim tr,deki evi iki katli ya eski tarihi bina ama bakim olsa super yok olmaz kac 37yildir benim bu evde sozum geciyor kimse izin vermem aman akdin acti agzini yumdu gozunu ,halbuki kendi iyiligi icin!!!simdik istiyor ben izin vermiyorum!!!durumumuz yok kocacim olmaz diyorum anliyor anasian gicik oldumu,ama umarumda diel,oyle bagirisini asla unutamam kac yil gecti ustunden,iyi bir insan bak ama cok gorgusuz ccokk,
kısmetcim eşim mayısta askerden geldi biz temmuzdayız 2 aydır ikna etmeye çalışıyoruz :) peder bişi demedide valide olmaz satarım giderim evinize asla gelmem çocuğunuza bakmam vs. bi sürü şey saydı döktü ama noldu, ben aldım kayınpederimi gittim bi çay bahçesine 1 saat konuştum ikna ettim :)) sen bu evin babasısın sen istersen annemede sözünü geçirirsin diye gazada getirdim hihihih :) üzerinden 1 hafta geçti yani dün indik gene konuşalım diye, demekki kayınpederim onu ikna etmiş, direk eşyaları nasıl taşıcaz neyi nereye koycaz bunları konuştuk çok şükür kabullendiler sonunda :) valide diyor eşimle benim için, bunlar sülük gibi istediklerini alana kadar yapışıyorlar hihihihi :lepi:hihoyyyt
cikolata canim ay cimcimeye bakmasallah kizin a yardimci melegin hazir annesi bak :=)) vallahi bebegin dogsun sag salim kesin snein kiz senden once anne olur:=)
benim kiz oyle bebegin elbiselerini ozellikle muzik kutularini cikariyor benim bebegim dedip duruyor cok istiyor dogsun:=)))sancim olsun hemen korkuyor hahah:=)) vallahi kizlar cok seker yaa
kısmetcim eşim mayısta askerden geldi biz temmuzdayız 2 aydır ikna etmeye çalışıyoruz :) peder bişi demedide valide olmaz satarım giderim evinize asla gelmem çocuğunuza bakmam vs. bi sürü şey saydı döktü ama noldu, ben aldım kayınpederimi gittim bi çay bahçesine 1 saat konuştum ikna ettim :)) sen bu evin babasısın sen istersen annemede sözünü geçirirsin diye gazada getirdim hihihih :) üzerinden 1 hafta geçti yani dün indik gene konuşalım diye, demekki kayınpederim onu ikna etmiş, direk eşyaları nasıl taşıcaz neyi nereye koycaz bunları konuştuk çok şükür kabullendiler sonunda :) valide diyor eşimle benim için, bunlar sülük gibi istediklerini alana kadar yapışıyorlar hihihihi :lepi:hihoyyyt
Canım hayırlı olsun gözün aydın istediğin bir şeyi elde etmişsin ne güzel.
Merak ettiğim birşey var neden yer değiştiriyorsunuz onların evin sizinkinden büyük mü?
günaydın kızılcık hoşgeldin canım, bizim evimiz dubleks, üstte biz altta onlar var ama dubleksi böldük iki ayrı daire yaptık, haliyle üst kat daha küçük alt kat geniş, şimdi 3 kişiyiz bebekte gelince 4 olucaz yukarısı 1+1 oraya sığmıcaz o yüzden yer değiştiricez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?