bir kaç saat senden mesaj görmeyince doğuma mı gitti acaba diye düşünüyorum
neyse ki az kalmış. sık dişini. rahat ol.
bir de senden rica şu çatı muayenesini azcık daha detaylı anlat. ben ne için yapıldığını bile bilmiyorum. bir de ne zaman yapılıyor? alttan bakılma dedikleri bu mu?
sagolun kizlar :):)
catal muayenesi sartmi ya korkuyorum acimiyomu gercekten ne kadar sokuyo elini /?
Eliznil Çok sevindim kuzumMaşallah sağlıkla gelsinlerde az kilolu olsunlar sonradan anne sütüyle fazlasıyla bizler kilo aldırırız inşallah..Tekrar kutluyorum ve hayırlı Doğumlar Dİliyorum
ben aynayla goremiyorum asagimi ya ya benim ayna kullanma becerim yok yada gogsum gobegim buyuk benim goguslerim buyuk ama daha catlamadi tanesi 1 kg civari var galiba
canım çatı muayenesi acil durumlarda erken dönemde de yapıldığı gibi 36.haftadan sonrada normal doğum için bakıllıyor çatala yatıp alttan muayene oluyor dr.parmakla kontrol ediyor açılma olup olmadığını ...
Dün kaçırdım bugün veriler ama bende ismini dinlemedim yine...ismini bilsem araştırırdımyuse canim bende turk kanali yok
evde tr,kanali yasakladim esim zaten seyretmez bende hic sevmem ama ara sira oda internetten bakiyorum,benim kizimin almancasi yuksek almanca olsun diye yasakladim:=))
hamilelerle ilgili bir konu mu?
Şikayetin varsa 1ini ben alabilirim kaydirigubbakcemile3
eliznil merhaba arkadasim,
Allahim oncelikle sabir ve saglik versin amin,
gozun aydin 20,de dunyaya kucuk melegin gelecek insallah allahim salikla kucaklamayi nasip etsin,
ALLAHIM IKINIZIDE NAZARLARDAN SAKLASIN
SAOL CANIM;burdada simsikten egitim evriyorlar genelde bebkelr gece uyumuyor ya dogum sonrasi burda onun egitimini simdik veriyorlar ama hep lalalalalaaaaa diyorlar karanlik odada:=) bazen sasiriyorum sok oluyorum oynayan bebek uyuyor hemen bebek psikolojisine super:=)doguma hazirlik aliyorum,Dün kaçırdım bugün veriler ama bende ismini dinlemedim yine...ismini bilsem araştırırdım
Çok uzun anlatmadılar bu sefer
Bi adam varmış bebbekleri susturuyomuş...bebeklerle iletişimi falan anlatacaktı
bebek ağlayınca kulağına şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş diycekmişsin
kundaklamak iyi bi yöntemmiş
aahh saadetcigim ahh aynisi bendede mevcut kafayi yiyorum bazen sigortaya estetik yaptiram diyorum husisi belim agiriyor desem oderler :=)) ama dusunmyuor deilim,bakalim ne olacak,bende 85c kullaniyorum ama suanda 90 genis olsun dedim:=((ayi gibi aynen benim sutaslar ,,keske ya yuse keske oyle bir sey olsa hem ben kurtulurum hemde sen istiyosun ise yarar ergenlik cagimdada sinir olurdum askili giysem laf yerdim yani herkes giyiyo sorun yok ben giyiyorum laf taciz istemiyorum yani normalde 85-90 idi simdi sisti 95 oldu dusun
bak resmime felaketimn boyutunu tajmin et bu gecen sene kardeism cekmisti resmimi simdi ayrica buyukler
http://i1007.hizliresim.com/2010/7/21/3617.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?