2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım çatı muayenesi acil durumlarda erken dönemde de yapıldığı gibi 36.haftadan sonrada normal doğum için bakıllıyor çatala yatıp alttan muayene oluyor dr.parmakla kontrol ediyor açılma olup olmadığını ...

Eliznil Çok sevindim kuzum Maşallah sağlıkla gelsinlerde az kilolu olsunlar sonradan anne sütüyle fazlasıyla bizler kilo aldırırız inşallah..Tekrar kutluyorum ve hayırlı Doğumlar Dİliyorum

sagolun kizlar :):)

catal muayenesi sartmi ya korkuyorum acimiyomu gercekten ne kadar sokuyo elini /?

Sezeryan olacaksan şart değil ama ben ilk 3.5 aylıkken 5 aylıkken oldum 3.5 aylıkken acilde ebe resmen elini Soktu canımı çok yaktı 5 ayllıkken dr.suyummu geliyor diye kontrol etti hiç kasmadsım canımda yanmadı..

iyi aksamlar kizla rbiz geldik:=))) ohh dinlendik sekerleme yaptik ancak geldik,,sizler neler yaptiniz,,

ceylan im canim nasilsin uras im nasil umarim iyisinizdir,

saadet canim hic deme benim sutaslar o bicim kiz am asaka deil bu aralar sanki kuculdu ahhaa:=) neyse suaslarda zaten suanda sut olmaz dogum olsun sut gelir simdik su karisimi birseyler adni unuttum:=)) haahaha

yuse canim bende turk kanali yok
evde tr,kanali yasakladim esim zaten seyretmez bende hic sevmem ama ara sira oda internetten bakiyorum,benim kizimin almancasi yuksek almanca olsun diye yasakladim:=))
hamilelerle ilgili bir konu mu?

ben aynayla goremiyorum asagimi ya ya benim ayna kullanma becerim yok yada gogsum gobegim buyuk benim goguslerim buyuk ama daha catlamadi tanesi 1 kg civari var galiba

Şikayetin varsa 1ini ben alabilirim kaydirigubbakcemile3

ceylan ne guzel mis vallahi burda ister erken ister zamanli dogum fark etmez illeki muayene etmek zorunda, annelik defterimde yazmali tek tek yani su tansion kan o zaten ama ille alttan muayene olmali,sempatiksalakcinni

yuse canim bende turk kanali yok
evde tr,kanali yasakladim esim zaten seyretmez bende hic sevmem ama ara sira oda internetten bakiyorum,benim kizimin almancasi yuksek almanca olsun diye yasakladim:=))
hamilelerle ilgili bir konu mu?
Dün kaçırdım bugün veriler ama bende ismini dinlemedim yine...ismini bilsem araştırırdım
Çok uzun anlatmadılar bu sefer

Bi adam varmış bebbekleri susturuyomuş...bebeklerle iletişimi falan anlatacaktı
bebek ağlayınca kulağına şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş diycekmişsin
kundaklamak iyi bi yöntemmiş

Şikayetin varsa 1ini ben alabilirim kaydirigubbakcemile3

keske ya yuse keske oyle bir sey olsa hem ben kurtulurum hemde sen istiyosun ise yarar ergenlik cagimdada sinir olurdum askili giysem laf yerdim yani herkes giyiyo sorun yok ben giyiyorum laf taciz istemiyorum yani normalde 85-90 idi simdi sisti 95 oldu dusun

eliznil merhaba arkadasim,
Allahim oncelikle sabir ve saglik versin amin,
gozun aydin 20,de dunyaya kucuk melegin gelecek insallah allahim salikla kucaklamayi nasip etsin,
ALLAHIM IKINIZIDE NAZARLARDAN SAKLASIN

SAOL CANIM;burdada simsikten egitim evriyorlar genelde bebkelr gece uyumuyor ya dogum sonrasi burda onun egitimini simdik veriyorlar ama hep lalalalalaaaaa diyorlar karanlik odada:=) bazen sasiriyorum sok oluyorum oynayan bebek uyuyor hemen bebek psikolojisine super:=)doguma hazirlik aliyorum,
benim kiz dogdugunda aksam 23 uyanir sabah 07 uyuyordu ayy cildiriyordum 46gun cektim,sonra duzene girdi,bunda simdikten ogretiyorum cekmeyim diye:=)) kiz dayanamam kesin uyuyan bebegi kaldiririm ben haaha,
ogrenirsen ne olur bizlerlede paylas belki birsey ogrenirim,
aahh saadetcigim ahh aynisi bendede mevcut kafayi yiyorum bazen sigortaya estetik yaptiram diyorum husisi belim agiriyor desem oderler :=)) ama dusunmyuor deilim,bakalim ne olacak,bende 85c kullaniyorum ama suanda 90 genis olsun dedim:=((ayi gibi aynen benim sutaslar ,,
kocalarim memnun ama ben deil,geceleri benim gunduzleri oglusumun diyor hahaah:=)) sapik kocam ahahhahakaydirigubbakcemile3

bak resmime felaketimn boyutunu tajmin et bu gecen sene kardeism cekmisti resmimi simdi ayrica buyukler

http://i1007.hizliresim.com/2010/7/21/3617.jpg

masallahhhhhhbu ne guzellik bacim,,dikkat et kacirmasinlar:=))
sende amma abartin saadet ha gorende cok cirkin sannedecek bence cok abartiyorsun super fizikte super daha en istiyorsun canim ayy nazarlardan saklasin allahim,ALLAH SAGLIK VERSIN GERISI BOSVER

cok guldum kismetcigim ya kocam memmun bebek memmun ben degilim demis :):)
bende aynen ufak olsun ama cokta degil kardeismki tam istedigim boyutta benimki buyuk anneme diyorumki ne yaptin bana hormonumu fazl akacirdin ne oldu :):) yok estetik olmam gogus icin ne yapiyorum toparlayici sutyen kullaniyorum estetik burnumu yapotiricam bebek gelsin turkiyede doktor buldum fiyatida uygun herkes sakin dokunma diyo aslinda yok sorun burnumda olsa bu kadar beklemezdimz atena ama ben artistik kalkik burun sveiyorum benimki duz oliyim aklimdan ciksin :) ins pisman olmam ..

saadet sana sutaslarla ilgili yazdim ya haahaaha
oraya kocalrim yazmisim hahahahahaha masallah bana hahaha
KOCAM memnun gunduz oglusumun gece benim diyor sapik kocam diye yaazcaktim ama
kocalarim yazmisim ahahhahaha:=))) kelimeye bak ay cok guldum kendime,,aksam aksam,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…