bugün yerleri siliyim derken ayağım kaydı yere yapıştım.Daha doğrusu bacaklarım ayrıldı popomu da biyerlere çarptım, Gerçi çok şiddetli bi düşme değildi ama belim falan ağrıyo şimdi, annem çok korktu ya panikten evde beni bulamadı
bugün yerleri siliyim derken ayağım kaydı yere yapıştım.Daha doğrusu bacaklarım ayrıldı popomu da biyerlere çarptım, Gerçi çok şiddetli bi düşme değildi ama belim falan ağrıyo şimdi, annem çok korktu ya panikten evde beni bulamadı
Evet canım şehir merkezinde yaşıyorum.
Aile hekimliği burayada geldi tahminimce ama dediğim gibi gitmedim bir daha.
Aman kalp atışı dinlemek eksik kalsın,çünkü manyak hemşire okadar çok bastırdı ki önce eliyle muayene etti o ayrı bi dert sonra o aletlede bebeğin kalbini arıyorum diye çok bastır yaa.İki gün karnım ağrıdı resmen.Ayrca kan idrar tahlili falanda istemedi benden.
Zaten düzenli dokotor kontrolündeyim ayda bir sağlık ocağına gideceğime doktora gidiyorum.
Tabi yine söylüyorum bu benim tercihim doğrusu budur diyemem.
a.s.canim gecmisi soyle bir okudum hem guldum hem hafif duygulandim cok tesekkur ederim beni marak ettinizi biliyorum,baya okudum ama baktim stres girecem hemen sayfalari kapattim,dostluk kotu gunde derler cok dogru sen daha tum dostlar bruda yazmis hepiniz saolun,ALLAH HEPINIZDEN RZI OLSUN;a.s.kimse kalmadi bende cikiyim bari kismet nerde ya onu ozledim yok yine
Saadet % 51 kızın oluyomuş... bayanssulusmile
Hayırlı olsun öğrenmişsin ..Kimseye söz verme Oğluma alcam
Merhaba arkadaşım bende Ekim başı annesiyim vaktinde gelirse arada burayada bakıyorum yazını gördüm dikkatimi çekti..
Bendede 2 damarda kan akımı yavaşlığı var doktorlar pek önemsemiyor ne zaman gitsem 3 hafta sonraya gün atıyorlar ama benim bebeğim sattan 7 gün geri düştü bende tıp fakültesine randevu aldım yarına inşallah ilgilenirlerde çünkü gelişimi durur ve 2 haftayı geçerse fark bebeğin hemen alınması gerekiyormuş..Haftalık takip çok iyi olmuş..
Butter ben sadece fairy ve prima anketlerini doldurdum
üstelik prima anketini doğru düzgün dolmdurmamıştım bile...yinede ikiside ürün yollamış
Başka anket doldurmadım
En sağda anket bölümü var...orayı dün gördüm...onlarıda doldurursam bişiler gelir belki....demek sen doldurmuşsun ki eski diyosun
LILA canim gunaydin gecmis olsun amin stress yapma arkadasim
zaten az kaldi korkulacak bir durumda dielmis hemrüzgarimi her hafta gorursun
Allaha emanetsiniz canim,
kizlar denizim hafif oynar gibi oldu:=)) ses bir iki diyor aama soyle sert bir depiklesede icim rahatlasa:=))yok ya oglusum annesini korkutuyor ama sprizlerde yapiyor,
saadet cigimin:ecrin_bebek: kizini duydu kesin ondan heyecanladi benim oglusum delikafaduldenkaydirigubbakcemile3oglusum heyecan yapma bak dunur adayimizda var:=))biz kaciririz sen endiselenme oglusumkaydirigubbakcemile3
amin canim,,:Saruboceq:canımsın yaaa opuyorumnanaktan
geçmişi okuyodum tatlım görmemişim yazını...
bende ona seviniyorum kısmetim artık herhafta gideceğim nasipse.
ayy sağlıkla kavuşalım miniklerimize başka bişiy istemiyorm valla...
kısmetim canım artık yerleri daralmışya hani onun için hareketleride yavaşlıyomuş bebeklerimizin.
Denizim gayet iyi bak göreceksin.
panik yapıyorsun sen annesi o gayet iyi maşallah
bende sabahın 5inde uyandım kk olmasa nasıl vakit geçecek yaa...
şimdi gidip biraz yatayım uykum geldi :)
gunaydin caanim Allahim mutlulugunu her daim etsin amin,günaydınnnnn
bugün çokk mutluyum kızlar
dün akşam eşimin ailesi ile konuştuk, sonunda razı oldular biz onların dairesine taşıncaz onlarda bizim daireye :teytey: bizim daire 1+1 onlarınki 2+1 ve daha güzel :))) şimdi bir odayı kızımın odası yapıcaz birine biz ve paşamız diğeride salon olacak inşallah,
bu hafta sonu taşınıyoruz, çok yorulcam ama olsun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?