2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok geçmiş olsun
aman dikkat et

ayy canım diikkat et yaa bişiy yoktur inşllh popo üstü düşmüşsün

Canım çok geçmiş olsun,Allah korumuş.

iyi aksamlar kizlar biz geldik ,,balkonu yikadik soguk bir dus aldim ohh kendime geldim bir topige gireyim dedim fazla ilerlememis sakinlesmis baya,

AYSE 20 canim gun boyu baktim yoktun ben cikmisim sen bu arada girmisin ya ben seninle nezaman denk gelcem allahim saglik versin ,,

KIZILCIK canim ayy ne salak hemsireymis o oyle terbiyeisz kadin ne hakla acitir,inanamiyorum ya,
burda hemsire dedin mi herseyle ilgileniyor masaj yikama yatagin temizliginden tut herseye,birde guler yuzluler mumkunumu var asik surat olsunda oyle davransin ,,ck uzuldum ama cimcimemin mecbur ctgt ynai kalb atislarini dinlemen lazim,son ay dopler dinlemelisin,baska bir yer baksan uzuldum o hemsire yanimda olsa gozunu patlatmistim,gecmis olsun

merhaba canim cok gecmis olsun aman dikkat lmaz:
zaten basimiza ne gelrise bu titiz olmamizdan geliyor aylar once bend emutfakta kaymistim hemen dr,gitlmaz:im iyi bir kontrolden sonra birsey yok dedi cok sukur, ucuz attlatmisin canim,
boshayallersmile

kimsecikler yok:=)) bende kacayim barem:=)) uyumasam girerim yine soyle bir goz atarim,kocisimde yok bu gece:=)) aman gittsin uzun zaman gelen giden malum,eksik olmadi saolsunlar ,simdik ylaniz kalmam iyi toparlanmam adina,

Ben ülke genelinde var sanıyordum...demek sadece adanada var!!
Afşinde otururken hemşire eve gelip hatrımı sorar ölçümlerimi yapardı
Burdada gitmesem arıyolar...gün veriyolar gel diye

Zaten özel dra gidiyorum..ama devlet ek olarak gebeleri sağlık ocaklarına takip ettiriyo
İyide oluyo...Çok duyuyoz 3 günlük bebek bilmem ne halde bulundu gibi haberleri...(Allah korusun..)

Off yaa...,Allah korusun..dikkat edin azcık...İnş bebişin iyidir...Geçmiş olsun

Günaydin kizlarr cok erkenciyim bugun hemen hemen hic uyumadim,yani uyudumda azicik uyudum nedense uykum kacti,gece deniz hareket etmedi az oynadi bende stressten hemen uyandi simdikte oynamadi ne yaptimsa merak ediyorum boyle devam ederse 2saate hastaneye giderim yada dr,beklerim korkuyorum ama bence ben panik yapiyorum uyuyordur oglusum,,ahh bu erkekklerrrr bir dogsun hayirlisiyla yiyecem bitirecem beni niye korkuttun diye:=))

kimse kalmadi bende cikiyim bari kismet nerde ya onu ozledim yok yine
a.s.canim gecmisi soyle bir okudum hem guldum hem hafif duygulandim cok tesekkur ederim beni marak ettinizi biliyorum,baya okudum ama baktim stres girecem hemen sayfalari kapattim,dostluk kotu gunde derler cok dogru sen daha tum dostlar bruda yazmis hepiniz saolun,ALLAH HEPINIZDEN RZI OLSUN;a.s.
Saadet % 51 kızın oluyomuş... bayanssulusmile
Hayırlı olsun öğrenmişsin ..Kimseye söz verme Oğluma alcam

yaa saadet canim dun meraktan oldum ama ya yazdin gormedim yada unuttun yazmayi,KIZIN:ecrin_bebek: OLUYORMUS CIMCIME HANIM:teytey: ooo damata bulmus,yuse a.s.canim kim bilir bakarsin biz kaciririz :=)) ahhahahahha saadet valalhi ogluusm a kacirsam fena olmaz dunur adaylari tartisiyor hahaah:=))kaydirigubbakcemile3

ayy cok sevindim yaa :ecrin_bebek:cimcime hanim pek nazladi ama gostermis canim cok sevindim yaa hep merak ediyordum iyiki soyle goz attim yoksa ogrenemiyecektim:=)
Allahim saglik versin cimcime hanima:=)) :CüvCüv:

LILA canim gunaydin gecmis olsun amin stress yapma arkadasim
zaten az kaldi korkulacak bir durumda dielmis hem rüzgarimi her hafta gorursun
Allaha emanetsiniz canim,

kizlar denizim hafif oynar gibi oldu:=)) ses bir iki diyor aama soyle sert bir depiklesede icim rahatlasa:=))yok ya oglusum annesini korkutuyor ama sprizlerde yapiyor,

saadet cigimin:ecrin_bebek: kizini duydu kesin ondan heyecanladi benim oglusum delikafaduldenkaydirigubbakcemile3oglusum heyecan yapma bak dunur adayimizda var:=))biz kaciririz sen endiselenme oglusumkaydirigubbakcemile3

işte o yüzden canım takibim haftada bire düşürüldü.
benim bu olay tıp fakültesinde görülmemişti o dönemler bu gibi önemli bir olayı görmek yerine atmasyon bişiy uydurup kalbinde problem olduğu söylendi.
kaldı ki öyle bişiyde çıkmadı ne anomali taramasında ne fetal ekosunda...
oradan başka bir radyoloğa gittik o zaman belli oldu ama denildiği üzre panik yapmamam gerektiği normal olduğu söylendi.
tıpta bunu dile getirdiğimizde panik yaşandı neden daha önce söylemediğimiz vs vs dendi.
takip açısından haftada 1 e indirildi.
bende diyorum zaten son haftalara gelmişiz inşallah herşey yolunda giderde alırız kucağımıza vaktinde...
forumda çok var bizim gibi hamile olup sağlıklı doğum yapanlar.
tıptan randevu alman iyi olmuş görürsün bak senide hemen takibe alacaklar Araştırma hastaneleri olduğu için fazlasıyla ilgililer...
geçmiş olsun sağlıkla kavuşaım inşallah...

ben gideyim soyle birsey atistirip ardindan 1ltr su icip uzanayim bakim deniz iyice oynayacak mi:=)) iste analik bu gunlerde basliyor ,,ALLAHIM HEPIMIZE SAGLIKLI VE HAYIRLI EVLAT NASIP EYLESIN AMIN;

oww denedim biliyorumdanmı bahsediyorsun yusem :)
benim yıllardır üye olduğum yer ve gerçekten güzel ben bu zamana kadar çok kazandım ordan ilk önce 450 tl lik braun el blander seti kazandım ariel hakkında deneyim yazıp kazanmıştım.
sonra deterjanlar vs. en son fairy ve bebek bezi geldi geçen günde baktım koca bir kutu içinde bir çuval dolusu orkid ped :roflol:
arkadaşlarıma önermiştim kazanmışım.
hatta resmi olacaktı ekliyim ben...

LILA canim gunaydin gecmis olsun amin stress yapma arkadasim
zaten az kaldi korkulacak bir durumda dielmis hem rüzgarimi her hafta gorursun
Allaha emanetsiniz canim,

canımsın yaaa opuyorumnanaktan
geçmişi okuyodum tatlım görmemişim yazını...
bende ona seviniyorum kısmetim artık herhafta gideceğim nasipse.
ayy sağlıkla kavuşalım miniklerimize başka bişiy istemiyorm valla...

kısmetim canım artık yerleri daralmışya hani onun için hareketleride yavaşlıyomuş bebeklerimizin.
Denizim gayet iyi bak göreceksin.
panik yapıyorsun sen annesi o gayet iyi maşallah

bende sabahın 5inde uyandım kk olmasa nasıl vakit geçecek yaa...
şimdi gidip biraz yatayım uykum geldi :)

günaydınnnnn

bugün çokk mutluyum kızlar

dün akşam eşimin ailesi ile konuştuk, sonunda razı oldular biz onların dairesine taşıncaz onlarda bizim daireye :teytey: bizim daire 1+1 onlarınki 2+1 ve daha güzel :))) şimdi bir odayı kızımın odası yapıcaz birine biz ve paşamız diğeride salon olacak inşallah,

bu hafta sonu taşınıyoruz, çok yorulcam ama olsun :)))

amin canim,,:Saruboceq:

lilaa.s. canim aynen oyle oynuyor ama ben baya karnimi toparladim baktim karnim sag sol gitti geldi:hulya:ya biliyorum yerin daraldini ama insan panikliyor ,Allah razi olsun boyle yazmisin ya moral iste vallahi burda destekleme super :enbuyukkk:

gunaydin caanim Allahim mutlulugunu her daim etsin amin,
canim ohh masallahhdur kararlarindan vaz gecmesinlerde yorguluk aman agir is yapma enistemiz yapsin sen dinlen:=))vallahi sevindim senin adina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…