2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynen bende hiç kalabalığa girmek istemıyorum..kimseyle sohbet edecek halim yok evimde de istemıyorum ama bu ara gelen geleene ..çünkü onlarla oturacak halim yok
bi h.sonum var zaten ..dinleneyim dıyorum yemek te yıyemıyorum hep çorba çorba..... bıde mıllete yemek yapmak yoruyor....
huysulaşıyoruz galiba bebişlerden inş.kısa zamanda gecer.

galiba akşaöma doğru çoğalan mıde bulantısı sıkıntısı çoğumuzda mevcut... :))) geçecek inşallah..

kızlar cinsiyet tahmini yapıyormusunuz malum az bir zaman kala yaklaşık olarak bebeklerin cinsiyetlerı belli olacak %100 değilmiş 4 .aya kadar....
şahsen benım içime erkek doğuyor.... sizler ne hissediyorsunuz?

benim de icime erkek doguyor..bide su halk soylentilerine gore de (mide bulantim cok degildi, cildim guzellesyo gibi falan) erkk gibi bakalim hayirlisi olsun! ama ben 20ci haftadan sonra kesin olunca cinsiyetine bakacam diye dusunuyorum..

benim de icime erkek doguyor..bide su halk soylentilerine gore de (mide bulantim cok degildi, cildim guzellesyo gibi falan) erkk gibi bakalim hayirlisi olsun! ama ben 20ci haftadan sonra kesin olunca cinsiyetine bakacam diye dusunuyorum..

benim içime doğan bişi yok. ama çin takvimine göre falan erkek çıkıyor. ne olursa hayırlısı olsun inaşşah:ecrin_bebek:

Yaa kızlar benim acaip gazım var.. afedersiniz sürekli geğiriyorum...
İşyerinde çok sinir bozucu bir durum....
neden olabilir, nasıl geçer bilemiyorum... 1 haftadır böyleyim....

erkek diye düşünmemem sabep bende halk söylentilerinden yola gidiyorum,, canım ekşi ve tuzlu istiyor tatlı olan herşey zaman zaman mıdemı bulandırıyor....

bunu daha öncede yazmıştım, erkek bebekte anne daha aktif olurmuş , kızda daha ağırlaşır ,uykusu basar ve tembel olurmuş.... ben Allaha çok şükür çok sıkıntı yaşamıyorum en azında işime gidip gelebiliyorum...ki en önemlisi şu aşamada bu benım için...
erkek kız hiç farketmez sağlıklı olsun yeterlii....

Yaa kızlar benim acaip gazım var.. afedersiniz sürekli geğiriyorum...
İşyerinde çok sinir bozucu bir durum....
neden olabilir, nasıl geçer bilemiyorum... 1 haftadır böyleyim....

benimde var karnım şişiyor wc gidiom gelıom , sonra da soda içmiş gibi olyorum ama çok sık değil ve aşırı eğil küçük küçük. ama önceden böle bişi yokdu zaten. Ben normalde sakızı fazla çiğnemem ama şimdi ağzımda sürekli sakız var iyi geliyor tavsiye ederim.
İğrenç bişi olduk ya ohaoldumsmile

kızlar agzınızda metal bı tat ve tukruk bırıkıomu bnm acaip oluoo ve yutamıorum mıdem bulanıo hep tkurmek zorunda klıormm ve ınanılmaz mıdm bulanıo yedıklerımı hep cıkarıorummm

kızlar agzınızda metal bı tat ve tukruk bırıkıomu bnm acaip oluoo ve yutamıorum mıdem bulanıo hep tkurmek zorunda klıormm ve ınanılmaz mıdm bulanıo yedıklerımı hep cıkarıorummm

arkadaşım bende çok oluyor ,sakız çiğneyerek önlüyorum, gece yatarken bile çiğniyorum öle uyuyorum tavsiye ederim belki senide geçer öyle.

sende hg. pembe50 sende geçkaldın ayolkaydirigubbakcemile5

Meraba herkese, svl sen tam bulantıların had safhada olduğu dönemdesin takviminden anladığım kadarıyla. Hiç merak etme yakında geçecek canım. Fazla ayakta kalmadan atlatmaya bak. Aç kalma ama...

benim sürekli karnım acıkıyor kızlar.

bence karin acikmasi iyi bisey ya. cokacimcoook demek mide bulantin da yanman da yok..
isteigin herseyi istehla yersin.. benim karnim fazla acikmyo istahim pek olmuyo (cok bulanti ve yanma olmamasina ragmen) bazen cok ozliyorum acikmayi ve istahla yemek yemeyi..

arkadaşım bende çok oluyor ,sakız çiğneyerek önlüyorum, gece yatarken bile çiğniyorum öle uyuyorum tavsiye ederim belki senide geçer öyle.

sende hg. pembe50 sende geçkaldın ayolkaydirigubbakcemile5

cnm yenı kalktım sayılır

daha kahvaltı yapmadm 2 elma yedm

halsz halsz okuyrm sızı

cnm yenı kalktım sayılır

daha kahvaltı yapmadm 2 elma yedm

halsz halsz okuyrm sızı

Selam pembiş, ne güzel uykunu almışsın. Ben de okuldan geldim, ne yesem diye düşünüyorum. Okulda yemek konusunda aç kalıyom resmen. Sabah erken gittiğim için kahvaltı yapmamış oluyorum, gidince de kantinin eski çayı kuru poaça falan. Uff bıktım valla. Evde de yalnız olunca iyice yemeden kesiliyorum. Napmalı kızlar yaa, iyi beslenemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…