benimde öğlen ve akşam başlıor canım. aynı dediklerin var. ilk zamanlar çok huysuzdum eşim omzuma değse sıkıntı basıyodu. ama yavaş yavaş azalıyor.aile toplantılarında hiç konuşmak içimden gelmio halsizlik olduğu içinmi bilmem.şutarafagitti
kızlar cinsiyet tahmini yapıyormusunuz malum az bir zaman kala yaklaşık olarak bebeklerin cinsiyetlerı belli olacak %100 değilmiş 4 .aya kadar....
şahsen benım içime erkek doğuyor.... sizler ne hissediyorsunuz?
benim de icime erkek doguyor..bide su halk soylentilerine gore de (mide bulantim cok degildi, cildim guzellesyo gibi falan) erkk gibi bakalim hayirlisi olsun! ama ben 20ci haftadan sonra kesin olunca cinsiyetine bakacam diye dusunuyorum..
benim de icime erkek doguyor..bide su halk soylentilerine gore de (mide bulantim cok degildi, cildim guzellesyo gibi falan) erkk gibi bakalim hayirlisi olsun! ama ben 20ci haftadan sonra kesin olunca cinsiyetine bakacam diye dusunuyorum..
Yaa kızlar benim acaip gazım var.. afedersiniz sürekli geğiriyorum...
İşyerinde çok sinir bozucu bir durum....
neden olabilir, nasıl geçer bilemiyorum... 1 haftadır böyleyim....
merhaba hanımlar nasılsınız
kızlar agzınızda metal bı tat ve tukruk bırıkıomu bnm acaip oluoo ve yutamıorum mıdem bulanıo hep tkurmek zorunda klıormm ve ınanılmaz mıdm bulanıo yedıklerımı hep cıkarıorummm
kızlar agzınızda metal bı tat ve tukruk bırıkıomu bnm acaip oluoo ve yutamıorum mıdem bulanıo hep tkurmek zorunda klıormm ve ınanılmaz mıdm bulanıo yedıklerımı hep cıkarıorummm
benim sürekli karnım acıkıyor kızlar.
arkadaşım bende çok oluyor ,sakız çiğneyerek önlüyorum, gece yatarken bile çiğniyorum öle uyuyorum tavsiye ederim belki senide geçer öyle.
sende hg. pembe50 sende geçkaldın ayolkaydirigubbakcemile5
cnm yenı kalktım sayılır
daha kahvaltı yapmadm 2 elma yedm
halsz halsz okuyrm sızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?