2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın güzel anneler, dün bugün çok yoğunum... pek katılamayacağım sohbetinize sanırım... öpüyorum hepinizi....

benim haftanı 4-5 günü günde 1-2 kez dönüyor ayağa kalkamamıyorum sızıp uyuyorum bazen inş bir sorun yoktur zaten başkada önemli bir şikayetim yok progestan yapıyor olabilir diye düşünüyorum ama bilmiyorum

carsamba doktora gidecektim ama persembeye almam gerekti. 2 gün daha bekleyecem bebegimi görmek için

Günaydınnnn Kızlarrrr,

Nasılsın bakim ?

Benim yine uykum var ya offf offf Akşamda eskisi gibi geç te yatmıyorum ne olacak bu halim bilmiyorum boshayallersmile

dün akşam eve dönerken, metrobüste cok fena oldum ve birazcık çıkardım.... ilk defa böyle oldum yaa..
ayaktaydım adamın birini kaldırıp oturdum ama yaklaşık 20 sn sonra Allahtan çantamda ilaç torbam kalmıştı onun içine yoksa çantama gelecekti....
herkesin sabah sıkıntısı olur benimkide akşam oluyor,,, bide kalabalık ortamlarda çok sıkılıyorum kaç kere büyük aile toplantılarında odalara kaçıp uzanmak zorunda kaldım..... eşime diyorum bu bebiş kalabalığı hiç sevmeyecek ....
mide yanması ve boğaz yanması yaşıyorum boğazım yanınca otomatıkman mıdem de bulanıyor....

kızlar cinsiyet tahmini yapıyormusunuz malum az bir zaman kala yaklaşık olarak bebeklerin cinsiyetlerı belli olacak %100 değilmiş 4 .aya kadar....
şahsen benım içime erkek doğuyor.... sizler ne hissediyorsunuz?

CANIMCIM HİÇ SORMA YAA BENİMDE GECELERİ OLUYO 10,30-11,00 GİBİ Bİ BAŞLIO ARA ARA SABAHA KADAR BULANIYO

kızlar cinsiyet tahmini yapıyormusunuz malum az bir zaman kala yaklaşık olarak bebeklerin cinsiyetlerı belli olacak %100 değilmiş 4 .aya kadar....
şahsen benım içime erkek doğuyor.... sizler ne hissediyorsunuz?

BEN ŞAHSEN HİÇ DÜŞÜNEMİORUM HİSSEDEMİORUM ŞUAN
ÖNCEDEN HEP Bİ KIZIM OLSUN DERDİM ŞİMDİ ALLAHIM SAĞLIKLI VERSİN DİORUM
TAHMİN EDEMİORUM AMA ETRAFIM DOLU TAHMİN EDENLERLE HERKES BİŞİ DİYOO kafamçokkarıştı

hayır akşam olması bişi değil...asıl eşimle hiç ilgilenemiyorum :)) 7.ocakta öğrendık o günden beri köşe bucak kaçıyorum.,tık yok ... bu forumda tek kaldım galıba ...hamile olup kocasından kaçan herkes bu problemi aştı :)))

kızlar dün anne bebek dergisi aldım. 2010 alısveris rehberi vermiş. sizde alın güzel seyler var. belki persembe cinsiyet belli olur o zaman alısverise baslıcamm :)

benimde öğlen ve akşam başlıor canım. aynı dediklerin var. ilk zamanlar çok huysuzdum eşim omzuma değse sıkıntı basıyodu. ama yavaş yavaş azalıyor.aile toplantılarında hiç konuşmak içimden gelmio halsizlik olduğu içinmi bilmem.şutarafagitti

ayyy benim de aksam oluyor, bide burnum tikanikken acayip midem bulanyo nedense.. mide yanmasi da var ama yavas yavas gecyo galiba cok sukur! :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…