Günaydın güzel anneler, dün bugün çok yoğunum... pek katılamayacağım sohbetinize sanırım... öpüyorum hepinizi....
gÜnaydın gÜzel anneler
gÜnaydın gÜzel anneler
günaydın kızlar ben de geldim.
dün akşam eve dönerken, metrobüste cok fena oldum ve birazcık çıkardım.... ilk defa böyle oldum yaa..
ayaktaydım adamın birini kaldırıp oturdum ama yaklaşık 20 sn sonra Allahtan çantamda ilaç torbam kalmıştı onun içine yoksa çantama gelecekti....
herkesin sabah sıkıntısı olur benimkide akşam oluyor,,, bide kalabalık ortamlarda çok sıkılıyorum kaç kere büyük aile toplantılarında odalara kaçıp uzanmak zorunda kaldım..... eşime diyorum bu bebiş kalabalığı hiç sevmeyecek ....
mide yanması ve boğaz yanması yaşıyorum boğazım yanınca otomatıkman mıdem de bulanıyor....
kızlar cinsiyet tahmini yapıyormusunuz malum az bir zaman kala yaklaşık olarak bebeklerin cinsiyetlerı belli olacak %100 değilmiş 4 .aya kadar....
şahsen benım içime erkek doğuyor.... sizler ne hissediyorsunuz?
CANIMCIM HİÇ SORMA YAA BENİMDE GECELERİ OLUYO 10,30-11,00 GİBİ Bİ BAŞLIO ARA ARA SABAHA KADAR BULANIYO
BEN ŞAHSEN HİÇ DÜŞÜNEMİORUM HİSSEDEMİORUM ŞUAN
ÖNCEDEN HEP Bİ KIZIM OLSUN DERDİM ŞİMDİ ALLAHIM SAĞLIKLI VERSİN DİORUM
TAHMİN EDEMİORUM AMA ETRAFIM DOLU TAHMİN EDENLERLE HERKES BİŞİ DİYOO kafamçokkarıştı
dün akşam eve dönerken, metrobüste cok fena oldum ve birazcık çıkardım.... ilk defa böyle oldum yaa..
ayaktaydım adamın birini kaldırıp oturdum ama yaklaşık 20 sn sonra Allahtan çantamda ilaç torbam kalmıştı onun içine yoksa çantama gelecekti....
herkesin sabah sıkıntısı olur benimkide akşam oluyor,,, bide kalabalık ortamlarda çok sıkılıyorum kaç kere büyük aile toplantılarında odalara kaçıp uzanmak zorunda kaldım..... eşime diyorum bu bebiş kalabalığı hiç sevmeyecek ....
mide yanması ve boğaz yanması yaşıyorum boğazım yanınca otomatıkman mıdem de bulanıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?