2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar günaydınlar doğuran yok dimi kaydirigubbakcemile3
Çikolatam çok sevindim elde etmişsin istediğini hayırlı olsun şimdiden

Mopsy'm sorma ağustos 20 gibi doğurmaya başlıyoruz allah hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin özellikle şekeri olanların allah yardımcısı olsun..Zaman yaklaştıkça endişelerim artıyor

Mopsy'm sorma ağustos 20 gibi doğurmaya başlıyoruz allah hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin özellikle şekeri olanların allah yardımcısı olsun..Zaman yaklaştıkça endişelerim artıyor

Amin canım,Allah yardımcımız olsun.
Artık bizden önce doğuranlar tecrübelerini paylaşacaklardır umarım tabi kendilerini iyi hissettikleri zaman.
Ben en son doğuracaklardan biriyim maalesef yaaa ((

dun doktora gıttım yıne..biraz salladı bu sefer... ama bebeğimin profılden resmını verdı ...çok tatlı geldı gözume bu defa ..yanakları falan şişko elleri başında ..ters durmuş yatıyor.... tam 32.haftalığız 2100 gr. 44 cm cıktı ....yıne.. bu sefeer randevumuzu 3 hafta sonraya verdı bundan sonra her gıttiğimde NTS ye gırecekmışız..
kasılma denılen şeyde ...arada karnımızın bir tarafı taş gibi kesilirse ve içten biri çimdik atar gibi olursa buymuş..yani yalancı sancı denılen olaymış... hani Braxton Hicks denılen olay... bende bunu bebeğimin bi köşeye gıdıp büzüşmesi sanıyordum... ve hatta poposu dıye sevıyorum... aslında hala öyle olduğunu düşünüyorum...
Onun haricinde 32.haftadan sonra çalışmak konusuna pek sıcak bakmıyor ....konforlu gebelık gecırın -rahat edın ayağınızı uzatın dınlenın dıyor aama işte ... bizim için bu şartlar gecerli olmuyor....
37.ye kadar calışırsan ayağında şişer variste olursun erkende doğrurursun deyip durdu....

Aaa onlar kasılmamıymış benimde öyle oluyor ama bende sanıyorum bebeğim karnımın bir köşesine dayanıyor aynen bende elimi üzerine koyuyorum çok sert bir yuvarlak hissediyorum oğlum poposunu dayamış diye seviyorum onu.Birde sanki ara ara beni tırnaklıyor sanıyorum içimde.Demek benimkilerde kasılmaymış.Bunlar normalmiymiş peki çünkü ben 34. haftamdayım.Erken doğum belirtisi falan değil dimi

EVET canım maalesef kasılma belirtisymiş bende hayal kırıklığın auğradım ... bebeğim diye seviyodum aynen... ama korkulacak bır durum yokmuş... rahım 3-5 dk büzüşerek doğuma hazırlanıyormuş. 3.trismerde başlarmış ..normal yanı rahat olabiliriz...

İyi canım yaaa korkulacak bişey yok o zaman.Benim dr 20 gündür izne ayrılmıştı yeni geldi.Cumartesi randevum var bakalım benim yaramaz oğlum neler yapmış büyümüşmü çok merak ediyorum.Birde son haftalardayım o yüzden daha endişeliyim.Benimki daha ters duruyordu doğum şeklini almamıştı.Halada almadı sanırım çünkü karnımda hiç bir değişiklik hissetmiyorum.Seninkini duruşu nasıl

canım sen çalışabilirlik raporumu aldın

gunaydin kizlar naislsiniz ? bu gun doktora gidicem hic canim istemiyo gitmesemmi bile diyorum acikcasi ruyamdada doktor doguma hazirlan dedi zaten eluinde kocaman bir canta gordum korkuyorum bu gunde sol tarafimdan kalktim dun gecede esime kustum tum aksam konusmadim zaten bu gunde huysuzlugum aynen tam gaz devam ediyo :)

maşallahh kuzunaaa bende de çok yoğun oluyoo o kasılmalarr...bakalım haftaya bizxim kontroll ..bende çalışabilir raporu alıcamm.. eee bizde isteriz konforlu hamişlik için dinlenelimm ama olmuyoo işte sonrasında bebişle vakit geçirmek için fazladan bu yüzden kendimizden fedakarlık yapıyoruzz..tabii umarım bebişe zararı olmuyodur...:çok üzgünüm: kim isterkii bu sıcakta işte yapış yapışş kıyafetlerle ayaklarıı şiş oturmayıı dimii aamaaaa ??Çok üzgünüm çoook

günaydın saadetçimmm... ihmal etme bebişi yaa git mutlakaa...ben iple çekiyorum vallaa gidicemmm günüü kaydirigubbakcemile3 olur böleee küslükler gayet normalll psikolojimiz iiicee değişti vallaaa...yerde bi böcükk görsekk aç gezenn oturupp ağlıcass valaaa....
senağlama

merhaba kızlar nasılsınız?

kaç gündür giremedim nasıl gidiyor herkes
iyidir umarım. ben izne çıktım cumadan beri bi kaç özel işim vardı onları hallettim. biraz daha
işim kaldı onlarıda halledim rahatlayacağım ondan sonra uzun uzun burda olucam inşallah. bu arada oğlumun mobilyası yarın gekliyor bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum :) evet kızlar benden haberler bu kadar.
bu arada ayak tabanlarım çok ağrıyor bu normal mi sizde de varmı böyle bir durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…