2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sagol canim dun esim facebook acicakmis acma dedim simdi ne gerek var sonrada deidmki ac bak ben senin naisl fotolarini cekip koyicam ama sakayla soyledim pjamali falan her gun bir poz bakti yuzume iyi o zaman yap boyle bir sey ayrilirim bende senden dedi yani bir an oda boyle sakayla soyler gibi soyledi ben bu lafa bir taktim gece boyu deidmki bebek gelsin bir ay bak turkiyeye donucem isim hazir ben ordaki her seyi teptim geldim donucem sonra bebegide istersen ver istersen al senin olsun birakicam seni ayrilirmis bak kim kimden ayriliyo gor bebek benim ayak bagimmi zannettin sen alirim gerekirse onuda send aha beni tanimamissin dedim dedim konusmadim gece boyu bide beni tanir yani ben bir soz icin cantami hazirlayip havalimanindan abisiyle beni yoldan cevirmisti cok gururlu oldugumu bilir zaten bebek olucak ben ozgurlugumden olucam diye psikolojik sorunlar yasiyorum birde sanki bebek olunca mecburmusum gibi geldi o soz bana iyice dellendim ..

kizlar biz geldik, baya kaynatmissiniz
oznur gunaydin canim

saadet canim bende sbahatan beri evhamlik tuttu gidiyor deniz oynamiyor dedim cocuk oynuyor ama evham iste kafama takildi dr,aradim sonunda saat14,derandevu aldim ay gideyim ctgt(kalb atislari)yarim saat suruyor bruda dinleyim yoksa psikolojik catlarim,oysa cok bilgim var yani normal sicak uyuor yeri daar,aman neyse gidem oglusumuda goreyim,
sende gidiyormusun canim kacta gideceksin?? kiz sabah gecmisi okudum hahaha:=)) cimcimen geliyormus yazdim sanirsam okuyamadin ayy bende dunur adayiyiyim:=))

Canım maşallah bebişine kocaman olmuş sağlıklı olmasına çok sevindim.

oznur canim vallahi bende oyle bir sinir bir bagirti anlatamam bu sabah esim durmus diyorkine sanki bir sen hamilesin haydaaa
burnundan getirdim o kelimeyi :=))ya zaten haftalarim hastanede yatarak gecti yahu burdada kalbi durdumu oynuyormu ne olacak dogum ne zaman normalmi sezeryan mi? psikolojim alt ust,zaten aci yasamisim birde ustune dili on karis,,
aman ALLAHIM HEPIMIZI HAMILELIK DEPRESYONUNDAN KORUSUN AMIN!!!!!!

sagol kismetcigim dunur adayimiz sensen oo verdim bile :)
canim saat 11.30da gidicem yine hava cok soguk usuyorum burda yuriyim bes dakika hastane dedim yine olmadi taksiyle gidicem mecbur hava berbat yuruyus yuruyus diyorlar gelde yuru burda yagmuru sogugu bitmiyorki :) kismet sen bilincli bir annesin hemen evhamlanma bebek iyi merak etme opt canim seni :)

emin ol oda bilinçli söylememiştir... biz hakikaten hassasız şu an ...söyledikleri her kelime batıyooo ...bebişi bi kucağına al bak bırakabiliyomusunnn ? annelik çok farklı bişey yaşıcazz bunuuu..şuan böyle söyleyebilirsin ama bence asla bırakamazsın kuzunuulmaz:

bebek sekerleimle ilgili sorunda devam ediyo burdan para cikisi var banka bizden cikmis diyor turk bankasi para yok diyo deli olucam ya resmen yetismicek bu seker bakinda gorun ..

günaydın kısmetçimm hoşgeldinn...az kaldı yaa bi de lohusalığı atlattıkmıı rahatlarız sanırmmm :))

ben yemeğe çıkıyorum kızlar..bol muhabbetler sizee..görüşürüz... canınızı sıkmayınn üzmeyin bebişleriiiilmaz:

sorma canım bende dün küstüm eşimle zaten normaldede alıngan sulu gözüm ama hamilelikte sanırım daha çoğaldı ama haksız da değildim :umursamaz:

canim aman dikat et ayagin kaymasin dusmeyesin halmaz:
tesekkur ederim saadet canim ama hastanede oyle seyler soyledilerki korkmamak elde deil:=((((bilmiyorumkismileoysa birseyim yok iyim oynuyorda evham baska brisey deil,
burasi 37derece oluyorum sicaktan ayy dr,nasil giderim bilmiyorum,,

maş canım bebişine haftaya bizde 32 haftaya gireceğiz ve dokyora gideceğiz inş. bizde güzel haberler alırız ben hiç hissetmiyorum nasıl birşey bilmiyorum yada anlamıyorum

dun sinirlendimya karnima icime cektim durdum istemiyorum bebegi dedim oda yazik oynadi durdu icimde :) ama insan ufacik seyde seni birakirim dermi ? cenesini tutamiyo bazen zaten ben de cok alinganim ..

dun sinirlendimya karnima icime cektim durdum istemiyorum bebegi dedim oda yazik oynadi durdu icimde :) ama insan ufacik seyde seni birakirim dermi ? cenesini tutamiyo bazen zaten ben de cok alinganim ..

ay canim yapma bebege yazik:=)) ama enistede azicik anlayisli olsun yaa ahh bu erkekler ahhhh:=(((

slm güzel anneler...Biz bugün çok mutluyuz.Babamız geliyor bugün.Bir aylık hasretimiz bitecek inşallah.20 gün kadar bizimle olacak.Akşamı iple çekiyoruz....:kedi: kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

slm güzel anneler...Biz bugün çok mutluyuz.Babamız geliyor bugün.Bir aylık hasretimiz bitecek inşallah.20 gün kadar bizimle olacak.Akşamı iple çekiyoruz....:kedi: kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canim esin baska bir sehirdemi calisiyor yoksa toplantilara mi gidip geliyor ?
gozun aydin canim yeniden ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…