2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim çikom sen nasılsın?
kızlar bebeğimiz doğunca nelerini kontrol ediyolar ilk başta?

bende iyiyim canım yoğun raporlarım var bugün, onları yapıyorum bi yandan
güzel soru :) ben bilmiyorum tek bildiğim topuktan kan alınıyo boyu kilosu ölçülüyo ilk sarılık aşısı yapılıyo birde baş çevresi ölçülüyo ayak ölçüsü vs alınıyo ben bunları biliyorum

aa tanımadığın birine vermek mi?
iyi yapmışsın kaçmakla o zaman,senden günah gitmiştirkaydirigubbakcemile

madem çocuk dr.u odaya geliyor ayaklarını ellerini vücudunu kontrol ediyor ..

bugün istanbul çok sıcak ciddden, yapış yapış nem var havada,
çok bunaldım midem de yanmaya başladı..
ya sabırakannehir

merhaba kızlar nasılsınız bugün doktora kontole giitk artık 15 günde bir gideceğimmm herşey normal görünüyor normal doğum pozisyonu almış 1.800 kg olmuş dpktorum günde 10 defa bebeğini say kıpırdamasını dedi 10u geçince bırak dedi bol bol su içip eve geldiğinde sol yanına 30 dk kadar uzan dedi ......çalışabilir raporu için evrak götürdüm yarın raporumu alacağım 37. haftada da rapor alıp izne çıkacağımmmm......

ne haber kızlar nasılsınız?saat 5 te dr da randevum var kızımı görmeye gidicez babasıyla ama zaman geçmek bilmiyor(

iyiyim çikom sen nasılsın?
kızlar bebeğimiz doğunca nelerini kontrol ediyolar ilk başta?

bildiğim kadarıyla ilk doğduğu an da poposuna kulaklarına damağına kalp atışlarına bakıyorlar daha sonra topuktan kan alıp kan değerlerine bakılıyor ve sarılık aşısı oluyor diye biliyorum ama illada yeni doğan bebekler sarılık oluyorlar

ben geldim doktordan simdi bebek 2 kg olmus doktor bebek iyi dedi yeniden sordum her gittigimde soruyorum cinsiyetini kiz :):) ama ben ogreniyorum babaya soylemedim daha bilmekte istemiyodu zaten ..

Canım maşallah evet hareketlerini saymak gerek bu haftalardan itibaren
bis geldik nabersiniz kızlar çoook sıcak ayrıca bunaltıcı offf bi geçse şu 15 320 gün

canım hoşgeldin nasılsınız sancın ne alemde şekerim valla geceçek buarada bende dr.a gittim 2.222gr olmuş biraz daha alsa erkende doğum olsa sorun teşkil etmez dedi inşallah ..

cikolata ben biliyorum hic iyi huy degil ama huy iste can cikar huy cikamz derlerya annem demistikic anima tak dedin gelme eve boyle yapcaksan her istediginiz oldugunda iyiyim olmadiginda benden kotusu yok gittim arkadasima 10 gun aramadim sonrada aradim her gun geldi agladi sizladi kadin huy iste hala oyleyim esimle oyle soz kavgasi yapmistik ilk geldigimde bavulumu hazirladim zor yakaladi beni havalimaninda bavulda benden buyuk bavulu o cekistiriyo benc ekistiriyorum simdi kiz olucakya bu bebek cok korkuyorum huyu bana benzer diye neler cekicem kim bilir annem bana ettin sende bul demisti birde

doktora sag tarafimdaki batmayi sordum bebek buyuyo organalr sikisiyo agrilarin olucak bu kadar normaldir dedi :):) bu arada kedim gaz kacirdi uffffffff ya cami aciyim feci koktu :)

doktora sag tarafimdaki batmayi sordum bebek buyuyo organalr sikisiyo agrilarin olucak bu kadar normaldir dedi :):) bu arada kedim gaz kacirdi uffffffff ya cami aciyim feci koktu :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ne marifetli kedin var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ceylancım sancılarım var ama napalım bu dönemi böle geçireceğiznlar
kısçem ii olsunda geçer bugünlerde ohoo maşallah iimiş senin oluş biz en son gittiğimizde 2.100grdık dr az daha almalı dedi 2.500 olcaz biz hftaya kadar inşallahhhhhhhhhh

evde kedicikmi var :) dikkat etsen ii olu aslında doktorum bana haile kaldığım ilk gün demişti bundan sonra bikediye dokunma varsa uzaklaştır kakalarındaki bi çeşit hastalık varmış neyse unuttum şimdi ... pekte sevmiyorum zaten kedileri dokunamam ancak uzaktan sen yinede dikkat etsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…