iyiyim çikom sen nasılsın?
kızlar bebeğimiz doğunca nelerini kontrol ediyolar ilk başta?
ben vermeyince kaçtım valla, iyikide kaçmışım, ona kaçmasam tanımadığım bilmediğim birine verecekti beni bu devirde :) aşktan ziyade tercih meselesi, eşimi seçmeseydim o tanımadığım adamla evlenip bi ömürü kendime zindan edemezdim, anne sevgisiyle bu farklı birşey bana göre, neticede tüm aile arkamdaydı herkez annemin yaptığı yanlışın farkındaydı, sende ne güzel anne duası alıyorsundur ne güzel kendi evinde bakıyorsun
ya kızlar gözlerine,kulağına falanda bakıyolarmıdır?
iyiyim çikom sen nasılsın?
kızlar bebeğimiz doğunca nelerini kontrol ediyolar ilk başta?
Canım maşallahmerhaba kızlar nasılsınız bugün doktora kontole giitk artık 15 günde bir gideceğimmm herşey normal görünüyor normal doğum pozisyonu almış 1.800 kg olmuş dpktorum günde 10 defa bebeğini say kıpırdamasını dedi 10u geçince bırak dedi bol bol su içip eve geldiğinde sol yanına 30 dk kadar uzan dedi ......çalışabilir raporu için evrak götürdüm yarın raporumu alacağım 37. haftada da rapor alıp izne çıkacağımmmm......
bis geldik nabersiniz kızlar çoook sıcak ayrıca bunaltıcı offf bi geçse şu 15 320 gün
iyi cesaret valla, ben o kdara inatçı olsam bile, annem git dese bile gidemezdim çünkü annem çok pis pataklardı sanırım :dance: eşimin ailesinin beni istemeye gelceni duyunca, beni evden kovmuştu :) suratımada kıyafetlerimi ve poşetleri fırlattı git dedi, gitmedim yemedi yani :lepi: ama noldu istediler 2 defa ( ilkinde annem kovdu :)
sonra annem 2. de verdi söz takıldı, gene caydı, bende kaçtım :sm_cool:klava:
ne haber kızlar nasılsınız?saat 5 te dr da randevum var kızımı görmeye gidicez babasıyla ama zaman geçmek bilmiyor(
doktora sag tarafimdaki batmayi sordum bebek buyuyo organalr sikisiyo agrilarin olucak bu kadar normaldir dedi :):) bu arada kedim gaz kacirdi uffffffff ya cami aciyim feci koktu :)
doktora sag tarafimdaki batmayi sordum bebek buyuyo organalr sikisiyo agrilarin olucak bu kadar normaldir dedi :):) bu arada kedim gaz kacirdi uffffffff ya cami aciyim feci koktu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?