2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doktora sag tarafimdaki batmayi sordum bebek buyuyo organalr sikisiyo agrilarin olucak bu kadar normaldir dedi :):) bu arada kedim gaz kacirdi uffffffff ya cami aciyim feci koktu :)

yaşlanınca pek gaz çıkarmıyo kediler sanırım..
benimki de yavruyken yapardı artık yapmıyor şükürŞeniz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ne marifetli kedin var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

uff ceylan ya geldi surundu surundu kucagima oturdu gaz cikardi zaten anlamiyorumn tum gun makine gibi ses cikariyolar hele gece allah suratimda falan yuruyorlar hir hir ses bide geldi gaz cikardi esim bunalr sana bebek icin pratik diyo :) zaten hic farklarida yok yemek yiyolar kaka yapiyorlar uyuyolar :)

ben geldim doktordan simdi bebek 2 kg olmus doktor bebek iyi dedi yeniden sordum her gittigimde soruyorum cinsiyetini kiz :):) ama ben ogreniyorum babaya soylemedim daha bilmekte istemiyodu zaten ..

ben söylemeden duramazdım yaa çok sabırlısın maşallah

Aman canım kendine ve kısçene iyi bak dayanın maşallah sizede nstye girdim geçen gün kasılmalarım artış olunca idrar enfeksiyonu hala var o yüzden ama sancı çıkmadı haftaya cuma tekrar gireceğim bakalım hayırlısı Birde şekeri olanlar oğum esnasında solunum zorluğu çekebilirmiş bu aralar ona takıldım ..

toksoplazma o hastalık ama dışarı çıkmayan,fare kuş ve çiğ et yemeyen ev kedilerinde olmuyor...
bana yeditepe üniversitesi doçenti kediden geçmez daha çok iyi yıkanmamış çiğ sebze meyve ve az pişmiş, dışarıda yenen etten geçer dedi. dışarıda çok yemek yeme dedi.
ben de Allahın yarattığı güzelim hayvanlara uzaylı muamelesi yapmıyorum bu nedenle...

Sana iyi hazırlık oluyordur işte :))

canim hamileligin ilk uc ayinda evdeki kedin cif et yerse disarda baska bir kediyle temas ederse evet tokmoplazma diye bir hastalik var ama bus adece hayvanlarda degil pismemis yedigimiz etlerde ve yikanmamis sebzelerdede var yani disarda salata yerken yikanmismi sormuyoruz ama ayni yuksek ihtimal onalrdada var benim kedilerim hep evde ayrica asilari var birde mama disinda hic bir sey yemezler risk tasimiyolar :):) ben cocukllugumdan bu yana hep hayvanlarlka ic ice buyudum annem sevmez ama ben hep sevdim hep kedim falan oldu yani bagisiklik sistemim kuvvetli :)sagol ..

ayyy saadet nasıl duruyosun babasına söylemeden cinsiyetini..
ben çatlardım herhalde-tatlicadiarzu-

kendi ogrenmek istemiyoki supriz olsun diyo zaten banada yasaklamisti onla doktora gitsem soramiyordum sordugumda hemen yok yok doktor soyleme diyodu simdi ben doktora tek gidiyorumda soruyorum allahtan yoksa burda kilerin hepsi tuhaf yani ogrenen bakiuyorum %10 kesim digerleri hic sormuyo doktorda oyle diyo kimse genelde sormaz burda diyo ben merakliyim sen soyle bana dedimde soyledi :):)

kızlar gebelik org ye gore 30 hafta 4 günlük gözüküyorum sat dan ıtıbaren,gebelık haftanıza gıdın dedıgımızde 31.hafta 30+0 ve 30+6 arası dıyor yanı 31 haftalık mı oluyor anlamıyorum doktorumda mesela 30+4 um ya 30 haftalık dıyor,ona göre 32.haftada 37 ye kadar çalısabılır raporu alıcam sonrada gec kalmayalım

yaşlanınca pek gaz çıkarmıyo kediler sanırım..
benimki de yavruyken yapardı artık yapmıyor şükürŞeniz

evet eski kedim hic yapmazdi 3 yasinda falandi gerci cokta yaslid egildi ama bunalr birde iki kardes ev oyun zamani alt ust oluyor temizliyorum arkami bir donuyorum pati izi sonra yoruluyorlar allahtan evde bir ses oluyor bunalr oynarken sanki evde fil besliyoruz :):)

bende önümüzdeki hafta çalışabilir raporumu almaya gidicem ama bana hiç evrak getir falan demediler?

evet çünkü birşey gerekmiyor. sadece 32.haftada hamileliği tespit edilip, çalışmaya devamında bir sakınca yoktur diye bir rapor alıyorsun. muhasebeye fotokopisini veriyorsun. aslı sende kalıyor. hepsi buymuş.

bana ilk trimesterde gittiğim doktor, yurtdışında insanlar sadece 3 kere ultrasona giriyorlar, türk insanı çok meraklı demişti.
sanırım yabancılara has bu meraksızlık, öyle olmalı biraz aslında.çok abarttığım oluyor benim de...

canım sata göre ultrasona göre bazen değişebiliyor bebeğin gelişimi farklı ilerliyor 30+4 31.hafta içindesin deniliyor bazen ama benim dr.umda sata göre konuştğunda bittiğim haftayı söylüyor

bende bugün gittiğimde evrak getirmem gerektiğini öğrendim sanıyordumki doktor hemen çalışabilir diye bi kağıda raporu yazıyor veriyor meğer komisyon karar veriyormuş öğle dedi

ben her gittigimde ultrasona giriyorum bakiyo kafatasini falan olcuyo ama cinsiyetini sordugumda suratima salak salak bakiyo ilks rodugumda kimse sormaz sen niye merak ediyosunki dedi deidmki ya sen soyle merakliyim ben sogru diyosun canim biz merak ediyoruz galiba bunalrda merak yok bizim kadar aman giciklar bunlar :):) ama ben hala pembe bir sey almadim bebegime cunku babasi bilmiyo ne oldugunu dogsun hepsini alicam :)

canım sata göre ultrasona göre bazen değişebiliyor bebeğin gelişimi farklı ilerliyor 30+4 31.hafta içindesin deniliyor bazen ama benim dr.umda sata göre konuştğunda bittiğim haftayı söylüyor

teşekkür ederim canım ultrasona bakmadan bılgısayarda takvımınden kayıtlı olarak soyluyor bakalım haftaya arar sorarım 32.hafta raporu ıcın ne zaman geleyım dıye

bende önümüzdeki hafta çalışabilir raporumu almaya gidicem ama bana hiç evrak getir falan demediler?

evrak getirmiyosunki canım doktoruna gidiyosun ben çalişabilirlik raporu alıcam diosun oda veriyo aldıgın raporu iş yerinin muhasebesine veriyosun o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…