2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gözün aydın :teytey:

canim esin baska bir sehirdemi calisiyor yoksa toplantilara mi gidip geliyor ?
gozun aydin canim yeniden ..

teşekkür ederiz...Saadetcim biz yurt dışına yerleşeceğiz doğumdan sonra.Eşim bir aydır orda.Bende annemlerdeyim doğumu bekliyoruz.Aslında bende gidecektim ama dr um izin vermedi erken doğum tehdidi var diye.Hayırlısı artık

canim cok gecmis olsun simdilik anliyorum senin icin ayrilik zor ama bebekten sonra sende gidicekmissin zaten az kaldi az sabir hem annenlerde dahadarahat edersin keske bende annemlerde olsam cunku esim aksam geliyo ama tum gun evde yanlizim canim sikiliyor sen annenlerde yanliz kalmaktan daha rahat edersin sonrada bebekle gidersiniz esinin yanina hayirli ile canim :):) esin hangi ulkede ? hani yakinsa arada gelir sana ziyaret eder mesela ben ucakla 4 saat turkiye ama almanya benden cok daha yakin turkiyeye almanyada olsam daha sik sik gelirdim annemleri gormeye bir kere lufthansa ile 11 satte ancak gelebilmistim roterdi falan bazen keske almanyada yada turklerin cok oldugu bir yerdeyasasaydim diyorum bazende aman turk yok daha iyi turkun oldugu yerde dedikodu olur sorun olur burasi iyi diyorum hehehe :)

mrb kızlar
ütü yapacam simdi
bu sıcakta da hiç cekilmiyor

canim benim ya bende hic sevmem utuyu hala bekliyorlar bir haftadir yapicam yapicam diyorum bekliyo burdada sicak yok hava soguk yani evdeki tum kaloriferleri actim hala ayaklarim usuyo hamilelikten sonra dahada usur oldum hastaneye gidicem cok yakin yurumek istiyorum hava soguk gozum yemiyo :)

yemeğimi yedim geldim

kasılmam çok var bugün

saadet canım yapma yaaa okuyunca içim acıdı, o meleği içine ne diye çekiyosun, onun yerine eşine kız sinirini at ama bebeğini öyle cezalandırma, hem üzüldüm hemde son aylarımızda hormonşar bizi nasıl etkiliyor bi kez daha farkettim, bende geçen eşime bi ton saydım döktüm oturdu anlattı ben böyle demek istemidim yanlışmı anlaşıldım dedi, o anda deseki yanlış anladın, ben gene yağıp gürlicektim :))))))))) sonra özür diledim hormonlar gene iş başında dedim

teşekkür ederim herkese dün çok kasılmam vardı bu düşme olayından sonra sabaha kadar sürdü 10 dk arayla oluyodu sabah dr a gittim,düşmek çok tehlikeliymiş emzikten düşme denilen olay yaşanabiliyomuş, 48 saat gözetim altında tutucaz dedi, nst ye soktu sancım çıktı ama akşamki gibi düzenli değil,bugün 3 te tekrar gidip nst ye giricem, bebk doğum kanalına inmeye başlamış, siz de çok dikkat edin çok tehlikeliymiş düşmek

geçmiş olsun achiliascımmm
benimde bebiş 3 haftadır doğum kanalında hayırlısı
çok erken ama inş bişi olmaz yarın dr a gidicem bende bakalım dört gözle bekliorum bebişimi görmeyi....

sana göre türkiyeye daha yakın olacağız canım.Mısıra gidiyoruz.2-2,5 saat uzaklıkta.Piramitleri falan görmek isterseniz bekleriz...Annemlerde rahatım çok şükür ama işte yinede eşimden uzak olmak zor geliyor.Hele şu dönemde...Doğumda da büyük ihtimalle yanımda olamayacak.Bizi götürmek için gelecek.Artık hayırlısı diyorum.
Eşim arap kökenli.Kızımda tam arapça öğrenerek büyüyecek...

geçmiş olsun achiliascımmm
benimde bebiş 3 haftadır doğum kanalında hayırlısı
çok erken ama inş bişi olmaz yarın dr a gidicem bende bakalım dört gözle bekliorum bebişimi görmeyi....

doğum kanalına girince yürüyemiyosun zaten fazla, ağırlaşıyo insan gerçekten, ben de biraz dinleniyim tekrar hastaneye gidicem, gelince yazarım durumumu

canim bende biliyorum bilincli soylemedi hani seni birakirim ama benim zaten cinelrim tepemde birde boyle soz duyunca ben salakmiyim sen beni birakiyosun bens eni birakirim istemiyorum senid edim halen konusmuyorum biraz once aradi taksiyi ariyayimmi dedi yoks enden bir sey istemiyorum dedim :):) bebek olunca kendimi sanki daha mecbur hisseder gibi oldum dun seni birakirim diye saka yapinca ne yani bebek var diye oynunami asilicam beni birakma bens eni birakirim istiyosan al bebeginide git basimdan dedim benim boyle asi bir yapim oldum olasi varz aten annem hep kizar bu huyuma annemle bir kere kavga etmistim bir ay eve gitmemistim eve gelme demisti cunku bana simdi anliyorum anne yani kizinca dermis ama huy iste gecmiyo eism saka yapti biliyorum ama burda kendimi zaten yanliz hissediyorum birde boyle bebek falan olunca iyice tutuklu gibi hissettim kendimi o lafida duyunca sinir oldum iste daha bir hafta konusmam cok alindim :)

Geçmiş olsun canım.İnş sıkıntı olmaz sizin için.Dinlenmen gerekiyor herhalde.Dikkat etmek lazım son zamanlara geldik sayılır kazasız belasız gelir bebişlerimiz inş

cikolata simdi dusnuyorumda zavalli annem ya kadin bir kere kizinca eve gelme demisti 1 ay dusun arkadasimin evinde kalmistim kaidn buldu geldi allah agliyo agliyo her gun geliyo nuh demistim peygamber dememistim arkadaslar kandirip arabayla zorla eve getirmislerdi bana eve gelme dedin gelmiyorum iste demistim annem bir ay yemek yememis aglamis aglamis her gun arkadasimi rahatsiz ediyodu kizda bikmisti artik simdi dusnuyorumda bende anne olucam ins benim bebeigm yapmaz boyle bana yazik anneme ya :)

çok geçmiş olsun dikkat et kendine, bende bu hafta sonu taşınıcam umarım kazasız belasız atlatırım

oyyyyyyy sen çok inatçısın galiba, bende tam tersi asarım keserim derim ama sadece derim, eşimin yüzünü göreyim hemen sırıtırım :) hiç küs kalamıyorum, aynı şekilde o da bana karşı öyle, geçen mail atmış bana;
yavrucum küsmüyüz senle küs gibi olunca bi yanım eksik kalıyo akşama kadar içim içimi yiyo demiş :) hemen barıştım :teytey:

iyi cesaret valla, ben o kdara inatçı olsam bile, annem git dese bile gidemezdim çünkü annem çok pis pataklardı sanırım :dance: eşimin ailesinin beni istemeye gelceni duyunca, beni evden kovmuştu :) suratımada kıyafetlerimi ve poşetleri fırlattı git dedi, gitmedim yemedi yani :lepi: ama noldu istediler 2 defa ( ilkinde annem kovdu :)
sonra annem 2. de verdi söz takıldı, gene caydı, bende kaçtım :sm_cool:klava:

canım benim çok geçmiş olsun İnşallah vaktinde gelir canım..:1hugualarımız seninle..

Annende damadını pek sevmemiş herhalde.İyi cesaret kız nasıl kaçtın delikafadulden delikafadulden
Annen biraz benim anneme benziyor.Valla nuh der peygamber demez bazen...
Saadet gibi gitseydim bi daha eve almazdı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…