2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benden 2 fotağraf vizite kağıdı ve nüfus cüzdanı fotokopisi istedi bugün az evvelde eşim götürdü yarın alacağım raporu

bana bu evrakları izine ayrılırken getirmemi söylediler. çalışabilir raporu için bunlar gerekmiyor ama çalışamaz deyip iznin başlarken senin yazdıklarını götürmem gerekiyormuş.

bende bugün gittiğimde evrak getirmem gerektiğini öğrendim sanıyordumki doktor hemen çalışabilir diye bi kağıda raporu yazıyor veriyor meğer komisyon karar veriyormuş öğle dedi

komisyon ? valla bana yazdı kağıda verdi raporu. muhasebeciye de sordum, gerisini biz halledeceğiz dedi. senin bunu getirmen yeterli dedi. benim bildiğim bu.

ayyy kızlar popom çatlamış kırmızı derin gibi
görünce şok oldum
karnım çatlamasında

kızlar ben çok kötü gidiyorum 31 haftaya gırıyorum her hafta 1 kılo alıyorum zaten bu zamana kadar 12 kılo aldım bundan sonrasında her hafta 1 kılo ve o kadar da dıkkat edıyorum sıcakta zaten ağır yenmıyor hergun yuruyorum,boy da kısa daha da almaya devam edersem sonumu düşünemıyorum ve canım sıkılıyor 8 aydan sonra kılo alınmıyormus oyle mı oluyor kızlar annenın kılo alımı duruyormus

canim bende aynen senin gibi kilo aldim yedigim cok seyde yok yemiyorum adam gibi ama aldim dun bende okudum 8.aydan sonra annenin kilo alimi duruyormus cunku vucut kendini doguma hazirliyormus bulursam yine yapistiririm yaziyi :):)

kızlar ben kızımda 25 kg almıştım 10-12 kg ı takmayın lütfen, geldiği gibi gider kilolar, son aylarda kilo almak kaçınılmaz, nne kadar dikkat etsekte alıcaz, yavrularımız sağlıkla gelsin yeterki,

ben 8. ayı yeni bitirmiştim tam 9 a girdim doğurdum 36. haftada, o yüzden son ay alınıp alınmadığını test edemedim, inş alınmıyordur

ayyy kızlar popom çatlamış kırmızı derin gibi
görünce şok oldum
karnım çatlamasında

bozo bende daha hic yok yenib ri catlak ama gunde 3 sefer taglaniyorum faydasi vartmi bilmem ama olmadi tek sornu eskiden bu yana yanimda iki tane birde popiomda vardi kilo alinca daha goze batar hale geldielr ama sari renk ins kilo verince normlae donerler :):)
catlakalr icin lierac diye bir krem duydum birde kahve ve limonla masaj yapin dustan once eski catlakalri bile geciriyor diye duydum ama iki gun yapip bir gun ara vericekmisiz ne kadar dogru bilmem denicem ama eski catlakalr icin ins yenileride olmaz ..

bozo bu arada ben e vitaminli kakao yagi roc catlak kremi hamileler icin birde hamileler icin yag aldim bebek yagi kuyllanmiyorum biryerde okudum bebek yagi islak cilde cok iyiymis suyu haopsediyo ama kuru ciltte tersi etki yapiyormus yararida yokmus bebek yagi kullaniyorsan surmeden cildini islat yada baska hamielelricin yag kullan benim odada var banyoda var yatak odaisnda var elime gectikce 3 sefer falans uruyorum aslinda genetik galiba annemi bilmem pek vucudunu gormedim ama kremelrde iste yardim eder olucaksa yine az cok olur atbi ins olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…