ben geldim doktordan simdi bebek 2 kg olmus doktor bebek iyi dedi yeniden sordum her gittigimde soruyorum cinsiyetini kiz :):) ama ben ogreniyorum babaya soylemedim daha bilmekte istemiyodu zaten ..
kızlar gebelik org ye gore 30 hafta 4 günlük gözüküyorum sat dan ıtıbaren,gebelık haftanıza gıdın dedıgımızde 31.hafta 30+0 ve 30+6 arası dıyor yanı 31 haftalık mı oluyor anlamıyorum doktorumda mesela 30+4 um ya 30 haftalık dıyor,ona göre 32.haftada 37 ye kadar çalısabılır raporu alıcam sonrada gec kalmayalım[/QUOTE
canım dokorun söylüyo zaten şu zamanda rapor vericez diye
ben bu arada 65 kg olmusum 53 kilo ile baslamistim
ben bu arada 65 kg olmusum 53 kilo ile baslamistim
benden 2 fotağraf vizite kağıdı ve nüfus cüzdanı fotokopisi istedi bugün az evvelde eşim götürdü yarın alacağım raporu
bende bugün gittiğimde evrak getirmem gerektiğini öğrendim sanıyordumki doktor hemen çalışabilir diye bi kağıda raporu yazıyor veriyor meğer komisyon karar veriyormuş öğle dedi
kızlar ben çok kötü gidiyorum 31 haftaya gırıyorum her hafta 1 kılo alıyorum zaten bu zamana kadar 12 kılo aldım bundan sonrasında her hafta 1 kılo ve o kadar da dıkkat edıyorum sıcakta zaten ağır yenmıyor hergun yuruyorum,boy da kısa daha da almaya devam edersem sonumu düşünemıyorum ve canım sıkılıyor 8 aydan sonra kılo alınmıyormus oyle mı oluyor kızlar annenın kılo alımı duruyormus
bebişimin odasının siparişini verdim şimdi kızlar
ayyy kızlar popom çatlamış kırmızı derin gibi
görünce şok oldum
karnım çatlamasında
maşallah saadetcim büyümüşsünüz
varmı linki modeli :) hayırlı olsun sağlıkla huzurla kullanın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?