2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya arkadaşlar birisi düşmüş tam okurken bağlantım gitti. şimdi bulamıyorum nerdeydi..ben de düştüm ama yüz üstü o arkadaş nası düşmüş acaba, ben doktora falan da gitmedim.. nerdeyse 3 hafta oldu...zararı varmıymş ki bebeğe benim çevremde herkes bişey olmaz bişey olmaz dedi..hareketlerini hissediyosan sorun yok dedi..ben de gitmedim doktora..

Valla benim annemde aynı kızlar hayatta kararlarından vazgeçiremem bebek mevzusunda her dediğine evet diyorum kızdırırırsam valla ortada tek kalırım :)) Acaba bizlerde anne olunca böyle mi olacağız..

bacakları ayrılmış poposunu da vurmuş canım bence yinede bir dr.a gitseydin iyi olurdu..eyvahedigeldismilebence şimdi bile git nst girersin belki sancıların bazılarını hissetmeyebiliriz kızlar ihmal etmeyin

Annende damadını pek sevmemiş herhalde.İyi cesaret kız nasıl kaçtın delikafadulden delikafadulden
Annen biraz benim anneme benziyor.Valla nuh der peygamber demez bazen...
Saadet gibi gitseydim bi daha eve almazdı valla

benim annemde almazdı, 1 aydır nerde kalıyosan git orda kal derdi bana,
kaçtımda denmez aslında, nikah için gün aldık babam dahil tüm akrabalar biliyodu sadece annem bilmiyodu, herkezde ( annem hariç ) geldi nikahıma, sonrada düğünüm oldu, ztn nikahtan sonra annemle uzun süren çabalar sonucunda barıştık, düğüne geldi oynadı :))

bacakları ayrılmış poposunu da vurmuş canım bence yinede bir dr.a gitseydin iyi olurdu..eyvahedigeldismilebence şimdi bile git nst girersin belki sancıların bazılarını hissetmeyebiliriz kızlar ihmal etmeyin

sağol cvp için...ay allahtan bugün okudum bunu yarın sabahtan kontrolüm var..

kızlar geçmiş olsun, düşmeler falan olmuş..
dikkat edin sıcaklarda çıkmayın dengesini bozuyor sıcak insanınlmaz:

ben de aşırı anneciyimdir ya öylesine ağzından git lafı çıksa bile asla gitmem daha sokulurum, eşimin aşkından ölsem de vermese kaçmazdım..
annem bi yana dünya bir yanaŞeniz Şeniz
kimseyle küs kalamam ben ya kedi gibi sokulganımdırŞeniz

şimdi annem hasta ya bebaber yaşıyoruz, annemi babamı yanımıza aldık.
eşim onları istemeseydi saniyede şutlardım kendisini.. eşime de diyorum bunu, o da sağolsun sesini çıkarmadıolumunekankayizsmile

benim kız bugün acayip hareketli çıkıcak sanki dışarı

dünde benim kızım öyleydi.2 gün doğru dürüst bişey yiyememiştim.Dün akşam yemek yedim,kızım çıldırdı.Bir ara geliyor dedim.O kadar çok kasıldı ki.Karnıma bakan görüyordu hareketlerini zaten.Anam benim kızım rahatına düşkün olacak babası gibi herhaldesempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

offf ütü bitmiyooorrrrrr

1 posta ütülemiştim yeni yıkananlardan sonra yine biriktiii

hoşbulduk ipekyol iyiyim yeni geldim adliyeden koşturmaya devam...
kolay gelsin buterfly bebiş kıyafetlerimi?

ben vermeyince kaçtım valla, iyikide kaçmışım, ona kaçmasam tanımadığım bilmediğim birine verecekti beni bu devirde :) aşktan ziyade tercih meselesi, eşimi seçmeseydim o tanımadığım adamla evlenip bi ömürü kendime zindan edemezdim, anne sevgisiyle bu farklı birşey bana göre, neticede tüm aile arkamdaydı herkez annemin yaptığı yanlışın farkındaydı, sende ne güzel anne duası alıyorsundur ne güzel kendi evinde bakıyorsun

made selam nasılsın,

kızlar ütüyü sabah tam güneş doğmadan yapma şansınız varsa o saatlerde daha serin oluyor saat 7-9 arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…