allahim kilo aliyorum diyorum ama bu saatlerde canim cok cikolata istiyo yine dayanamadim aldim elime
Kızlar bişey sorcam.Şu bebek yataklarının üstüne takılan ışıklı sesli dönen oyuncakların adı neydi tam olarak.Bilemedim.Netten bakayım dedim ama bi türlü bulamadım.Onlardan alıcam ama yardım edin lütfen
Kızlar bişey sorcam.Şu bebek yataklarının üstüne takılan ışıklı sesli dönen oyuncakların adı neydi tam olarak.Bilemedim.Netten bakayım dedim ama bi türlü bulamadım.Onlardan alıcam ama yardım edin lütfen
ben artık takmıyorum kilo alımına ve 3 haftada yarım kilo almısım :) o da kızıma :)
umarım böyle devam eder
canım dönence diye geciyor. e-bebekte var
canim ben 65 olmusum 12 kilo ama okudum formlarda bunye bebek gelimine hazirlandigi icin 8.aydan itibaren anne kilo almazmis insallah yani :)
benimd almam alzim onalrdan ama bu gun babasi gelsin bebegin nefesine duyarli manitor alicaz cok sevdim ben burunu bebek belirli nefes aralikalri ile nefes almazsa sorun yasarsa alarm devreye geciyo cok yararli geldi bana ayrica normal manitorden bile ucuz ..
ben onu hiç duymadım nerde gördün tam adı ne canım
bende 66 oldum. insallah almayız canım.
yalnız yusecim o bebek kardeşimin patronunun beeği ve hiç susmaan ağlayan bi bebek annesi çok ii geldi demiş dün çekimden snr kardeşimle konuşurken
esim gormus dur istiyim mail atsin bana sende bak bebegin nefes almasinda problem olursa otuyomus alarmi yani bogulmayi falan engelliyo banada cok cazip geldi 50 euroymus dur atarim sana mailini :)
Saadet az önce bişimi yedin?bende sag tarafimda batma yine basladi doktor normal bebek buyuyo dedi ama dayanilmaz yatiyim biraz gelirim kizlar yine cok opt hepinizi iyi aksamlar..
Saadet az önce bişimi yedin?
tamam canım. türkiyede var mı acaba? bir arastırayım
Saadet az önce bişimi yedin?
evet bir tabak zeytin bir tabak salata buyuk boy tableron cikolata yedim ufff ya naisl yeidm hepsini anlamadim ama baktim hepsi bitmis
canim gulmekten olsum yakaydirigubbakcemile3benim sahsen kulagima bagirsa lar ben korkudan daha cok aglar cigliklanirdimsempatiksalakcinnisakinlestirmek icin bebegin alnini hafif oksamak yeter birde hafif sirtini ovazlamak bilmiyorumkismileKısmet dün bahsettiğim haber buydu...
Adamın adına dikkat etmemiştim...
<<<< ........ Tutup kulağına 'şşşşşşşşştt' deyin yüksek sesle ve hafif hafif sallayın. Çok kısa sürede yüz ifadesinin değiştiğini, sakinleştiğini göreceksiniz....... >>>>>
Tabi çocuğun yüz ifadesi değişir....
Ne diyo yaw bu kadın diye ani bi şok geçiriyor o an bebiş :roflol:
evet bir tabak zeytin bir tabak salata buyuk boy tableron cikolata yedim ufff ya naisl yeidm hepsini anlamadim ama baktim hepsi bitmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?