2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende sag tarafimda batma yine basladi doktor normal bebek buyuyo dedi ama dayanilmaz yatiyim biraz gelirim kizlar yine cok opt hepinizi iyi aksamlar..

Kızlar bişey sorcam.Şu bebek yataklarının üstüne takılan ışıklı sesli dönen oyuncakların adı neydi tam olarak.Bilemedim.Netten bakayım dedim ama bi türlü bulamadım.Onlardan alıcam ama yardım edin lütfen

canım dönence diye geciyor. e-bebekte var

canım dönence diye geciyor. e-bebekte var

benimd almam alzim onalrdan ama bu gun babasi gelsin bebegin nefesine duyarli manitor alicaz cok sevdim ben burunu bebek belirli nefes aralikalri ile nefes almazsa sorun yasarsa alarm devreye geciyo cok yararli geldi bana ayrica normal manitorden bile ucuz ..

ben onu hiç duymadım nerde gördün tam adı ne canım

yalnız yusecim o bebek kardeşimin patronunun beeği ve hiç susmaan ağlayan bi bebek annesi çok ii geldi demiş dün çekimden snr kardeşimle konuşurken

Faydalıymış demek!!
Gelsin bebişlerde deniyelim..akıllı uslu olurlar inş...

esim gormus dur istiyim mail atsin bana sende bak bebegin nefes almasinda problem olursa otuyomus alarmi yani bogulmayi falan engelliyo banada cok cazip geldi 50 euroymus dur atarim sana mailini :)

tamam canım. türkiyede var mı acaba? bir arastırayım

evet bir tabak zeytin bir tabak salata buyuk boy tableron cikolata yedim ufff ya naisl yeidm hepsini anlamadim ama baktim hepsi bitmis

2mizinde aynı ..sağ kaburga altında ağrımız var ya ondan sordum

Ben yemek yediğimde oluyor o ağrı dikkat ettim

Bende karpuz yedim az önce...şimdi ağrı yaptı..neyse wc rahatlattı biraz...

Bende markete ve pazara gidecem birazdan....tobleron alim en iyisi....nutella var listede pekmez yemek için evde nutella bulundurmamaya dikkat ediyordum 15 gündür:gitme:

Baby Breathing Monitor UK

canim bak bu siteye bu manitorden yani bebegin nefes alis verisnde bir yavaslama veya durdugunda alarm devreye giriyo bak istersen ama burdaki fiyatlardsan daha ucuza bulmus eism mesaj bekliyorum hangi sitede diye burda 85 demis biz 50 euroya bulduk banada gayet yararli geldi urun :)

canim gulmekten olsum yakaydirigubbakcemile3benim sahsen kulagima bagirsa lar ben korkudan daha cok aglar cigliklanirdimsempatiksalakcinnisakinlestirmek icin bebegin alnini hafif oksamak yeter birde hafif sirtini ovazlamak bilmiyorumkismile
evet bir tabak zeytin bir tabak salata buyuk boy tableron cikolata yedim ufff ya naisl yeidm hepsini anlamadim ama baktim hepsi bitmis

ooo sevgili dunurum masallah kilolari iyiden aliyorsun sevgili gelinim e iyibak,cikolata demissin yeme bacim kilo almakaydirigubbakcemile3haha diyene bak bende yedim ama ben ucundan aldim halen 75kiloyum:sm_cool:ilk cocukta cok almistim 6kio oldu diye bunda ahim var kilo almam varsin denizim kucuk dogsun :hulya:aman dikkat et canim,,iyi dinlenmeler,,opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…