canım bizdede genelde ben derim seni bırakıcam boşicam ama şakasına üzme kendini oda laf gelişi şaka yapmıştır
ben hic saka demem dersem alir giderim neyim var neyim yok bu huyumuda bilir bir kere agiz dalasi yapmistik bavulumu topladim havalimanindan cevirdi abisi ile ben bir sinirlenirsem oyle birakmicam bosamicam falan hikaye 10 tane bebek olsun sinirlenirsem birakirim zaten bu deli tarafimida bilir ama oyle cikti salagin agzindan deidmki sen beni hamileyim diye kendine mecbur falanmi zannediyosun yok sveiyorum saka yaptim falan deidmki bebek gelsin giderim cok ararsin bulamzsin tasimi attirma :)
canım senin kocişin işide zor zor hatuna gönül vermiş:))))
akşam oldu herkes yemek telaşında sanırım yada eşleri geldi :)))
DR dan geldim ben de kızım 1573 gr olmuş doğum pozisyonuna da girmiş.şimdilik herşey yolunda çok şükür
bende hazirlaniyim alisverise gidicem :) iyi aksamalr hepinize opt
allah bozmasın canım maş. sağlıcakla zamanında gelir inş.
teşekkür ederim canım inşallah cümlemizin.Son zamanlar geçmek bilmiyor malesef
DR dan geldim ben de kızım 1573 gr olmuş doğum pozisyonuna da girmiş.şimdilik herşey yolunda çok şükür
ben geldim eve hastane çok kalabalıktı nst ye giren girene, zor geldim valla az kalsın yatırıyodu, sancım nst de çok yoğun çıkmadı ama içim rahat değil çok kalabalık olduğu için 20 dk falan tuttular.bi sancı tam bağlarlarken vardı o çıktı, bi de kalkmaya yakın geldi kasılma ama o çıkmadı kağıtta,neyse hastanede yatmak istemiyordum zaten.doktorum dedi ki günde 4-5 kasılma normalmiş(sizin de aklınızda olsun), say dedi eğer artmaya fazla olursa hemen gel erken doğumu tetiklemiş olabilir dedi.Bu arada akıntının rengi falan da önemliymiş bi değişiklik olursa haber ver deyip cebini bile verdi.
şimdi dinleniyorum eşim çok kızdı zaten yataktan bile yanlız kalkmama müsade etmiyor, 1-2 kere sağlam ağrılı kasılmam oldu kontrol edicem artık, umarım erken davranmaz.siz de çok dikkat edin, çok tehlikeliymiş, ben de düşerken fazla sarsılmadığım için çok önemsememiştim ama öyle olmuyormuş, doktorum anlattı, 4 aylık bi hastasının oğlundan kumandayı istemiş o da karnına vurarak vermiş, bebeği kaybetmişler, gerçi 8 ay oldu ama bu kadar korktuğuna göre vardır bişey.ben yine yazarım,yatıyım şimdi herkesten fırça yedim
iyi akşamlar arkadaşlar ama benim için pekde iyi geçmedi günüm çünkü misafirim vardı misafirimde teyzemin kızı 2 tane azmışı beni deli etti hala sinirden kızarıklığım gitmedi tüm evin altını üstüne getirdiler anlatamam dağınıklığı ve az kalsın camlar bile gidiyordu çocuk top oynuyacam diye camı ve televizyonu kırıyordubebeğin eşyalarına bakalım diye birde kızıma ısrar ediyorlarmış bir bebeğin eşyaları kalmıştı kırıp dökmedikleri ve buna rağmen annasi çocuğum yapmayın demedi umrunda bile olmadı 8 yaşında kızım var benim evim daha böyle dağılmadı vede öyle bırakıp gittiler sinirden hiç birşey yapamıyorum geçen geldiklerindede şişme yatağımızı patlatmışlardı ve bilgisayarımızı kırmışlardı şimdi neyse daha az hasarla kurtulduk sakın çocuklarınızı böyle serbest yetiştirmeyin ay çok sinirlendim başınızı ağrıttım ama birilerine anlatmassam çatlayacaktım şekerim tavan yaptıklava:
rakadaşım fizik tedavi uzmanı kundakalamanın hiçde iyi bir yöntem olmadığını söyledi bana sakın böyle birşey yapma dedi bebeğin kemik yapısını bozuyormuş birde biliyorsun adananın havasını bebeği çok sararsak herhalde pişk kremi dayanmaz bu arada bebeğinin pişik sorunu olursa ben kızımda burada eczanede yapılan bir krem var sürer sürmez geçiriyor pişiği ben şimdiden aldıracam pişk olması yüksek ihtimal bebişin :ecrin_bebek:Dün kaçırdım bugün veriler ama bende ismini dinlemedim yine...ismini bilsem araştırırdım
Çok uzun anlatmadılar bu sefer
Bi adam varmış bebbekleri susturuyomuş...bebeklerle iletişimi falan anlatacaktı
bebek ağlayınca kulağına şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş diycekmişsin
kundaklamak iyi bi yöntemmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?